Idag har jag och erik varit i Västerås och tagit ett sista farväl av lägenheten(samt hämtat julsakerna i förådet ).

Sen släppte han av mig hos Sanne när han skulle på banken o slutföra försäljningen. Väl hos Sanne så hade vi väldigt trevligt, drack kaffe, åt knäckebröd och ost. Hade även ett otroligt stärkande, spännande, roligt, skrämmande, lugnande samtal med Sanne. Vi får se vad det blir av det, men jag är otroligt glad att jag har så underbara vänner som finns där och orkar med mig. =)

Ska troligtvis träffa Sanne igen den 21 mars, då blir det att gå på Bounce ihop eftersom Erik drar till Ryssland på typkurs och ska vara borta i fem veckor. Men det blir nog minst lika trevligt att gå med Sanne som att gå med Erik =)

Nu sitter jag i soffan och har ont i magen och mår rätt så illa, jag hoppas det går över snart utan att det är någonting seriöst.

Ska väl sluta sitta här o ta upp eran tid. Tjing!
Den här veckan som har varit har varit konstig. Förra onsdagen så började jag och erik våran bilfärd ner mot Slovenien. Vi åkte genom damnark tyskland och österike. Väl nere så vart det att stå ute i kylan en hel del medans erik och kristian började sätta upp motorbytes.kittet. sen vart det inte så mycket mer gjort, åkte till motellet och duschade ( jag och erik duschade tills allt varmvatten var slut och vid det tillfället så hade jag fortfarande hårinpackning i håret - var itne så skönt att skölja ur de i is kallt vatten :S ) sen åt vi middag med dom slovenska mekarna och motorkillen från usa. rätt go middag och Aurora betalade både mat och dryck =)

På fredagen sen så vart det ut till flygplatsen igen och hänga ner motorn- det var riktigt läckert att se =) Sen lunch som även den vart betald av Aurora. =)

Sen åkte vi vidare mot Düsseldorf för att träffa jonas och ulf. Kom dit vid tre på morgonen och drack öl och champange.
Till slut så kom vi hem till Norrtälje klockan sju i söndags.

Det som har varit så himla konstigt är att ända sen vi for s¨har jag sovit så sjukt mycket i bilen. runt en fyra till sex timmar per dag, och då har jag ändå sovit hela nätterna också. =/ Sen igår så sov jag jätte länge, säkert tolv timmar, och ändå var jag jätte trött hela dagen och orkade inte göra någonting alls. =/ Så vi gick o la oss tidigt igår med så jag sov väl en 10  timmar i natt, och nu efter jag ätit frukost så mår jag illa =/ Blää..  Det känns som att jag är trasig. =/

Näe, nu ska jag nog lägga mig en stund till innan jag tar och far ner på gymmet och tränar lite. =)

Tjing!
Efter 5 dagar och ca 465 mil i bil så känner man sig som en förstörd människa :P

Men igår kväll klockan 18.58 så kom vi hem iaf =) Det var underbart =D Vid kvart i åtta gick vi ner till Jeanette och åt en väldigt god och välbeövd middag =)

<sen vid tio hem o sova.. om själva resan skriver jag lite senare, jag orkar inte riktigt just nu :P

Puss
I morgon så klockan sju så lämnar vi Norrtälje för att åka till arlanda och hämta grejer. Efter det är gjort så påbörjar vi våran färd mot Slovenien och Ljubljana. Där ska vi lämna grejerna, vänta på att dom använder dom klart och sen beger vi oss hemåt igen. Tanken är att vi på hemvägen ska stanna till i tyskland och fira alla hjärtans dag med några gamla klasskompisar till oss. Mycket trevligt får vi hoppas =)

Nu ska jag fortsätta leta efter min spårlöst försvunna mp3-spelare och sen blir det sängen =)

Så om ni vill nått från och med i morgon eftermiddag så är det bättre om ni skickar ett sms än att ni ringer. Blir billigare så för alla =)

Pussar och kramar!
Nu har jag varit ledig i snart en vecka och jag klättrar verkligen på väggarna. Det största problemet när man är ledig är att man orkar inte göra någonting. Jag skulle kunna ta itu med disken men det är tråkigt. Jag skulle kunna vika tvätten och lägga in den i garderoben men det är också tråkigt. Dammsuga och skura behöver jag göra , Men hur kul är det då?

För övrigt behöver jag nog ta mig en promenad ner på stan och fixa det där på posten som jag skulle gjort förra veckan. BLÄ!

Det possitiva med dagen är att Ewe är ledig idag, det neggativa är att hon inte har nån lust att göra någonting alls förutom att sova eller fara på McDonalds. Så jag föreslog att vi kunde ta oss en promenad till McDonalds men det var för jobbigt det med =(

I fredags så kom Sanne hit vid halv två på eftermiddagen, det var så sjukt roligt att träffa henne igen. Vi gick runt på stan med jenny och kollade på barnkläder :P  Sen åkte vi hem och började fixa med maten inför kvällen. Vid halv sju sju så kom emma och hennes pojkvän roland och hans kompis mattias hit =) Vi åt gott och drack gott och hade en otroligt trevlig kväll =)

På lördagen så åkte emma rolle o matte innan jag vaknade och det var lite trist men det var roligt att få ha träffat emma iaf =) Jag och Sanne var hurtiga och gick en promenad ner på stan och sen for vi och handlade massa onyttigt =) På kvällen så invigde vi plankorna som jag och erik fick av min mor i julklapp. Så det vart plankstek på fläskfilé =) Riktigt lyckat vart det =) Sen så gick sanne, erik och jag på bio och såg Valkyria. Riktigt spännande och sevärd film även fast man visste hur det skulle gå.


I förrgår så var jag och erik hem till Micke och Jenny som fick en liten Adam för två månader sen. Jag fick hålla i honom när Jenny skulle göra iordning mat åt honom. Han var så liten och söt och helt underbar! =) Åååh! Nån gång i framtiden så ska jag ha en egen liten knott =) Men det får nog ta och vänta några år.

Ja, saker och ting blir ju inte gjorda för att jag sitter här o skriver.

Tjing!