Jag är nog inte den mest sociala flickvännen just nu. Igår så vaknade jag och var förkyld. Känns som att jag blivit överkörd av ett tåg. R retade mig och sa att jag bara var bakis. Idag vaknade jag och känner mig fortfarande överkört av ett tåg. Ont i halsen, huvudet och nacken. Är tppt i näsan och mår inte alls bra. Och till råga på det så är jag så himla social så jag sitter och pluggar.

Gud vad jag känner mig rolig!
Hade tnt berätta om gårkvällen, men jag orkar inte.

Hade tänkt fara till Maddo idag men jag har förutom att jag var bakis på morgonen så har jag haft ont i halsen och ont i huvudet hela dagen. denna fina huvudvärk utvecklades sakta men säkert till migrän och gick inte att stoppa trots alla mina försök.

Just nu är det heller inte allt för bra mellan mig och R, det känns osm att vi har stora beslut att fatta och det är inte alls nå roliga saker att ta beslutom. För övrigt så far han till stockholm i morgon kväll igen. Det känns som att detta kommer aldrig att funka. 3 månader med veckopendling? Jag är livrädd att detta ska bli för tungt. Jag har redan haft ett sånt här förhållande och det är jävligt jobbigt, jag orkar inte en gång till.

Nu  skka jag gå och gräva ned mig under mitt täcke igen. Fy fan för migrän!

381b29ac22f5c65063cc67217d65a169.png

Ibland så har vi redigt roligt på våra lektioner ;)

Nu, snart, strax går bussen. Nu är vi utrustade och klara. Eller ja, vi har väl säkert glömt hälften som vanligt men men - får ju med mig det viktigaste, blocket och richard. ;)

Ha en bra dag =)
Idag så kom R hem, helt underbart =) Vi har mest legat i soffan och myst till One Tree Hill hela kvällen. Sen så pratade jag med Anna som nyss är hemkommen ifrån dominikanska republiken. Sjukt vad jag saknar henne alltså. Kul att vi ändå kan prata fortfarande =)

I morgon blir det skola, R får följa med trots att jag inte har fått något svar ifrån min lärare. Det blir som det blir. Och så självklart så har vi ju billjard med klassen efteråt! =) Det blir verkligen toppenbra! =D I promise!

Från en sak till en annan, jag är lycklig. Visst, jag är fortfarande oroad över att R jobbar i stockholm men just för tillfället så är han här och förhoppningsvis så behöver han inte åka igen (jag intalar mig det för att helt enkelt inte ge upp även fast jag vet att han mest troligt måste fara till stockholm igen på söndag.). jag tänker låta mig själv leva i denna fantasi-bubbla åtminstonde över helgen. Så får vi ta det som det kommer sen. =)

Nu ska jag ta o krypa till kojs och kramas heeeeeela natten lång och förhoppningsvis sova gott för första gången den här veckan =)

Tjingeling på er raringar!

3b10449af4e484be32d5307b60215f08.png

sitter och vilar en stund i personalrummet. Skönt! Jobbar till fyra idag skönt att få lite extra kronor. Kram kram

Dumma bussar!

Där stod jag ute i kylan i träninskläder och med vattenflasan i ryggsäcken och så kommer inte busshelvetet! Åh! Jag blir så ledsen! Varför blir det så här? Jag som vvar himla sugen på att både träffa Maddo och på att äntligen få träna lite. Suck stön pust gnäll.

Det är inte rättvist! Varför kan ingenting gå som jag vill? Men men. Får fara in en annan dag o hitta dit. Kanske på fredag då vi ändå ska in och ha föreläsning och billjard med klasen =) Då kan Richard få visa mig vart det ligger =) Oh, på tal om Richard måste jag komma ihåg att fylla på busskortet åt honom så han kn följa med mig till skolan då. Mmmm.. mysigt =) Nu blir det mera folkhälsorapport. Puh!
i dag så vaknade jag 11.54. Oj! Jag behövde iofs sova men det var lite väl länge. Allt känns iofs bättre idag, richard kommer hem i morgon så det känns bättre.

idag ska jag ivg och träna på fysiken, spännande! Och i morgon så ska jag jobba på en förskola här i lödöse =) Jejj! :D Pengar till sandra woho! Dock ville dom att jag skulle jobba fredag också - heldag då med men jag är osäker på om jag kan missa föreläsningen, och dessutom vore det ju tråkigt att missa billjaden med klassen. Hmm... måste fråga mamma vad hon tycker.

nu ska jg iaf äta frukost och sen läsa folkhälsorapporten. Tjingeling!

