Nu är jag på riktigt bra humör =) Helgen har varit jätte trevlig =)

I fredags så var vi på sunandas simskole avslutning och sen for vi hem och åt grytstek med potatis och drack vin =)

I lördags så låg jag i parken i fyra timmar och brände mig medans erik jobbade :P Sen igår så var vi ut till en strand i Svanberga och träffade massa trevligt folk, solade, badade och spelade beach volleyboll. Mycket trevligt =)

I morgon så har jag bokat möte med en syo för att prata lite om mina betyg och se om det är någonting jag måste plugga upp om jag skulle vilja plugga vidare i framtiden. Jag är nervös :S


Jobbet blev det inget av med, men jag ger inte upp, jag hittar nog någonting snart =)

Puss o kram
Igår pratade jag till slut med erik, svaret blev ungefär som förväntat , var nog därför det var så svårt att hitta orden och modet att ta upp frågan. Ibland så känns det som atth an inte har några framtidsplaner alls. Och om han har det så känner jag mig definitivt inte involverad i dom.

Men jag ska bita ihop, svälja min stolthet och inte låta detta slå ner mig i botten.

Har ringt och bokat tid med en Syo konsulent som jag ska träffa på tisdag. Ska kolla vilka ämnen jag kan behöva plugga upp för att ha möjlighet att plugga vidare till någonting.


Jag reder mig ska ni se.
Just nu sitter jag uppe vid datorn medans älkling ligger o snarkar i sängen, jag kan inte sova. Jag gissar på att det kan vara resfeber inför resan ner till skåne i morgon - har jag glömt att packa någonting?

Eller så kan det bero på att jag sov till typ Elva idag och sedan låg i soffan/sängen och läste i ca 5-6 timmar.... hmm... kan vara så att jag har för mycket energi helt enklelt. Eller så är det en kombination av båda.


Svårt att veta.

Iaf så kan jag inte somna så det blir nog att titta på tv en liten stund. =)

För övrigt så är jag grymt avundsjuk på alla som reser utomlands. Jenny som for till thailand i lördags, Sanne som far till grekland på fredag och emma som far till australien den 21:a. Usch för er- Jag vill också!


Näe lite tv nu så man blir lite sömnig, måste ju ändå upp vid åttai morgon.

Natti natti
Igår så var jag och erik och lekte med Sunanda. Och jag som är så smart skulle försöka stå på händer, det gick ju som förväntat inte så bra, men det gick iaf bättre än nedslaget. Det krasade i hela högerfoten när jag slog ned så nu har jag jätte ont i foten och måste ha den lindad för att kunna gå på den. klant!

Idag har jag inte gjort så mycket, kollade ¨på Marley and Me, helt okej film. den var ganska mysig men egentligen inget speciellt.

Sen for jag på coop och köpte mig en bok, cigaretter och en loka och for ner på stan och la mig i parken en stund och läste =)

Nu så är jag hemma men jag får ångest av att sitta inne så det blir nog en till sväng i solen =)

I morgon så ska jag o anna fara till täby centrum över dagen, det blir nog trevligt =)

 Sen på torsdag så åker jag o erik ner till skåne - ska förhoppningsvis hinna med att träffa Cissi en sväng då med. På fredagen fyller jag 21 - Wohooo, inte så mycket att fira iofs. Blir o tillbringa födelsedagen med att sitta i en bil o fara till tyskland fram o åter för att köpa öl. Sen på lördagen så blir det bröllop i skåne.

På söndag åker vi hem och på måndag så fyller eriks pappa 60. Det blir mycket nu =) Men det blir nog trevligt =)

Min käre mor fick för sig o köpa en lägenhet nyss så nu längtar jag tills jag får fara upp o kolla på den. =)

Nu ska jag ta o göra någonting åt min dumma mensvärk. =(

Wooohoooo! Ha de gött!