0-450cf2c99cd04fe3e0cb424e3d840578.png

Kolla varifrån!

Har du ingenting snällt att säga, så säg ingenting alls. Jag försöker verkligen att bli bättre, att göra bättre ifrån mig. Blir till och med en arbetsintervju till veckan. Så det hoppas vi starkt på :D grattis till att du tar tag i ditt liv sandra! :) ikväll var jag hos jenny och åt middag och hjälpte henne och anna med att färga håret, blev jättefina färger på båda. En jätte ljus och en jätte mörk. :D nu blir det att försöka sova så jag orkar vara social med Emma som kommer hit vid halv ett i morgon. :) tjingeling!

Nu är jag hemma i Norrtälje igen. Min fina "rumskompis" har städat heeeeeela lägenheten så det är verkligen jättefint. Så skönt att komma hem till. Och ja, nu ska jag vara ordentlig och faktiskt hålla efter så han kan få komma hem till en lika fin (om inte finare) lägenhet om två veckor. Håller på att skriva mitt PM - fortfarande. Men jag har iaf fått ner ca 650 ord vilket är över 4 000 tecken. Så det känns okej, har bara ca 1 000 ord till att få ner så är jag klar sen =) Jobbigt bara att jag är inte är klar redan då den ska vara inne i morgon =/ Men jag jobbar ju helt utmärkt under tidspress så det fixar sig nog.

Ett nytt jag nu, flyttar till en ny stad om ca två månader, har en ny pojkvän, en ny framtid, ett nytt jag. Jag har lovat mig själv att bli bättre, bättre på att plugga, en bättre flickvän, en bättre syster, en bättre dotter. . Så att jag i framtiden kan bli bra. Jag tycker om förändringar. Jag tycker om att tänka på framtiden och planera, och jag fullkomligt älskar att den framtiden kanske inte är så långt bort iaf. . =) Känns, bra helt enkelt. Så, ett nytt jag! Det kan gå, det ska gå! Let's give it a try!

3fbf178e02d99233b7e3f04f3cab27dc.png

Kolla varifrån!

God morgon världen! I denna tidiga morgonstund sitter jag här på landvetter och väntar på att få borda planet till stockholm. . Känns tråkigt att åka härifrån, som alltid. . Men vad ska man göra? Kram

Nu sitter jag här och filar lite på vad tusan jag ska skriva i mitt PM, jag har gjort en "flashig" framsida, lagt in sidhuvud och sidnummrering. Jag har lagt in underrubriker och säkert skrivit två rader med text. Jag känner mig helt tom i huvuder, hur tysiken hade jag tänkt mig det här? =/

Men det ska nog gå iaf =) Jag får helt enkelt bara börja skriva ner massa ordbajserier (för det är jag ju uppenbarligen inte helt värdelös på) så kanske det släpper och blir någonting vettigt utav det till slut =)


Jaja, jag har ju tills på torsdag kväll på mig så det ska väl gå hoppas jag =)



Tjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinng!
0-71acb58fcfa4988adda3970f0bba75ed.png

Kolla varifrån!

Lördag morgon, vi gick och la oss vid tio igår utan att dricka en droppe alkohol men ändå så känner vi oss alla bakis idag. :p konstigt fenomen. När vi väl orkar släpa våra feta arslen ur soffan så ska vi iväg och handla täcken och kuddar, sen blir det förhoppningsvis även att baka idag. :) jej! :)

0-73f19f93bf6c15ff7417df08715c3c39.png

Kolla varifrån!

nu har jag lagat min mysiga kappa :) jag är nöjd :)

Nu ska här sys! Ska sy på två knappar på min kappa, som jag har saknat min kappa, den har varit "trasig" i nästan ett år nu bara för att jag inte orkat ta tag i mig själv o sy på två stackars knappar :P

Men men, nu ska jag göra det iaf =)

Lägger kanske upp en bild på kappan sen så ni får se hur fin den är =]

Kram
Detta har varit en extremt produktiv dag ända tills jag kom hem. Det känns som att jag totaldog när jag klev innanför dörren =/ Suck.