1cfc365e8395edfbc998431492764535.png

 

Jag kan inte vara hel utan dig, jag känner mig så trasig och som att hjärtat ska gå i tusen bitar för varenda sekund du är ifrån mig. Jag trodde mina tårar skulle ta slut... Jag hade fel. Detta är en riktig skitdag.

 

Trött som ett jävla aber var jag idag. Hjärnan fungerade knappt alls på seminariet och jag känner att detta var min sämsta prestation på universitetet än så länge. Maddo och alex var snälla med mig ändå trots att jag knappt orkade vara trevlig och knappt orkade mer än att precis hålla mig vaken.

Efter seminariet så följde Maddo med mig till fysiken och visade mig runt där. Jag fick skriva på papper och fick ett gymkort. Nästa vecka börjar jag jobba. Imorgon så börjar jag träna. Det blir nog bra det här.

Den mesta delen av kvällen har gått åt till att gråta. Jag har gråtit så mycket av saknad och av rädsla att det känns som att jag inte borde ha några tårar kvar nu - och ändå fortsätter de att rulla ned för mina kinder helt okontrollerbart.

Jag är rädd att det ska fortsätta vara så här och jag vet av tidigare erfarenheter att jag inte klarar av det. jag kallade det för distansförhållande idag men R ville inte hålla med mig om det pga att han kommer hem på helgerna. Mmmmm... distans. Jag är rädd, så fruktansvärt rädd. För de funkar ju inte, det var ju så jag hade det tidigare och jag var konstant olycklig. Och fortsätter det så här så spelar det ingen roll hur rätt vi är för varandra eller hur mycket jag älskar honom - jag tänker inte gå igenom det en gång till. Det är inte värt det.

Ja, jag lär ju inte kunna somna på ett bra tag vill jag lova.

Kul.

Hoppas ni har en bättre afton än vad jag har.
Tjingeling
Jag ids int skriva så mycket så ni får en video till. . uppdaterar mest troligt när jag kommer hem ikväll igen. Tjingeling!


Raka vägen i säng var det ja. . hmm..

jag hatar att sova ensam, någon som vill komma och kramas med mig? Mamma kanske? :D

vette tusan om det vart så bra som jag hade hoppts på mina reflektioner där men det får funka. Nu har jag skrivit ut mina och maddo papper så nu blir det raka vägen till sängen. Jejj! En stor 180 cm tom kall säng. Hmm.. ja e int' bitter int'!

Det verkar som att det är fler än jag som svävar lite i det blå ibland =) Hahaha! Fick nyss ett mms av R där han hade spelat in en video. Gud vad jag älskar att han kan vara så extremt oseriös!

Jag tänkte i alla fall dela med mig till er så ni också får se hur fruktansvärt knäpp han faktiskt är =)

2699d63c042fa5867fbfa19f72452b30.png

Tar enpaus och kollar på några avsnitt av One Tree Hill. Mysigt. Vad gör ni som värst idag då? Tjingeling!

Jag har  funderat. När jag satt och läste somm värst så började mina tankar vandra till bloggen i stället. Jag skulle nog vilja ha en ny design på bloggen, en lite roligare design som känns trevligare att ramla in till. Verkar det som en bra idé? Är det någon som skulle kunna hjälpa mig med det för jag orkar inte sitta och pilla med det själv =P Jag är lat och har för mycket i skolan för att ha tid med det, skyller jag på iaf =)

Tjingeling
Nu sitter jag i soffan och pluggar och på begäran så kommer den nu, håll i hatten och förbered er på att dö av skratt! Usch, det var ruskigt obehagligt att göra en videoblogg i alla fall. Men vad gör man inte =)

0-7166902b726bca4d6bcb7885f8d14408.png

Nu ligger jag och försöker sova och eftersom inte richard är hemma så stjäl jag hans sida av sängen. Detta resulterar oftast i att jag ligger och kollar på fönstret där richard varit så fyndig att han hängt upp en av mina nallar i en snara-tack för den raring. Om personen som gav mig denna underbara nalle för 4 och ett halvt år sedan skulle se detta så vill jag bara säga att det inte är nått illa menat, bara vår sjuka humor. =D Jag ville i alla fall dela med mig, så nu vet ni vad jag kollar på när jag ska sova - en hängd nalle. Hoppas det går bättre för er att sova än det gör för mig. Tjingeling!

