God jul!

Nu har jag äntligen fått tummer ur mitt feta julmustfyllda arsle och strukit och satt upp julgardinerna! Grattis Sandra du är inte långsam! ;o)

Älsklingen fick även tummen ur arslet och satte upp en lampa i hallen så nu kan man få saker gjortda där även efter klockan tre på eftermiddagen.

Två dagar kvar till jul och jag har inte slagit in några julklappar än :S Ett projekt för kvällen kanske? Eller så tar jag det i morgon innan jag ska fara och handla? Har ju ca 3 timmar att slå ihjäl i morgon bitti innan det är någon idé att bege sig till trollhättan för o shoppa. På tal om det, så himlarns tråkigt att handla, speciellt när man är ensam. Usch! Men det går ju fort i alla fall. Funderar på att vara busig och köpa en till julklapp till Richard, dock så går jag över våran prisgräns då men vadå? Hittar man perfekta saker så är det svårt att låta bli ju ;) Måste även köpa mig ett par jeans eller två, mina går ju sönder hela tiden =/ usch!

Åh, varför bor inte emelie kvar i göteborg för? Och varför är emma inte i göteborg över julen? Och varför måste ewe vara i Heby över julen? Hmm.. jag som hade velat ha sällskap. Men men, man kan ju inte få allt här i livet tyvärr. Nej nu ska jag ta tag i packeteringen tror jag. Vore ju skönt att ha någonting klart. :P Haha.

Just ja, det kan nog komma att bli väldigt dålig uppdatering nu runt jul och nyår. Över julen så åker vi till Säffle för att fira jul men Richards familj och sedan far vi upp till Umeå för att fira med mor och syster och bror. Nyår firas i Lögdeå med moster och morbror. Det ser vi starkt fram emot!

Jaja, tjingeling!

Nu är det måndag morgon och bara tre dagar kvar till jul. Det hade varit skönt att få sov aut idag men icket, jag har varit vaken sedan sex i morse (tack älsk som gjorde kaffe och tvingade upp mig ur sängen!) Dock har jag fortfarande inte klätt på mig och nu börjar det bli lite brottom faktiskt. :S

Jag ska ¨på arbetsintervju i göteborg klockan tio idag vilket betyder att jag måste ta bussen som går klockan åtta bara för att jag inte har någon aniing om vart jag ska. :S Lär bli spännande att försöka springa runt helt ensam och hitta till adresen. Nr jag tänker efter så är det nog örsta gången som jag är inne i göteborg helt ensam - kanske är lika bra att lära sig ändå.

Aja nu måste jag slänga på mig lite kläder, borsta pliggarna och sedan gå så jag inte lyckas missa bussen också.

Hoppas ni får en bra dag =) Tjingeling!
Nu är det min sista dag i Västerås! =D

Igår så satt jag och sanne och chanel och drack vin och åt en mysmiddag sen vart det soffhäng med högläsning ur Orgasmboken. R>icky och lisa och erik (lisas lillebror) kikade förbi också. Mycket mysigt. Sen kom R upp vid halv elva tror jag det var. Underbara som hade med sig min Jimmy Choo, vilket ledde till att både jag och sanne och chanel dog i en sko-orgasm!

Mycket trevlig kväll =) Sen upp i morse och så lagade jag äggröra och bacon och gjorde kaffe till sällskapet. =) Mysfrukost.

Nu blir det stan och sen rusta och ikea sen bär det av mot Lödöse. Det känns lite vemodigt att flytta ifrån Sanne nu, jag kommer verkligen att sakna henne!

Tack för dessa veckor Sanne! Du är en underbar vän och vi har haft många roliga och underbara stunder under dessa veckor! Jag är så glad att du finns i mitt liv och jag hoppas av hela mitt hjärta att du alltid kommer att göra det! Du är mitt solsken och min styrka i denna gråtrista vardag! Du är som en syster för mig!

Nu ska jag ta tag i mitt liv o göra klart här!

