I morse så vart jag och richard väckta av mamma vid sju på morgonen, ve och fasa! Dock så kom hon med kaffe + att hon strax efter ropade att frukosten var klar så det var ju inte så illa. Dagen till ära så bjöds det på mannagrynsgröt(som är min fabbo) med mormors hemmagjorda drottningsylt. UNDERBART!

Nu ska vi strax ta oss iväg mot sundsvall och Deltaträffen, det ska bli himla roligt även om jag känner mig rätt så otaggad för tillfället.
Otaggad är jag mest för att jag vaknade i morse och var hostig med ont i halsen så det känns kanske inte optimalt för att tälta.

Men what to do? =P



När man sitter på mammas dator så finns det massa massa massa gamla bilder så jag tänkte bjuda på några riktigt hemska ;)


Ewe, du får slå ihjäl mig när du kommer till umeå men jag tycker du är förbannat snygg på den här bilden ;)

Jag och Sara, hahaha, som fiskar ;D


Lillebror och jag

Tror att alla bilder är från 2005

Hohoho

Andreas och jag.. ojojoj vad gammal bild.. Hahahaha! Undrar om det är 2004 kanske?
Fler bilder kommer vid mera tid ;) Tjingeling!
Idag så tvättar och packar vi inför Deltaträffen som är i helgen. Jag känner mig inte sådär jättesugen på att fara, mest med tanke på vår rötna ekonomi för tillfället. Skulle nästan hellre stanna hemma och lägga pengarna på ett par jeans. Men det verkar inte vara ett alternativ tyvärr =/.

Men det blir nog roligt i alla fall.

Jag har egentligen inte så mycket att berätta. Träffar så mycekt vänner som jag kan då jag har saknat dom otroligt mycket. Umgås med Richard som jag äntligen får ha lite för mig själv (bäst att passa på innan han börjar jobba) och umgås en del med mor min som jag har saknat.

Bilder kommer upp sen, nån gång, när jag ids.

Tjingeling
Nu befinner vi oss i umeå, andra dagen här och det känns fortfarande som att vi bara är här på semester.

Igår var vi på mvc och sen ut till moster och åt kräftor. Efter det passade vi på att hälsa på faster också, mycket trevligt.

Idag ahr varit en lugn dag, vi har mest bara degat och nu är det middag strax. Oxfilé med ungsrostade rotfrukter och vitlöksdressing. Mums!

Hmm, har inte så mycket mer att berätta.. vi lunkar på bara och tar dagarna som dom kommer.. tjingeling

20100723226 (MMS)

Tröttnöt, nu är det ostkrokar och parlamentet. Underbara fredag.

Nu är det sista kvällen i Lödöse, eller nästan i alla fall. Åtminstonde är det sista kvällen som vi har möjlighet att göra någonting.

I morgon bitti kommer mor och cyster runt sex-sju på morgonen och då får dom sova några timmar, sen är det till att packa bilen, äta middag, dricka en flyttöl och sen sova sådär lagomt vid åtta på kvällen (inte för att jag tror det går men man kan ju alltid hoppas).

På söndag är det uppstigning vid tre-fyra på morgonen för att ta oss iväg så fort om möjligt. Det enda som ska göras då är att bära ner sängarna (kul att göra det direkt på morgonen =/) och tv:n sen bär det iväg mot umeå. Vi hoppas på att vara framme i umeå och ha plockat ur bilen till klockan tio på kvällen men vi ser hur det går. En annan måste ju kissa var tionde minut så det tar nog lite tid att ta sig upp :P

Aja, älskpälsk sliter och sliter och sliter och jag kan inte göra så värst mycket då det mest är hans grejer kvar nu, men jag är moraliskt stöd och förbannat söt på det :P hoppas jag han tycker i alla fall.

Tjingeling
hoho jaja, snart är vi helt klara. Det som inte går att ta är golven men va fan det får vi göra i morgon då vi flyttat ut alla grejer. funkar det med.

Snart kommer Ewe och Anders hit och säger hej innan de ska på Pink inne i göteborg. Så trevligt att få en paus i allt.

Ojoj, nu är nog min tvätt klar.. tjing!
Får frågan hela tiden omhur jag har mått, jag har mått skit. Jag mådde illa dygnet runt i över två månader och hade ingen ork till någonting. Graviditet är ingen sjukdom - men det kan te sig som det.
 


Andra frågor som folk ställer är om jag är sugen på någonting speciellt, om jag har några cravings.
- Det som jag är sugen på mest hela tiden är vatten, vattenmelon och frukt i allmänhet samt även kräftor. Nu senate veckan har jag varit sugen på ostkrokar också.

Finns det någon mat jag absolut inte äter?
- Grillad mat som förut var min favorit står jag inte ut med lukten av. Det är jätte tråkigt men det går bara inte. Jag hade aldrig trott att saker kunde lukta så olika bara sådär. Men så är det, soppåsen kan jag inte gå nära för det luktar skunk enligt mig.