Nu blir det sängen för mih. Nattinatti =*

0-6f191e7fbb6a73a5a89115e0d23d6333.png

Ferrari bilar med cola-smak... Lätt en ny favorit hos mig!

5c47d0f1b42e6726ef71f33146a18f29.png

Märkte nyss att det kommit ut två nya avsnitt av Greys Anatomy=D Jejj! Nu vart min kväll lite bättre i alla fall =D

28e3804d9d6b32369515cd8206c7472b.png

sitter och fryser arslet av mig under dubbla filtar i soffan. Önskar så att Richard var hemma.. Men men, vad gör ni ikväll? Tjingeling!

Nu har Richard farit till stockholm igen - jag undrar hur många veckor till han kommer behöva fara dit och jobba =/ Jag sitter som vanligt och tycker synd om mig själv för att jag är ensam. + att min mage inte mår allt för bra idag =S Blir nog en tidig kväll ikväll, måste ju fara in till Göteborg på förmiddagen för att prata med en Matilda.

Ja ewe, jag har fått jobb på ett gym som heter Fysiken och ligger inne i göteborg. Ersättningen jag får för att jobba där är att jag får gymkortet. Det är inte mycket men jag har verkligen inte råd att köpa ett gymkort och dessutom så får jag lära känna lite mer folk och det är ju altid bra =) Jag berättar mer i morgon då jag vet mera =)

Nu tänkte jag  kolla på Aladdin och rövarnas konung =D Försöka pigga upp mig själv lite granna  alla fall =)

Tjingeling
 DET ÄR TYDLIGEN DROP IN HOS OSS... NU KOM DE TVÅ PERSONER TILL VILKET GÖR ATT VI HAR HELT SLUT PÅ SITTPLATSER HEMME :P MEN HIMLA TREVLIGT I ALLA FALL =D
iDAG HAR VI VARIT PÅ BIO SETT SHERLOCK HOLMES MED ANGELICA ALBIN THERESA BENNY OCH VIKTOR. SEN VART DET OXFIILLE OCH VÄRLDENS GODASTE POTATISMOS SOM ANGELICA GJORDE. MIDDAGEN VART HEMMA HOS OSS, EFTER DET FASTNADE VI I VÅRAN FSOFFA OFÖR ATT KOLLAA PÅ FILM MED ETT GLAS VIN- MYCKET MYSIGT! TJIMNGELING!
Igår så satt vii och pluggade på pedagogen till klockan var halv sju, på en fredag! Wow! Sen for vi till Emma och rolle och var sociala med dom. Emma bjöd på jätte god indisk mat och vi åt tills vi bnästan sprack. Det vart att spela tv spel och kolla på film och bara umgås. Så himla roligt =)

Nu ska vi snart fara på bio och se Sherlock Holmes med Albin och Angelica så jag kastar bara upp lite snabba bilder här och uppdaterar från telefonen sen i stället. Blir det bra ewe? =)




Richard, Jag, Richard, Rolle

Tjingeling! =D
Nu ska jag och älskling ta och fara in till skolan för o sätta oss o plugga. Känns bra att komma bort hemmifrån så man faktiskt kan koncentrera sig och få någnting gjort. Ska försöka att inte pilla allt för mycket på telefonen idag ;)

tjingeling!


Norrlänningar och temperaturer:

+15°C
Tar Stockholmarna på sig mössor, vinterjackor och handskar. Norrlänningen solar, för varmare än så här blir det inte i Norrland. - - - > (Maddo = stockholmare)

+10°C
Göteborgarna försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus. Norrlänningen planterar blommor i trädgården. - - - > (Alex = göteborgare)

+5°C
Malmöbornas bilar vägrar att starta. Norrlänningen cruisar i en Volvo 240.

0°C
Vatten fryser till is. Vattnet i Torneälven älven blir lite tjockare.

-5°C
Folk i Skåne håller på att förfrysa. Norrlänningen grillar den sista korven före vintern.

-10°C
Gävleborna sätter på värmen i sina hus. Norrlänningen tar på sig en långärmad tröja.

-20°C
Stockholmarna flyr till Mallorca. Norrlänningen slutar fira midsommar, hösten har kommit.

-30°C
Folk i Malmö dör av kyla och försvinner från jordens yta. Norrlänningen börjar torka tvätten inomhus.

-40°C
Stockholm krackelerar sönder i kylan. Norrlänningen köar vid den lokala hembrännarn.

-50°C
Isbjörnarna börjar evakuera Nordpolen. F21 senarelägger sin vinteröverlevnadskurs i väntan på bättre vinterväder.