Tack till alla som gjort min vistelse i Västerås till det den varit - helt Underbar!
Jag blir så irriterad när man inte får böcker som man har beställt och sen inte hittar dem på biblioteket. Morr! Hur tusan skall det här gå?
i dag så hade vi drama-seminarie i skolan. Det var faktiskt förvånansvärt roligt och tiden gick fortare än vad jag hade trott. Så här såg min dag ut :

Vaknade vid åtta och snoozade klockan. Ramlade ur sängen vid halv nio och gick som en zoombie till duschen där jag ställde mig och dog i ja, kanske 20 minuter. Jag kan tala om att det var hur skönt som helst.

När jag klev ur duschen så hade Sannebanan varit så himla söt och gjort gröt och thé samt tänt de tre ljusen på adventsljusstaken så det var bara att sätta sig ner och mumsa och prata lite.

Vid kvart över nio så kom Johan hit och vart även han serverad gröt av Sanne. De skulle fara till björnön och åka pulka idag då de inte hade lektioner fören klockan fyra i eftermiddag.

(Observera att Johan ser ut som att han ska överleva i vildmarken i flera veckor på den sista bilden. Bilderna går att klicka på för att se dom större)

Sedan släpade jag mig ut i kylan och for till skolan.

(Så otroligt taggad inför att gå ut i kylan och fara till skolan)

Väl i skolan så var halva klassen förvirrade då vi skulle vara i en sal som vi inte varit i förut så vi sprang runt över halva skolan för att hitta den. Väl där så hade vi som sagt drama, vi fick leka lite olika lekar, bla pepparkaks kull med ljudeffekter. Vi skulle även göra sammarbetsövningar, två grupper och så skulle vi sortera grupperna efter först längd sedan ögonfärg och sedan ålder och detta utan att prata med varandra. Klurigt värre men min grupp vann med 2-1.

Vi skulle även iscensätta ett "vykort" med situationer som kan uppstå i skolan. Vid denna övning var man 4 personer per grupp. Sedan gjorde vi en övning där man fick ta ett ord eller snarare en egenskap och så skulle man i grupper om fyra eller fem spela upp ett scenario utifrån dessa egenskaper. Lite klurigt men samtidigt väldigt roligt.

Dock drog vi ut på tiden så jag missade min buss hem men inget ont som inte för någonting gott med sig , jag fick sällskap av josefine som skulle vänta på sin buss med så vi fördrev tiden ganska enkelt =)

När jag sedan satt på bussen så fick jag ett samtal från Academic Work att dom vill att jag kommer på intervju på måndag. Det tackar och bockar vi för.

Fick även ett riktigt läskigt samtal från nån kille som ville köpa mina använda strumpor? Eh, nej tack! Snacka om att jag vart chockad då jag satt där i bussen och njöt av att få vila lite. ojojoj! Vilka människor det finns här i världen! :S


Nu är det massor med snö, överallt! Det är så himla underbart! Vart en liten tur till ica och lite lek i snön på vägen hem.



Jag kommer verkligen sakna Sanne, vi har så himla roligt ihop! Nu är det bara tre dagar tills Richard kommer upp och bara fyra dagar tills jag flyttar ner. Det känns både roligt och tråkigt på samma gång. Två dagar kvar i skolan nu bara, så himla skönt!
Har ni tänkt på hur lätt saker och ting får ben och bara försvinner? Åh! Jag blir så stressad :S
Tjoho alla glada fillidutter :-)

Nu tar jag äntligen chansen och gästbloggar här hos Sandra, innan honm flyttar ifrån mig:-( tiden har gått så otroligt fort och jag fattar inte att julen snart är här..

Helgen har varit mysig och lugn men samtidigt väldigt produktiv.
I fredags var jag i skolan hela dagen och hade lab, vi skulle konstruera våra egna små modellflygplan och sedan se hur pass bra de kunde glidflyga. Det var himla skoj, hela klassen förvandlades till små dagisbarn som pysslade och lekte med flygplan (dock ville inte mitt flyga särskilt bra) ;-)

Sen åkte vi, 23 st flygingenjörer för att spela paintball, och det var bland det roligaste jag gjort. Jag kände mig som en riktig Rambo när jag sprang runt och kröp i lera (som för övrigt luktade bajs) för att få skjuta på folk..har ni inte spelat paintball så måste ni testa någon gång, fantastiskt roligt och adrenalinet pumpar som tusingen!! När vi sprungit runt i tre timmar o lekt var det dags att styra kosan hem för att fixa iordning sig inför sista kvällen på Kåren för denna termin...
Sandra var nyklippt och fin, och jag vart något fräschare när jag hade fått duscha..snabbt på förfest och sen kåren, väldigt bra kväll :-D

'
Snyggingar på förfest;-)



Precis lagom runda under fötterna


Lördagen
spenderade jag med att städa ordentligt i lägenheten (en av mina favoritsysslor, på riktigt), det blir skitigt så fort i den lilla ettan..men jag var pigg och glad, energin sprudlade:-P
Sen vart det film och mys, den perfekta toppingen på en trevlig dag!