Erik lagade middag idag, han gjorde egna hamburgare som vart jätte smaskiga =) Sen fick man mat-koma och dog ännu mera =P

Jag har för övrigt världens ångest över mitt PM som ska vara inlämnat nästa torsdag. . Det vore skönt och slippa. . =/ Men man kan ju inte få allt här i livet. . suck suck suck.

Men på fredag så ska jag få fara ner till göteborg iaf =) Eller på lördag morgon om det nu inte finns några biljetter på fredag, och just nu så verkar det inte allt för lovande om jag ska vara ärlig =/ Suck. . men men =) det ordnar sig nog =)

Erik är för övrigt ett litet cp som sitter och petar mig i sidan när jag försöker skriva så det blir nog inte mer än så här för tillfället. . Nu stal han min telefon också för o spela spel. . bäst att jag knycker tillbaka den så jag inte behöver ladda den i natt igen.

Sov så gott!

Kramar
0-5435850cb4a4a28e1ee4925fb8be3141.png

Kolla varifrån!

sitter med anna i biblioteket och pluggar inför examinationen som vi har 13.15. . Jejj. . Känns så peppande :p

Det vart en riktig filmdag idag. Har kollat på tre jättebra filmer varav de två första jag inte sett förut. Har varit på riktigt PMS humör idag så det har varit skönt att ligga o kolla på lite sorgliga filmer som man kan få gråta en skvätt till faktiskt. Funderar på att se P.S I love you (igen för kanske 7e gången) eller kolla på Björnbröder (igen för kanske 20e gången). Har inte riktigt bestämt mig än, men det var ju ändå en halv evighet sen jag såg Björnbröder sist så det lutar mot den.

Jag måste bara säga att på ett sätt är det ganska skönt att ha mens, man vet att kroppen fungerar som den ska o så och allt vad det innebär. Men ändå - det måste vara det värsta påhittet någonsin! Det är jobbigt, man måste gå på toa hela tiden, man får förbannat ont, man får ett sånt jävla svängande humör och för att inte glömma att antingen så måste man köpa super duper mega baowta tamponger eller ställa klockan mitt i natten för att inte vakna i en stor fin blodpöl varje morgon =/ Suck, mens borde förbjudas för det finns verkligen fler nackdelar än fördelar med att ha det tycker jag. Å just ja, då har jag inte ens nämt den största nackdelen av dom alla - man blir sjukt kåt men det känns ju inte alls kul o kladda ner hela sig själv + den man har sex med. Ganska stor turn off! Och ja jag vet jag vet, det finns ju dusch - men, jag som är ganska kort, om personen jag har sex med är lång så blir det mer jobbigt än skönt att ha sex stående i en dusch. Usch! Är det bara jag som tycker att det är vädelöst?

Oj, värst vad gnällig jag låter. . men det är ju faktiskt okej att få vara gnällig sådär en gång i månaden ;)



Jag funderar på att bli brunett igen, inte så värst mörk då men ungefär som på bilden här ovanför. Vad tycks om det? Och ja, jag är väl medveten om att jag troligtvis kommer att ledsna på att vara brunett sen, precis som jag alltid gör. Men just nu är jag såååå sugen på att göra någonting åt mitt hår. Eller ska jag kanske ta o klippa mig? I så fall hur? Bara toppa håret? Klippa upp det så som jag brukar ha det? Eller ska jag klippa av mig det igen?
0-5c12b3f29dc52fb10fd45419c1f9c9fa.png

Kolla varifrån!

 

Provblogg från mobilen. . mina kladdkake-muffins som jag bakade igår!

 

 

Jag är sämst på det här med att gå o lägga mig när jag säger att jag ska göra det =P Så himla tragiskt. Hittade föresten lite gamla bilder, den här är från första festen med eriks vänner. Första gången jag träffade dom flesta, ser jag bekväm ut i situationen någon stans eller? =P Hahaha!