-60°C
Torneälven förfryser. Norrlänningen hyr video och stannar inne.

-70°C
Den falska norrlänningen flyttar söderut. Norrlänningen blir frustrerad eftersom det inte går att lagra brännvinet utomhus. F21 drar ut på vinteröverlevnadskurs.

-183°C
Mikroberna i maten överlever inte. Samernas renar klagar över att mjölkarnas händer känns kalla.

-273°C
ALL atombaserad rörelse stannar. Norrlänningarna börjar säga till varandra "Helvete, vad kallt det känns ute i dag".

-300°C
Helvetet fryser till is. Norrläningarna är ensamma. - - -> (Jag är Norrlänning egentligen, jag bara visar det inte ;))

För er som inte vet eller som redan glömt bort det så läser jag en fristående kurs som heter Hälsa, kost och fysisk aktivitet. Denna kurs med sina intelligenta föreläsare kan verkligen få en att fundera på Vad är hälsa? Vad betyder häsa för just mig och vad anser just jag vara häslosamt?

Who definerade 1948 hälsa så här : "Health is a complete state of physical, mental and soocial well-being and not merly the absence of diseace or infirmity."

Det är ju verkligen en utopisk definition men samtidigt så kan de ju vara bra att ha mål att sträva efter. Men som sagt så är detta bara en definition av vad hälsa är.

Hur definerar du hälsa?



Maddo och sen alex, bild på daniel kommer att dyka upp senare när jag ids föra över bilden från telefonen ;)

Nu ärdet kaffe och plugg. tjing! =)
Nu har jag gjort min tid i skolan för den här veckan, funderar på att kanske fara till skolan i morgon och sätta mig o plugga i biblioteket lite men vi får se om jag ids.

Jag har iaf unnat mig ett hett bad med en glas rött samt en skönlitterär bok! Pluggandet får faktiskt vänta tills morgondagen.

Idag så hade vi två föreläsningar i ett och samma klassrum som var helt utan syre kändes det som. Det gick bra fram till lunchen men efter den så var jag och Maddo lite fnittriga och det slutade med att vi båda satt på främsta raden och skrattade så vi grät åt vår föreläsare. Inte helt okej!

Vi han samma fatta dagen så här :

30 minuter
24 Dåva'
38 Va'
Så att säga
    &


Bättre humor än så har vi helt enkelt inte =P You had to be there to understand. Förstörde även andra halvan av den senare föreläsningen för tre klasskompisar då vi berättade vad det var som hade varit så roligt. Så då satt dom och störde sig i ca 45 minuter. Fy skäms på oss :P

Lägger upp bilder på min projektgrupp lite senare.
Tjingeling!
Nu är jag nästan klar att fara, ska bara ta på mig skor och jacka. Dock är det fortfarande 23 minuter tills bussen går så jag får la sitta här en stund =) har i alla fall varit duktig, ätit frukost(hör och häpna), gjort kaffe och hällt i en termos att ta med mig till skolan, klätt på mig, packat väskan, pratat med lillebror och pratat med Richard. Hoho jaja. . ibland är man produktiv.

Idag går jag 10.15 - 15.30 låååååång dag. Men förhoppningsvis så blir den rolig =) Sen är det självstudier imorgon och på fredag =) Och dessutom så kommer Richard hem i morgon =) Jejj! =)

undrar om man kan få med klassen ut på en öl på fredag kväll kanske? Vore lite roligt att lära känna dom bättre =) Fast frågan är ju om dom dricker öl- dom flesta verkar vara värsta hälso-freaksen :P Haha. Jag får helt enkelt fråga =D

Nej nu ska jag gå ut. Tjingeling!
NU TÄNKTE JAG FÖRSÖKA SOVA LITE. ÄR HELT FACINERAD AV MIN UNDERBARA TELEFONTROTS ATT JAG INTE FÅR KOLL PÅ ALLA IINSTÄLLNINGAR RIKTIGT. SOV SÅ GOTT SÅ HÖR JAG AV MIG TILL ER I MORGON =D TJINGELING!


