Jag skojar inte, jag har historiens mensvärk. Helt sjukt och vi har inga värktabletter hemma. =(

Till helgen så ska jag få fara till göteborg =) Jag längtar ihjäl mig. . =) Det kommer att bli helt underbart!

Men först ska vi ta oss igenom denna vecka, skolan börjar på riktigt nu och det är en del nollnigsaktiviteter att delta på. Jaja.

Tjing!
I morse så vaknade jag då klockan halv åtta, suck! när man får sova så kan man inte :S

Här i västerås så spöregnar det, känns inte allt för roligt då vi måste ner på stan och shoppa lite mer grejer och sen lär jag försöka ta tag i mitt liv o fara hem. . :S


I morgon så börjar skolan, det känns jätte jätte roligt och otroligt nervöst. Jag har så himla ont i magen och mår till och med lite illa nu =P Ja jag vet, jag är värsta tönten. Men det känns så himla roligt =) Man får ju bara hoppas att man inte gör bort sig det första man gör.

Och för er som inte har hängt med på nära håll så är jag singel nu. . Det känns jättebra. Bor fortfarande med Erik och kommer göra det tills jag hittar en lägenhet i uppsala. Men det ska väl kunna funka, han är ju ändå bortrest 14 dagar i månaden.

Stort tack till mina underbara vänner som har funnits som ett stort stöd när jag behövde det som mest, och tack för alla lyckönskningar för utbildningen.

Tjing! =)
Igår så tog jag mig en tripp till västerås för att hälsa på Sannis bananis. Vi hade otroligt trevligt och drack massor av vin och goda drinkar =) Blev lite på pickalurven får jag nog erkänna ;)

I dag så var vi ner på stan och shoppade lite skolgrejer och sånt åt mig, vi glömde några saker så det blir att ta det sista i morgon innan jag far hem =) Hittade dock min grymt efterlängtade Hello Kitty pärm så jag är lycklig =)

Nu blir det att sova lite.

Tjing

Idag så kom Erik hem från Ryssland, jag måste ju säga att stämningen är minst sagt spänd :S

Än så har vi inte diskuterat någonting mer och jag är rädd för att vi bara går runt problemen och bara låter allt rinna ut i sanden. Visst det kan ju inte direkt bli bättre av att vi pratar igenom allt en gång till men det vore skönt att göra det så vi kan prata om alla dom praktiska detaljerna och hur vi ska klara av att bo ihop utan att vara ett par.. känns redan skumt efter bara några timmar :S


I fredags så var jag över till anna och så hade vi en fetto-kväll och kollade på film. Mycket mysigt =)


Får se om det blir som jag hoppas, i så fall så far jag till västerås i morgon =)

I måndags kom jag tillbaka till Norrtälje efter att ha varit borta i ca 4 veckor.
Det började med att Säffle kom till mig den 21:A Juli. VI gick ut och åt middag och tog en öl och var på bio. Sen på morgonen den 22:a så åkte vi till umeå. Vi hade en helt grym vecka som kantades av mycket alkohol, trevligt sällskap och frukost på sängen =) Sen hjälpte vi mamma att flyttstäda och flytta och renovera lite. Själva renoveringen hann vi inte göra så mycket med då vi  bara hade två dagar påoss att göra  allting. Men en del fick vi gjort iaf =)

På fredagen den 31a juli så for vi till Deltaträffen utanför Sundsvall. Där mötte vi upp erik och mamma och karin och karin samt att vi träffade på lite diverse tomtar från både sverige och norge =)

Söndagen den andra augusti så for vi ner till norrtälje bara för att sova en natt och sedan åka vidare till Göteborg på måndag morgon =)

I göteborg vart det inte riktigt som vi tänkt oss men det var mycket trevligt och fick vila en hel del (Speciellt under dom fem dagar som jag låg i feber =S)

Så tog jag flyget upp i måndags nu då och när jag klev innanför dörren så hade jag fått ett brev från Uppsala universitet - ja just ja, jag had ju sökt en utbildning där, det had jag förträngt.
Och hör och häpna, jag kom in på lärarutbildningen i Uppsala som jag sökt =)
Så nu har jag tackat ja till den platsn, försöker fixa md CSN och lite andra praktiska saker =) Jag ska få börja plugga i Muppsala på en gång, jag behövr inte läsa på komvux som jag trodde =D Jejj!!!

Så här lycklig är jag över det! =D