Vill också lägga in ett litet citat från Nalle Puh (den smartaste gula björnen med röd tröja som finns):

"Hur underbart det skulle vara att ha en Riktig Hjärna, som kunde tala om saker och ting för en"

Nähä, nu ska jag sluta babbla!

Ha det kalas allihopa, lev livet och var glada!

Kramkalas


/Zanne
Det är helt enkelt för mycket i mitt liv som är krångligt nu. För mycket som går snett. Jag hoppas att det här senaste ska lösa sig utan att vi måste ta till nödlösningar. Vi får se. Själv sov jag inte mer än en timme i natt. Jag är sjukt trött men kunde inte ens somna på bussen. Hur ska jag överleva dagen? Nu träff med arbetslaget. Uj!

Herrå!
Nu ska jag sluta gnälla för er, för jag blir ju inte bättre av det faktiskt. I nästa vecka får jag hem en roliga grej i brevlådan som jag har bestställt =) Wohoo! =) Får se vad det blir av den, julklapp eller behålla själv? Hmm.. jaja, =)

Kram
Ja, jag har hittat vad jag verkligen verkligen verkligen vill ha i julklapp. Jag tvivlar starkt på att jag skulle få de då det är väldigt dyra saker, men bara för att det är kul så tänkte jag lägga upp bilder och visa er vad det är för någonting =)

Först ut är Disney Magic Classics - Collectors box (20 disc)



Sen har vi Disney Magic Classics - Box (10 disc)



Och så har vi ju så klart Disney Pixar - Ultimate Collection (13 disc)



Jag skulle dö av lycka om tomten fick för sig att ge mig dessa eller bara någon av dessa i julklapp. Men som sagt så tror jag att den chansen är näst intill obefintlig. Men man kan ju alltid drömma, det sägt ju att det sista som lämnar människan är hoppet. Så jag tänker bannemig hoppas som tusan ;o)

För övrigt så börjar jag vara less på att vara sjuk. Men det kan ha fört någonting gott med sig, jag tror att jag har kommit på en ganska rolig och personlig julklapp till Camilla och André nu iaf =D Hoppas att det blir som jag tänkt och att dom kommer tycka om den i så fall =)

Ska man orka laga någon mat idag? Hmm..

Tjingeling!
Torsdag, ännu en dag hemma. Jag som trodde jag skulle vara frisk idag, men ikket. =/ Vaknade i morse och var helt kallsvettig och yr i huvudet. Jaha, bara att erkänna sig själv besegrad och krypa tillbaka upp på loftet och sova lite mera. Vaknade vid halv tio igen av att min hals tog död på mig. Bara att krypa ner till soffan och knapra halstabletter. Suck.

Det enda possitiva är att nu funkar min dator igen =D Eller ja den har funkat hela tiden bara det att jag inte har kunnat komma in på internet med den :S Men huxflux så kom jag in på ett nätverk, inte sannes dock så allting går väldigt långsamt men jag kom in på internet iaf =)

Igår så var Sanne über söt och gjorde pannkakor till middag, perfekt sjuk-mat får jag säga =D Och som vanligt när Sanne lagar mat så gick det vilt till i köket.



Fick världens finaste present av min underbara Evelina också, hennes blogg hittar ni här.


Så himla söt hon är! =)
Let it snow let it snow let it snow. . Vart är snön? Det är idag den 9:e december och fortfarande ingen snö. Vi har börjat få lite julkänslor genom att kolla igenom alla avsnitt av mysteriet på greveholm. Men det är inte så lätt när gräset fortfarande är helt grönt utanför fönstret. Suck =/

Nu ska jag försöka läsa lite i alla fall. får se hur mycket jag orkar.