Kort taget med min nya telefon. En Sonyericsson Satio! jag är såååå lycklig! Det gick lite halvtaskigt att blogga från den men det är nog bara för att jag inte är van. Men det var hur som helst jätte enkelt att lägga upp bilder! Tack gode gud. Nu kan det bli lite roligare uppdatering för er =)

Måste också korrigera ett fel i tidigare inlägg. Maddo är 24 och inte 25 som jag skrev - hon fyller 25 i år och det var tydligen viktigt att rätt var rätt ;o)

idag så delades vi in i grupper, en A och en B grupp och varje grupp delades sedan in i tre stycken projektgrupper. Jag kommer att göra mitt Hälsoprojekt med Maddo, Alex och en Daniel som inte var där idag. Vi har valt arena och även börjat att specificera oss lite i vilken målgrupp och vad syftet är. Tror till och med att vi lyckades med att besvara de didaktiska frågorna - Vad , hur, varför? Jag känner personligen att det är just hur som är lite krånglig. Det finns så många sätt och man vill ju så mycket. Men men, man får tänka på att begränsa sig lite och inse att man kan inte ändra hela världen med ett projektarbete.

I alla fall, dag två är avklarad! Nu ska jag läsa litet och sedan blir det en tidig kväll igen - jag fattar inte varför jag är så trött? Usch!

Aja, tjingeling på er!
Hejsan!
Nu har jag tagit mig ett välförtjänt bad för att mjuka upp min stela och frusna kropp. Tycker ni inte att det är helt underbart att få lägga sig i ett brännhett bad som luktar gott av något roligt badsalt eller badskum? Jag älskar det i alla fall - det enda som saknades var ett glas vin och Richard som sällskap så hade det vart helt perfekt!

I alla fall. Min första dag.

Somnade någpn gång efter klockan ett i natt för jag var så nervös så jag hade ont i magen, inte helt okej! Klev upp runt 20 över sex och packade ihop mig själv oc grejerna jag skulle ha med mig, hittade inte min sladd till datorn som jag skrev i morse, för den låg på byrån i klädkammaren upptäckte jag i sista sekund. Hittade dock inte min handsfree till telefonen så jag fick ta ett par andra lurar bara för att kunna lyssna på lite musik på bussen. Tidspessimist som jag är så stod jag ute och väntade på bussen ca 15 minuter innan den kom, bra Sandra!

När jag kom till Göteborg så klaffade bussen perfekt med spårvagnen som jag skulle åka två eller tre hållplatser med så jag var framme på skolan ca 08.00. Registreringen började klockan 09.00. Gick runt där ett tag och sendan satte jag mig utanför salen för att vänta. Det satt en annan tjej där så jag tänkte att ja varför inte och började försöka föra en konversation med henne. Medans jag försökte samtala med henne så kom det en kille också och jag bjöd in honom i samtalet med, jag menar vad ska vi annars göra i ca 30 minuter? Sitta tysta och titta in i väggen? Dom var trevliga, svarade på tilltal och så men någon vidare konversation vart det inte då dom inte sa mer än nödvvändigt. Så det blev tyvärr en lång stund av at kolla in i väggen medans fler människor (som alla undvek att ta ögonkontakt) droppade in.

Vi hade introduktion till ca 10.10 och sen fick vi "fika" och när jag plockat ihop mina grejer och går ut från klassrummet där vi var så tar en av tjejerna i klassen insiativ och frågar om jag vill följa med ner till kafeterian och fika. Jo visst! vad roligt en social människa! :D

Det visar sig att hon heter Maddo (Madelene egentligen men hon presenterade sig som Maddo så jag antar att man inte ska säga Madelene) och är 25 år. Hon har tidigare läst till förskolelärare och kommer ursprungligen ifrån Stockholm. vi hade jätte trevligt och på lunchen så förljde jagmed hem till henne för att rasta hennes blyga hund Tessan. Så då fick jag en liten rundtur också + vardagsmotion. =D Hell yeah!

Efter lunchen hade vi lite biblioteks information - snacka om att det var töligt! Hade tänkt låna en av böckerna som vi har som kurslitteratur och inser att jag måste fara till ett annat bibliotek för att låna den. Suck. Maddo hjälper mig att hitta rätt och efter en oändligt lång trappa å hittade jag till Biomedisinska biblioteket - tror ni att boken fanns kvar? Eh, näe. Suck! Aja, tänkte ställa mig i kö på den i alla fall så kanske man slipper köpa bokhelvetet. ;) Så fick jag mig i alla fall en tur till Sahlgrenska och tillbaka + lite mera motion. Jag r ganska nöjd med den här dagen =)

Nu tänkte jag ta och läsa lite ur artiklarna som finn på internet så man har koll inför morgondagens föreläsningar =)

A just ja, vart även hembjuden på "Vimmel" hos Maddo och hennes kombo den 30/1 tror jag det var. Himla trevligt att hitta någon som man går så pass bra ihop med redan första dagen. Så vad var jag orolig för? =D

Tjingeling raringar!
Hemma! Ett välförtjänt och väldoftande bad väntar mig nu, sen orkar jag uppdatera och berätta om hur min dag var innan jag börjar plugga.

