Jag hade tänkt att lägg aupp lite bilder, Men, min telefon dog och jag orkar inte gå o ladda den bara för de. =P Ni får vänta lite =)

Pluggar som TYYYYYYYYSAN! Tenta i morgon, usch. .  Har pratat så himla mycket med pluttis idag =) Han var o kollade på lägenhet, mysigt värre. Den var tydligen jätte jätte fin =) Jag har även kollat lite vad som hyrs ut i Gbg, det ser ändå okej ut.

Sitter och kollar på roast på berns nu, så himla roligt =) Så länge som petra mede håller käften för hon är bara så himla högljud och dryg o tråkig :S

Saknar min hunnybun så det gör ont i mig. Tycker han borde vara här och ta hand om mig nu när jag är så himla sjuuuuuk =( Kan knappt svälja och känner mig omåttligt hängig =(


På fredag på fredag på fredag! Jag längtar ihjäl mig! :D
I helgen var jag hos Sanne i västerås. Färgade hennes hår (toppenresultat som alltid, bild kommer i morgon =)) var på födelsedagskalas, festade på kåren, pluto och konrad. Hade efterfest hemma hos sanne med henne och hennes två klasskompisar johan och erik - johan och sanne fick för sig att göra en kupp och försöka få ihop mig och eric. Det gick ju som det gick så att säga :P Jag skuller hela kupp-försöket på johan, han är så knäpp =P

Rent allmänt så var det en helt sagolik helg. Jag blir så lycklig av att träffa sanne. Även om vi som i torsdags och idag inte gjorde ett skit så hade vi så himla roligt. Idag satt vi i soffan nästan hela dagen och bara skrattade åt än det enda och än det andra. :D Hihihi

De va la gött, de va la riktigt gött. . .

Ja men Rest In Fis Sanne. .


Nu blir det Greys med Erken. Tjing!
jag känner mig så stressad inför tentan på tisdag. =/ Och i morgon far jag till västerås, det är iaf gött skönt =)

Kommer INTE kunna somna i natt iaf... så sjukt stressad. Usch!


Och jag känner en grym saknad, men nästa helg så =D Jejj!
Jag blir så irriterad, jag är så less! Kanske dax att bli lesbisk i stället? Just nu känns det som att alla killar är helt jävla slut i huvudet.

Ja visst, det kanske är jobbigt att prata om vissa saker, det kanske är jobbigt att planera så långt i förväg, men va fan! Man måste!

Jag bara

älskar när man försöker föra en seriös konversation och det känns som att personen man pratar med aldrig har tid. . det retar verkligen gallfeber på mig!!!!!!!

Om jag nu har sagt att vi måste prata , och du höll med, ring mig inte då om du är så förbannat jävla upptagen! Usch!

Igår var det kräftis skiva, det var otroligt vad mycket alkohol man fick i sig :S Själv så har jag mest sovit hela dagen idag, sjuuukt seg.

Så nu tänkte jag fara på coop och köpa mig någonting gott. :D
Ja jag vet, jag uppdaterar lite sporadiskt och när jag väl uppdaterar så blir det oftast väldigt kort och inte med så mycket bilder som jag själv skulle vilja. Men jag jobbar på det. Håller på att byta telefon för tillfället också så mina bilder ligger på det andra minneskortet som inte passar i den nya telefonen. Hoppas ni har överseende med det =)

Nu idag så kommer erik hem från ryssland. Och i morgon blir det kräftskiva med hans vänner =) Hoppas att det blir trevligt och inte sjukt skum och obehaglig stämning. Är fortfarande lite svårt att veta hur vi ska bete oss mot varandra nu när vi inte är ett par längre. =S Men men... håller tummarna.

Jag borde väl fortsätta med städningen och diskningen så det blir gjort nån gång, men det får bli efter en tur till biblioteket =)

Om jag bara orkade ta mig upp ur soffan, , efter ett avsnitt av gossip girl kanske =)

En stor krya på dig kram och kyss till min underbara! Bli frisk nu!

