Nu har jag ringt och bokat tid för handläggning på Norrtälje Tränings Center. =) 19.30 ikväll vart det. Så nu ska jag ta o ta mig en promenad dit o springa lite tror jag =) Kan vara dax att få upp flåset lite ;)

Hittade en sjukt rolig bild på min telefon också, iofs så är den kanske inte så rolig för dom som inte var med när vi pratade om det men iaf. Jag lägger upp den endå =)

Definitionen av ett mögligt ligg :P

Hahaha! Definitionen av ett mögligt ligg :P

Ojojoj, man blir lättroad när man går hemma hela dagarna :p

Vill någon vara snäll och ge mig ett jobb? =)
Idag har jag och Ewe varit på stan, vi gick dit och gick runt typ 10 varv o sen gick vi hem. =)
När vi var på stan så var jag och klippte mig =) Så nu är jag fräsh i håret och känner mig nöjd =) Sen gick vi förbi apoteket o köpte lite hud produkter och sen på H&M  och köpte ansiktsmaskar och hårinpackning.

När vi kom hem sen så fick vi ett ryck och storstädade hela lägenheten, som är lite ewe's nu också för en tid fram över, det kändes sjuuuukt härligt när vi var klara och lägenheten luktade gott och var jättefin.

Sen vart det duschen, hårinpackning och sen ansiktsmask. En riktig tjejstund med andra ord. Och det är sååååå underbart att ha nån att ha tjejstunder med! Jag tycker det är så roligt att få göra sånt för man känner sig så ren och fräsh sen. =)

Min förkylning börjar också gå över nu, jag låter fortfarande som en gammal gumma när jag pratar men jag har inte så ont i halsen nu :D

Erik hade varit och hämtat en sån där tältsäng åt ewe så hon ska slippa sova på soffan, så när han kom hem o vi hade städat allt så vart han jätte glad och bjöd ut oss på middag, Ewe valde Donken, så dit for vi och åt =)

När vi väl var där och börjat äta så bet ewe av halva sin tand =S Ajajaj, tråkigt avslut på våran roliga dag =(

Nu hoppas jag att Markku från patria kommer ringa mig snart och säga att  "Jaaaaa, vi vill ha dig!" =D Håll tummarna för mig den här veckan! :D

Nu ska vi ta och kolla på en film. Tjing! =D
Idag så skulle jag jobbat men har blivit så pass sjuk nu så jag kände det i morse att det inte gick. Chefen vart inte glad nån stanns, men vad ska man göra? Känns ju inte bra att jobba med mat när man är dyng förkyld med feber och grejer.

Bara för att du klagade på att jag är långsam på uppdatera min blogg så skriver jag några rader.

Jag hoppas verkligen att dom på Patria hör av sig snart, jag vill sååååååå gärna ha jobbet, och jag vill ha det nu! :D

nu ska jag nog försöka sova en stund så jag inte dör =)

Tjing!
Nu har jag varit ledig i typ fem dagar, ska jobba i morgon och troligtvis ända tills på fredag - och självklart så vaknar jag med sjukaste ont i halsen och feber och är bara så seg. Vilken tur jag har!

Jag pratade med Ewe idag, det är konstigt hur mycket man lägger märke till dom små negativa sakerna jämfört med hur mycket man lägger märke till dom lika små/stora possitiva sakerna. Kan i och för sig vara för att idag känner jag mig sjukt negativ eftersom jag mår så himla dåligt, det kanske går över till i morgon =)

Erik är i alla fall det sötaste lilla pyret i världen idag. Han kom hem från jobbet vid halv sju och skulle bara hämta träningskläder, så hade han tagit med sig två "flygplans-chips påsar" till mig för att muntra upp mig när jag är sjuk och ynklig :] Jag älskar honom.

Sen ser jag fram emot nästa vecka, hoppas på att jag får det sökta jobbet på Patria =) Fick även veta att min gamla lärare Svante bor granne med den tekniska chefen för Patria så han sa att han skulle flörta med honom och göra vad han kunde för att jag skulle få jobbet =)

Nu börjar det bli dax att fixa mat =) Kram
Idag har det inte blivit många knop gjorda. Igår så följde jag med Anna på ett pass Body Pump. Usch vad jobbigt der var, men otroligt roligt =D Det som var lite roligt var att i slutet på passet när vi skulle göra utfall så helt plötsligt ramlade jag ihop =P Tråkigt trött jag var.

Så idag har jag den sjukaste träningsvärken i historien, eller kanske inte i historien men tillräckligt för att jag ska känna mig helt invalid =P

så nu sitter jag i soffan och väntar på eri´k medans jag pratar med min underbara Ewe som var här i helgen.

Jag saknar dig redan raring!

Nu ska jag sluta sitta här o skriva massa skit.

Tjing!