Later dude!
Oh! Måste rusa! Och så hittar jag inte laddaren till datorn? Vem har ätit upp den nu då? Jag som inte ens har en vovve att skylla på =/
Jag är ett riktigt klantarsel jag, jag satte mig ned med papprena från skolan nu och skulle kolla så jag hittar i morgon då min första dag på Göteborgs universitet startar. Och vad ser jag? Jo, det är typ 3 böckar som jag ska ha införsskaffat tills i morgon =O Det hade ju inte jag sett när jag snabbskummade igenom papprena i veckan då de kom. =/ Hmm.. Aja men en av böckerna har jag redan och deandra får jag väl försöka hitta på nått bibliotek inne i göteborg i morgon efter registreringen då. Klantigt som tusan att inte kolla upp sådant innan - så typiskt mig.

Idag så for R tillbaka till Stockholm för tat jobba och ska vara där tills på torsdag, fast har jag tur kommer han hem tidigare precis som han gjorde förra veckan. =) Men nu ska vi inte hoppas på för mycket för då blir man bara besviken.



Igår så var vi till och med lite sociala med hans vänner. Vi åkte ut ca 1 mil utanför det hål vi bor (mitt ut i obygdn så att säga) och satt och tittade på när lite folk spelade guitarr hero och drack öl =) Jag vart bjuden på en öl och vart även tvingad att vara med på ölspelet. Det var rätt så trevligt, satt och sög på min burk under hela spelets ggång och sedan vid tolv (då hade vi vart där i kanske två timmar) så for vi hem och mös i soffan i stället.

Mycket text :P Bjuder på lite bilder från gårdagen för att lätta upp litet =)



Angelica och Lillian(?)



Benny, Albin och Richard



Albin , Angelica och Theresa



Trött Richard - det var när jag såg detta kortet som jag fattade beslutet att vi skulel fara hem o dega i stället.

Evelina min skatt som har flyttat upp till Rovaniemi(stavas det så?) var så himla gullig idag så jag måste bara nämna henne här. Jag bad att få se en runttur på huset där hon bor och tänkte att hon kanske kunde lägga upp en bild från varje rum eller nått, men icket. Hon gör sig besväretatt filma en liten rundtur åt mgi :D Så himla söt. Klicka på hennes namn så kommer ni till hennes blogg =)

Nu ska jag kolla på film och tycka synd om mig själv för att jag är aldelens ensam i hela världen!
Tjingeling!

Dagen började med att jag och R ligger och drar oss i sängen och då slänger han ur sig "Jag är en kärring". Jaha? okej! Jo det visste vi ju redan men det är ju gött att du erkänner det för dig själv också ;P

Vi pulade på här hemma ett tag o sedan for vi till Lasse för att äta lunch och kolla på hans hus =) När vi kommer dit så är hans syster Anna-Karin där också. Mycket trevligt. Vi vart bjudna på chili con carne - och mycket chili var det! Men underbart gott! Anna-Karin är bra på att laga mat , inte så bra på att koka ris dock men det gick ju till slut =)

Nu är vi hemma och R är en duktig ponke och tvättar sina arbetskläder medans jag är allmänt lat och bara sitter här =)

Får se vad kvällen bjuder på för roligt =)

Tjingeling

Nu är R på väg hem från jobbet. Blir o fara till Trollhättan och kolla på en telefon till mig =) Jejj!

Idag har jag :

Tvättat fyra maskiner med tvätt

Diskat vårat berg

Badat blommorna i badkaret

Äntligen hittat igen kartongen till julgranen och ställt undan den i ett skåp med resten av julprydnaderna

Hängt tvätt i lägenheten för att jag är lat och inte orkar gå ner till tvättstugan nå mer

Plockat undan massa saker

Planerat för middagen

Bäddat rent i sängen


[Vilken klycha, vem sover vart?] Fick äntligen tummer ur och fick bädda med julklapparna från mamma! =)



Nu är jag helt svett och väntar bara på att de sista blommorna ska dra till sig lite vatten från badkaret så ska jag duscha sen =)

Nu blir det en kopp kaffe för min del - för jag är så bra diag! :D

Jag är så bra idag =) jag vill bara tala om det så att alla verkligen förstår att idag så är jag typ bäst i världen!