Vad jag önskar att jag kunde komma ihåg vad jag tänkte i just det där ögonblicket =P

Hahaha! Jag är lättroad. . ska snart ta o orka lägga in lite bilder från telefonen också så då kommer lite nya men så länge så får ni hålla till goda med några gamla godingar ;)



Ego nostalgi 2009!

Fast den här bilden måste ju vara den bästa någonsin!



Hahahaha!!!!

Sov så gott! =D
lätt mensvärk , brösten spänner, frusen, trött och så vidare.

Det värsta är att ja, så är det och att läsa för mycket gör det verkligen inte bättre . .

Men men =) Jag håller humöret uppe =) VFUn har gått så himla bra =) Fick även rycka in som vikarierande Idrottslärare idag, det vas aaaaas häftigt! =D Jag är så nöjd! :D


Woooohooooo!!!!!!!!!!!
Idag var näst sista dagen på min VFU på Rådmansö skola. Jag trivs kanonbra där och önskar att jag hade några fler veckor. I går så frågade lärarna mig och jag kunde tänka mig att ställa upp som vikarie hos dom. Ja visst, självklart! Pratade lite men Mathilda idag och då berättade hon att dom brukar aldrig fråga praktikanter om dom vill vara vikarier förens dom har gjort praktik i 3 terminer ungefär, men att hon tycker att det klickar så bra med barnen och att jag har en sådan föreståelse och mognad att dom gärna vill ha mig där. Det känns kanonroligt! Hoppas bara att dom ringer nu =) Gärna nu på en gång också :P Skulle behöva pengarna. .

Idag så hade vi fika med lärarna också, det var jättemysigt och väldigt intressant. Dom skulle sedan ha möte men varken jag eller Biston var särskillt intresserade av att gå på det så vi stannade bara över fikat så for vi hem sen. Gud vad tråkigt det kommer bli att gå tillbaka till skolan nu. Jag kommer verkligen att sakna både lärare och elever. Det känns verkligen som att jag har valt en perfekt utbildning för mig, önskar bara att det inte var så förbannat mycket att plugga hela tiden :P

ja just ja, dom diskuterade mobbning och handlingsplaner på fikat idag också, det var så intressant att höra.
Igår så började min praktik, den verkar helt okej ändå. Har haft högläsning för klassen och hjälper till så gott jag kan. Har förberätt en del av mattelektionen i morgon , så då ska jag hålla i en problemlösningsdel. Det blir roligt =)

Jag är fortfarande sjukt trött, så jag går runt och huttrar hela dagarna. Och det blir ju inte direkt bättre av att det är svinkallt ute =S Har nu äntligen dragit igång elementen här hemma så i natt kanske jag slipper frysa ihjäl så till den grad att jag måste kramas med en varm vetekudde hela natten. Vi håller tummarna för det.

I morgon slutar jag 14.40 så då ska jag nog försöka dra mig ner på gymet, vore ju skönt om man orkade det åtminstonde en dag i veckan?

Nej nu blir det nog sängen snart. Snutt på er!
Nu sitter vi och kollar på one tree hill, mycket bra serie. Plutt är söt och försöker att slippa städa :P I know that feeling! Aha! Städa är ju så himla trist, speciellt när man är väl medveten om att det kommer se ut som skit igen vid kvällens slut. =P

That's life!

På måndag så börjar min praktik. . På Rådmansö skola, förstår ni hur extremt jobbigt det kommer bli att jobba/ha skola från 8-17 hela 5 dagar i stäck? Jag som har blivit bortskämt med att bara gå i skolan max 3 dagar per vecka och när jag väl är i skolan är det ca 2-3 timmar per dag bara =S Ujjj! Men det blir nog roligt, hoppas jag på iaf =) Är sjuuuuuukt nervös för att jag ska göra bort mig när jag ska planera och hålla en lektion/del av lektion. Håll tummarna för mig i veckan raringar ;)

Nu blir det att dricka upp min tredje öl och kolla klart på one tree hill. =)

Tjingeling!