Tjingeling!
Idag är det onsdag, i morgon torsdag och sen fredag är det seminarie igen ... Usch, och jag har inte fått mycket pluggat idag =/

Jag har däremot köpt en skrivare och en ny telefon för min är bajs skrutt. Så nu kan folk höra vad jag säger igen ;) Även bra att jag har en skrivare nu så jag kan skriva ut ansökningspapper för förflyttning. =) Jejj!

Nu blir det att säga nog natt till min plutt och sen sova lite så jag kan vara duktig och plugga i morgon =)
Nu känner jag ig extremt extremt extremt duktig. Har precis skrivit klart min recensin på artikeln som vi har till seminarium 3 som är i morgon =) Naaaaaaaaaaaaaajs!!

Jag är nöjd, tycker dock lite synd om Lasse och Richard som vart tvungna och sitta o höra på mitt dravel i flera timmar bara för at jag ville ha åsikter och synpunkter - som dom för övrigt inte kom med ändå. Suck. :P Söta pojkar. ;-)

Nu blire o dricka lite kaffe och plåga herrarna med gamal hässlö-musik =D Hihihi!


Natti natti =)
Just nu känner jag mig helt fruktansvärd. Jag vill bara lägga mig ner och gråta i fosterställning. Jag önskar att Du var här och tog hand om mig!

Igår så for jag hem från göteborg, det kändes skit piss och helvete men det var ju tvunget att bli gjort. Vi började dagen med att försova oss ca 40 minuter så det vart världens panik. Men vi kom fram i bra tid till landvetter och hann ta en avskeds cigg också.

På planet så somnade jag som en stock, och sen på bussen så satt jag också och sussade lite sött.  =P Sov bara ca 4 timmar på natten så det kanske inte är allt för konstigt =) Så det blev iaf att fara hem o lägga sig o slökolla på Weeds ett tag och sedan börja plugga och förbereda sig inför arbetslagsträffen.

Så idag så vart det att träffa arbetslaget och gå igenom lite inför redovisningen... vi är än så länge ganska ostrukturerade så det tog betydligt längre tid än väntat, därför blir det att träffas i morgon efter föreläsningen och gå igenom allt en gång till. Bara så vi har allt klart för oss. Roligt ämne, värdegrunden i gällande läroplaner. Det är rätt så luddigt och nästan så man vill gråta. :P Men man måste ju göra det och kanske har man nytta av det någon gång i framtiden.

Pratade med min mor om framtiden igår, oj vad läskig hon är som vet om mina exakta planer utan att jag säger ett ord till henne :S Men det är lite charmigt samtidigt ;)

Nu ska jag sätta mig och gå igenom materialet en gång till inför föreläsningen i morgon. =)

Tjingeling!

Nu sitter jag i Lödöse utanför Göteborg och läser massa kurslitteratur. Jag har dock sjukt svårt för att koncentrera mig idag , mina tankar börjar helt att beropå ingenting att vandra iväg i sina egna riktningar.

Jag kan i alla fall berätta för er att jag är lycklig. Jag är så otroligt lycklig! Och det var grymt länge sedan jag kände så här. Jag tror att allting kommer att lösa sig till det bästa, det ordnar sig =)

Aja, den här helgen så har jag då iaf fått fly lite från verkligheten och bara ta det lugnt och fått bli omhändertagen. Det känns kanonkul.

På fredag så har vi nästa seminarium och mitt arbetslag skall redovisa. Det är sjukt nervöst då jag inte tycker om att prata inför folk. Men jag hoppas att det ska gå bra. Ska träffa arbetslaget på onsdag och diskutera upplägg och materialet.

Nej nu ska jag väll ta tag i mitt liv en gång för alla och läsa det jag ska göra.. det är ändå bara skit på tv:n så.

Tjing!