Talar om varför sen =)
Min sötnöt är helt slut och ligger redan och sover. Själv så är jag trött men tyvärr inte sömnig än så därför hamnade jag framför datorn och tvn en stund till.

[Ungefär så här pigg kände sig Richard idag]

Jag har nu i flera dagar tänkt vara duktig och tvätta men än har jag inte orkat mig ned till tvättstugan. Kanske i morgon? Hoppas nu att dom ringer och behöver vikarier här i Lödöse, jag skulle verkligen behöva jobba lite så man kan ha några kronor kvar i slutet av månaden. =/

För kanske en halvtimme 40 minuter sedan så låg jag och pratade i telefon med Richard, han hade varit ute med sin jobbarkompis och hämtat några grejer och skulle nu tillbaka och lägga sig o sova. Mitt i samtalet så  ringer det på dörren. Eh, okej, vem tysan ringer på den här tiden? Den där gnälliga kärringen som har varit upp två gånger och frågat om konstiga saker? Går och öppnar och där står ju min älskade! Döm om min förvåning! Han som inte skulle komma in förens på torsdag! jag blev så lycklig! =D

Dock har jag en fantastisk huvudvärk som gör att jag nästan kräks, men jag är lycklig i alla fall! =)
Nu blir det mys i soffan en stund och sedan sova.

Massor av kramar från en lycklig Sandra
Hej!

Idag så talade R med hyresvärden igen, den här gången hade jag tvingathonom att nämna de åtgärder vi vidtagit för att stå ut med att leva här och hör och häpna så fick vi respons. Hon skulle genast skicka en arbetsorder till nån som skulle fixa det. Så i nästa vecka kanske om vi har tur =) R tror att dom kommer den här veckan med det betvivlar jag starkt.

Fick även ett tokryck i eftermiddag efter ca 4 koppar mörkrostat kaffe och packade in alla böcker jag kunde hitta i bokhyllan samt sorterade dem efter författarens efternamn. Sedan tog jag äntligen tag i det extremt tråkiga och plockade ner alla julprydnader. Puh! Nu är det bara granen som står kvar- dock helt tom på saker men jag har ingen aning om vart R kan ha lagt kartongen till den så den får stå ett tag till. Åh, just ja, julgardinerna hänger uppe också men dom får hänga tills jag tvättat och strykt gardinerna som ska upp - vilket förhoppningsvis blir i morgon om jag bara lyckas lägga mig i vettig tid så jag orkar kliva upp någon gång.

Bjussar på en bild också som egentligen inte har någonting med texten att göra , men det är ju roligare att läsa texter om det finns en bild till =)

115721a92e9ffed31b9debfb7cbc3efb.png

Fullst?ndigt on?digt vetande f?r i princip varenda m?nniska f?rutom v?r hyresv?rd - men jag delar med mig i alla fall. Om man s?tter ugnen p? 200 grader och l?ter den st? som p? bilden(allts? st? ?ppen) en hel dag, ca 14 timmar, s? blir det en uth?rdlig temperatur i k?ket. Energismart? Nej! N?dv?ndigt? Ja! Jag ?r f?rbannat less p? att man m?ste sitta med dunt?cke och v?rmedyna i soffan f?r att inte frysa ihj?l. Till sovrummet kom vi p? den eminenta id?n att vi s?tter in en kup?fl?kt s? vi inte fryser ihj?l d?r inne. Energismart? ?ter igen nej. N?dv?ndigt? O ja! K?nns som att det vore smartare av hyresv?rden att t?ta v?ra f?nster - Mmm, dom ska kolla p? det. Morr! I morgon ringer jag till dom och d? l?r dom f? veta att dom lever! Jag v?grar betala 6000 kr i hyra om det ska forts?tta vara ca +15 grader inne. Jag fryser ihj?l! Hmm, nu vart jag gn?llig igen. Det f?r ni leva med. God natt :)

Jag önskar verkligen att livet såg annorlunda ut, varför ska man alltid behöva sakna de otroligt fina människorna?
Tänke inte orda så mycket mer utan snabbt lägga upp några bilder på personer som verkligen berört mitt hjärta djupt.




Jag hoppas ni förtstår och inser att ni är otroligt betydelsefulla för mig! Jag tänker på er!
Jag har kommit till insikt med att jag verkligen verkligen behöver en ny telefon, den jag för närvarande har är ingen 3G telefon så jag har urusel mottagning här hemma och det börjar reta gallfeber på mig.