Tills idag skulle vi ha läst en bok, började igår men kom typ. . hmm... ja inte många sidor... kanske 10 sidor eller nått. Usch vad jag är oansvarig ibland =S Har fått grymt ont i halsen igen också, och sitter o funderar på om det verkligen är en bra idé att fara ner till göteborg i helgen. Hmmm.... jaja...

Livet är svårt.
Jag tror att jag har utvecklat koncentrationssvårigheter nu, på riktigt. Jag tycks inte finna någon motivation till att ta tag i det som ska läsas, inte på en seriös nivå iaf.

Ska börja försöka flytta ner lite grejer till Göteborg nu också. Ta det hela succesivt så det inte blir så mycket i december.

Nu ska jag se om det fungerar bättre att ta med sig kurslitteraturen till sängen och läsa där. För framför datorn gick det inte så bra. Det tror jag iofs beror på att jag har hela första säsongen av OC(en serie som jag aldrig har följt men fick för mig för några dagar sen att det var en bra idé att följa den) och att det är ganska bra.

Aja, försöka läsa och sen sova, upp klockan sex i morgon =S Bläää!


God afton mina damer och herrar.


Bilden vi tog på Lisseberg =) Äntligen har jag scannat in den på datorn så jag kan lägga upp den =) Vilka cp-mongon vi är. Tur att bilden är i sepia - för vi var båda så sjukt förlägna att vi har helt högröda i ansiktena =P
Började dagen med 39.7 graders feber. Mindre roligt. Mailade min lärare och sa att jag inte kommer. Gick o la mig och när jag vaknade igen vid halv tolv tolv så hade jag 35.5 igen. Skuuuuumt.

Har mått bara bra resten av dagen iaf =) Har varit på stan med Jenny och köpt lite fina underkläder =D Så har jag städat och diskat och tvättat. Det känns som att arbetet aldrig tar slut alltså :S Men nu har jag nästan blivit klar med disken, nu är det bara stora grejer kvar, typ kastruller och sånt som är så drygt att diska =/

Håller på att göra köttgryta nu också. . Richard kommer vid nio så då blir det en sen middag med ett glas vin till =) Ska bli himla mysigt =)

Kan inte klockan vara nio nu? Jag är sjukt hungrig :S Men men, då hinner jag kanske duscha innan också :P O kanske till och med skura golven om jag nu orkar vara så ambitiös =P

Haha...
kram
Tänkte jag prata om i morgon på våran berättandeövning. Får se hur det blir alltså, ska prata 5 minuter utan manus :S inte ens stödord =/ Usch.

Men men, ska sätta mig och strukturera upp det lite nu. måste ta tag i mitt liv.

För övrigt så har jag varit duktig och diskat, tvättat två maskiner med tvätt (måste komma ihåg att hänga upp sista maskinen när den är klar bara), kastat sängkläderna i tvätten (bra! Måste komma ihåg o bädda rent), plockat med massa, pratat i telefon, försökt hitta min klass på facebook och även sökt mer fakta. Jag känner mig rätt så ambitiös idag :D

I morgon så blir det att fara direkt hem och dammsuga, skura och plocka undan det sista. Får ju värsta finbesöket i helgen. Richard kommer hit =D Jejj! O då vill man ju inte att det ser ut som skit här hemma. Så funderar jag på att, om richard kommer tidigt, bjuda över stina och mattias på middag. Grytstek kanske? Var länge sen jag gjorde stek nu =( O så kanske det blir utgång i Norrtälje, eller klassfest med i Uppsala, måste bara ringa till Norrlands och kolla om gästleg. Problemet då är ju bara att det är klurigt att ta sig hem, sista bussen går 23.20 och det är drygt att åka buss i 1½ timme :S Menmen, vi märker i morgon hur det blir. Lutar mot Norrtälje iaf.



Hahaha! Geeeeeeks!