Jag vill ha snö
Jag vill vara frisk
Jag vill ha min Richard
Jag vill ha jullov
Jag vill så himla mycket! Suck!
Onsdag dag, nu har man legat sjuk sen i måndags kväll. Jädra spruta. Här går man och vaccinerar sig för att man inte ska bli sjuk och vad händer, jo man blir jätte sjuk av sprutan. Usch! Men jag börjar att må lite bättre nu iaf =)

Helgen var så himla rolig, i fredags så satt jag och drack vin med Chanel och Elin och sen kom Richard upp vid kanske tio elva på kvällen. Då vart det tequila och utgång på Pluto. Det kändes sååå hässlö =] Vi hade riktigt roligt och flummade runt en hel massa.



Snygga Chanel uppe på Pluto's övervåning



Elin var taggad ;]



Richard var en aning övertrött



Jag vart helt svett av allt dansande och skuttande

Sen på lördagen så var vi och shoppade hela dagen på IKEA och Rusta

Det vart en hel del grejer, bland annat tre par julgardiner och fina julljusstakar, massvis med julpynt helt enkelt =)

Sen for vi till Jenny och André och socialiserade litet och åt middag på Jensens. Mycket mycket god middag! Och himla trevligt sällskap. Synd bara att jag och Jenny höll på somna i soffan när vi väl kom tillbaka hem till dom. =/ men men..

Sen i söndags gjordes inte mycket alls. Jag och R var och åt lunch på Choys Garden, så himla fin blomma dom hade gjort utav morot =)


Sen så åkte R hem till Lödöse och Sanne kom tillbaka hem till Västerås och gjorde pizza till middag. Den vart super god! =)



Nu ska jag ta och äta lite Nyponsoppa =) Söta sanne som gjorde i ordning det åt mig igår så det bara är att värma upp i micron.

Tjingeling!


Nu har jag gjort min första dag på praktiken. Två observationer gjorda redan. Starkt! Har dock haft ont i halsen hela dagen så det känns mindre rockigt. Och så har jag , sanne och anna-mia varit och tagit sprutan. Jag är grymt stolt och hoppas at tjag inte blir sjuk. hela högerarmen känns bortdomnad men men. . Och både jag och sanne var grymt duktiga, vi grät bara lite :D

Jag är för övrigt helt slut så nu tänker jag ligga och dö en stund.
Tjing!
Nu har Sannebanan hjälp mig att färga håret = inte fläckigt längre! =D Jejj!

Före



Och en flummig bild på hur det ser ut när det precis är färgat igen ;)



Lite mörkare och inte fläckigt längre, Hell yeah! Thank you Sannebanan snyggast i stan - you rock!

I morgon börjar min praktik och om jag orkar kommer jag även att lägga upp lite bilder ifrån helgen. Hörs i morgon =) Tjingeling!
Sitter inne hos Sannes granne Chanel och degar vid datorn lite. Vi ska minsan dela på en flaska vin i väntan på att Richard kommer upp hit. =) jag ringde precis det lilla mongot, näe men han hade inte åkt hemmifån än. suck! Han koer ju inte komma upp förens ett två i natt om jag känne honom rätt =P Cp barn! Men iofs så får jag ju ha Chanel för mig själv då så det är verkligen inte helt fel ;) Ut och dansa ikväll kanske? =)

Hörs!

2e1c2de7a2dd1f3300a6d6a0655760d6.png

Hej hej! Nu sitter jag på bussen och halvsover. . Förstår inte hur jag kan gå runt och vara konstant trött men inte kunna sova på nätterna? Får la se hur bra det går i skolan idag. Känns inte helt okej om jag ska vara ärlig. :( vad ska ni göra för någonting i helgen? :) kram

Ja, halv sju skulle jag ha klivit upp men så vart det itne. Sov igenom klockan och vaknade 8.45 i stället. kul?

Aja men nu kanske jag orkar vara lite social med R ikväll =)



Vad händer hos er idag? =) Själv ska man kasta sig iväg till skolan nu och sen så får jag hoppas att jag hinner förbi bibblan också. Hmm.. det visar sig.  Kram kram
Det här gick ju bra. Nu är klockan snart två och jag kan bara inte somna. Ska upp 06.30 i morgon så jag lär ju vara jädrigt pigg o glad sen när R kommer upp på kvällen - eller kanske ändå inte.