Jag har funderat lite på vad man ska ha för telefon, en samsung touchwiz eller en sonyericsson Satio kanske? Jag är dock skeptisk till telefoner som enbart fungerar genom tuoch funktionen men det verkar inte finnas allt för många alternativ nu för tiden.

Någon som har ett förslag?
Nu sitter jag här! Hej hopp, underhållande? Nej!

Jag känner mig less på det mesta just nu, som de flesta vet så avskyr jag att vara ensam. Samt så avskyr jag att inte ha en vardag. Jag behöver en vardag för att kunna slappna av och känna mig tillfreds med livet. Så nu när jag flyttade ihop med R så tänkte jag att "gud så skönt, äntligen en vardag då jag pluggar och han jobbar måndag till fredag och kommer hem varje kväll", men icket! Idag så for den lilla sparveln upp till Stockholm för att jobba och kommer inte hem förens på torsdag - så mycket för den vardagen Sandra!

Så nu sitter jag här, i ett hål i marken. Skolan har inte börjat här nere än så jag kan ju inte direkt säga att jag känner nått folk här. Och jag som avskyr att vara ensam! Lyckat!

Hmm.. ja, jo, jag är bitter. Hatar Rs chef så inåt helvete just nu - kunde han itne ha fått fara iväg på traktamentesjobb till sthlm medans jag bodde där? Näe, vi väntar med det tills jag flyttat ned till honom så jag blir tvungen o sitta här o kolla i väggen! Okej, så illa är det itne, har en hel del o pyssla med. Plugga massor samt fixa i ordning lägenheten och packa upp och organisera saker. Men det är inte lika kul när man vet att man endå måste sova ensam på kvällen. Suck.

Fick ett klagomål att jag var med på för lite bilder i förra inlägget så jag lägger upp några egobilder då ;o) Allt för dig raring!




Hoppas du vart nöjd nu Ewe ;o) The things I do for you!

Hej hopp! Nu har det varit urusel uppdatering från mig på sista tiden!


Julen spenderades i Säffle med Richard och hans familj, det gick väl helt okej egentligen. Vi överlevde i alla fall =)
På julaftonsmorgonen så vaknade vi hemma i våran lägenhet och låg och åt choklad i sängen och öppnade julklappar. Så himla mysigt!

Sedan for vi till Säffle och åt jullunch med hans mor och hans lillebror. Det var ganska trevlig. Vid sextiden så for vi till Richards pappa och hans sambo. Det var. . hmm. . intresant kanske?


Kvällen avslutades dock på ett bra sätt med Richards kompis och en öl. Najs!

Juldagen firades med Rs vänner och utgång, det var intressant det med.

Den 26:e december så for vi upp till Umeå, dagen börjades med att vi fick försöka skotta ut bilen klockan åtta på morgonen. 30 ccm blötsnö. Kul! Det tog ca 14 timmar för oss att köra från säffle till umeå i det förbannade snöovädret. Bajs! =P Men det var mysigt i alla fall =)


[Camilla, André, Mamma, Jag, Richard]

Hemma i Umeå så bodde vi hos min mor. Hon var snäll och lät oss få hennes sovrum så hon tog bäddsoffan i vardagsrummet. Dock så fick hon Richard att bli dödligt generad redan första kvällen vi var där, hon kom och sa att "Tänk på att den där sängramen inte är så stadig" och Richard häll på att skämmas ihjäl. Haha!

Vi hann med en lilla-julafton hos Camilla och André också. Ännu mera julklappar delades ut och jag fick en super fin klocka av C och A samt underbart fina klappar av mor och bror. =)

Så himla söt klocka!

Det vart inte så hemskt mycket gjort under tiden i Umeå. Träffade Jenny samt Hannah och Jonas. Det var himla trevligt. Nyår firades ute i Lögdeå hos moster och morbror och så sov vi hemma hos mormor och morfar.


Morbror och Richard


Hahaha! Det vart lite slirigt där ett tag =P


Annelie oc Moster på tolvslaget uppe på Hallberget


Vi på tolvslaget uppe på Hallberget. Kallt som tusan!


Älskling och Morbror Steffe efter Skran-race! Haha! Älsklingen vann överlägset!


Min stolte skran-åkare!


På väg hem igen den 2a januari. Tråkigt less på att åka bil. =P

Uppdaterar mer lite senare =) Kram

P.S.
Jag saknar mina vänner i Norrtälje så mycket att det gör ont i hjärtat!