Suck suck och åter igen suck!

Hur går det med mitt liv egentligen?
Väldigt väldigt tlött nu =/ Men i morgon så kommer R hit och ska spendera helgen med mig. Blir helt underbart. Vi planerar ett till lördagsnöje :D Blir helt underbart :D Vi ska träffa Jenny och André också. Blir så himla trevligt =)

Nu ska jag kolla lite på Desperate Housewives sen sova så jag orkar med skolan i morgon. Kram kram
Förhoppningsvis så blir der att basta när jag kommer hem idag =) Jag skulle verkligen behöva det, och sen ta en ruskigt tidig kväll. Sova vid åtta ikväll kanske?



Så här mycket behöver jag få sätta mig i bastun just nu!
I fredags så åkte jag ner till Göteborg som sagt. Det vart inte så mycket gjort på fredagen, vi mös, tog en promenad och bara tog hand om varandra. När vi var på väg hem igen efter vår promenad så fick jag för mig att stanna och ta kort på vattnet och till min egna förtjusning lyckades jag få med en nattfjärill =)



Kanske inte den bästa bilden men jag vart helt överlycklig iaf =)

På lördagen så ringde klockan 8.45 och det var bara att släpa sig upp ur sängen för att duscha och äta frukost. Klockan 11.00 så begav sig bussen in mot göteborg där det väntades en dag av aktivitet.


Vi lyckades iaf hitta några julklappar och födelsedagspresenter =) Känns bra. Jag tog äntligen tag i att köpa ett par nya stövlar(dessa är till och med Utan klack!) så jag slipper bli så blöt om fötterna nu i vinter.

Så ser de ut, tre stycken dragkedjor som detaljer. Jag älskar dom!

På kvällen så var vi på en grekisk restaurang som hette Mythonos eller nått liknande. Det var iaf superbilligt(enligt mig) och otroligt gott! Sedan gick vi och såg på luftslottet som sprängdes. Den var helt okej men inte den bästa film jag har sett.

Bussresan hem sen på kvällen var så himla rolig, det hade varit någon hockeymatch i göteborg och vi åkte samma buss som massa suportrar av olika kaliber.


Dom var skitnöjda och glada och kanske en anning dragna också. Men det var otroligt kul, bussresan slutade iaf med att jag och richard satt och pussades under väldigt glada tillrop. . mysko :P Men det var iaf en helt underbar dag!

På söndagen så for vi in till göteborg och gick på bio igen. Denna gång vart det New moon =) Den var hur bra som helst! Jag måste verkligen läsa tredje boken nu, när jag inte har så mycket i skolan och får tid att läsa. :P


Richard i bilen på väg till bion på söndagen.

Måndag och tisdag vart det inte så mycket gjort, R jobbade och jag satt hemma och pluggade.
Jo just ja, så ringde banken igår och talar om för mig att hej, vi spärrar nu ditt visa-kort eftersom det är utsatt för risk. Du får hem ett nytt inom en vecka. Jejj. Och det kommer då att komma ner till Lödöse och sen måste R skicka upp det till mig. Suck! Jag hatar att vara utan kortet.

Och stackars Betsy som är trasig, jag tror hon har pyspunka på vänster framdäck. Gumman då! =/ Och dessutom så höll hon på att frysa ihjäl i morse, hur skönt ser det ut egentligen? =/

(Stackars stackars Betsy!)

Nu sitter jag i skolan och väntar på att mitt seminarie ska börja. Kul kul, bara 1.45h kvar nu. Jag känner att jag vill lägga mig o sova en stund. Det är Inte helt okej att kliva upp halv fem på morgonen =/ Suck!

Aja hoppas ni får en helt underbar dag!
Tjingeling!
Hej hopp! Det här blir en räser-uppdatering! =) det är tisdagen den 1a december oh julhetsen har bara börjat. Jag har sådan panik om jag ska vara ärlig. Jag har för övrigt två arbeten som ska in idag så därför var jag duktig och klev upp o körde älsk till jobbet(jag kände det kunde vara bra o ha bil idag). I morgon bitti blir det tyvärr tillbaka till mellansverige för o ha 4 seminarier. Usch!

Bilder från helgen kommer upp så snart jag får tid att lägga upp dem.

kram