Två dagar kvar till vi flyttar  och nu är det bara två golv kvar att göra men det är lika bra att vänta med tills i morgon då vi fått ut alla grejer.

Nu ska jag ta och släpa mig till köket och göra mig en macka. Mumsmums.
Tjing!

Vecka 5

Akepressur för att motverka illamående.. funkade sådär.

vecka 11 - sjukt svullen

v. 13 mindre svullen vilket kändes lite suspekt

v.14

Början av v.15

Slutet av v.15

slutet av Vecka 16

Vecka 17
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!




På nelly.com kan man designa sina egna skor. Rolig idé tänkte jag.. en shit vad tråkig fantasi man har :P Så här såg de jag designade ut i alla fall.
Tjoho

20100720218 (MMS)

Fan, ett tomt skåp. Kan ni förstå hur skönt det käns? Wow! Bara resten kvar - men det är inte så mycket som tur är :)Najs!

Usch och fy, idag är det super varmt ute vilket gör att det blir super varmt inne vilket gör att jag inte alls vill packa idag. Men målet är att ha packat ihop hela lägenheten tills ikväll/natt. Hoppas vi lyckas.

Nu får jag nog springa och fortsätta om vi ska ha en chans.
Tjingeling

På begäran kommer här nu lite bilder på det som jag shoppade =)


Sist och faktiskt det plagg som täcker minst hud - mina rosa shorts.

Totalsumman av denna shopping vart 200 :- vilket jag tycker är helt okej =)

så här såg tyget i vår soffa ut. Jag har hela tiden sagt att jag ska ta ett kort på klädseln för att kunna visa hur hemsk den var men mitt minne är som det är. Så här såg soffan t i alla fall. Nu har jag skänkt bort den + våra fotöljer och ett bord o lite stolar så jag är nöjd. Bye bye hemska vidriga äckelsoffa! =P

Igår så var jag in till götebrg och träffade först julia och sen maddo. Satt länge och väl och försökte få en vettig bild på julia, detta vart den vettigaste =

hahaha, så söt :D Det var i alla fall mycket mycket trevligt att träffa henne igen innan jag flyttar. Vi skildes åt vid åtta på kvällen och då begav jag mig hem till Maddo där det vart att sitta o snacka lite skit i några timmar. Vid elva begav jag mig mot centralen och kom hem vid kvart i ett på natten. suck att man ska bo så långt bort. Men snart så =D

Tjing


Skönt att hänga i en brassestol i vardagsrummet
 
Tröjan Richard fick av Lasse-liten. Har inte tagit kort på tröjan jag fick men den var rosa =)

En av de nya tröjorna
Jag finner det jävulskt intressant att varenda gång Richard ska fara iväg någon stans så lyckas han göra mig ledsen pecis innan han far. Jag förstår inte hur hans hjärna fungerar ibland. suck.. =/

20100716175-001 (MMS)

Då jag inte orkat fota det jag shoppade härom dagen så får ni sålänge nöja er med en bild på mig. Klippte mig idag , skönt som tusan! =D

20100713166 (MMS)

Satsar på en nyttig frukost innan jag beger mig in till göteborg för shopping :)

20100712163 (MMS)

Hallonen tog slut fort så det är tur man har en till ask i kylen. Men den får jag försöka spara till i morgon så därför vart blåbären mitt nästa offer. =D Jag , beroende , näe.... Jo kanske lite ;)

20100712161 (MMS)

Första försöket med id smink, får nog öva lite :p

Länk till hon jag köpte sminket av. Otroligt bra och snabb service och enkelt att få kontakt med om man har mycket frågor som jag hade : Sara!

Ny blir det en kall dusch så jag överlever, sen får jag väll packa lite i brist på annat att göra .. bläää

20100710154 (MMS)

Älskpälsk lessnade på att hålla mig i handen och valde örat i stället. Intressant. :p

20100710149 (MMS)

Planen för dagen var att må bra och orka fixa här hemma, så vart inte fallet. Har haft ont som tusan idag så det vart att flytta in tvn till sovrummet på eftermiddagen och sen dess har vi haft mysdag/kväll med massa film, pizza, cola och chips. Underbart att få mysa ihop med min man när jag mår dåligt. Får prova sminket en annan dag helt enkelt. :)

20100709146 (MMS)

Beställde ID smink i veckan och idag låg det i brevlådan när jag kollade posten.:D riktigt bra bemötande och bra service, 949 kronor för allt detta och då behövde jag inte ens betala någon frakt. Bloggar från mobilen så en länk till sidan dyker upp i morgon med bilder på hir sminker ser ut på. Om ni funderar på varför jag är så nedstämd kan jag berätta att mycket beror på attjag har fåtten infektion i munnen på grundav min visdomstand så jag har grymt ont, dessutom så känns det som att det spridit sig till bihålorna. Ja med min tur är jag inte förvånad. Jag är världsbäst på att bli dundersjuk. =/ That's my life. Nu ska jag ta en till antibiotika-tablett och sen lägga mig och försöka sova bort smärtan. Men det possitiva är ju att jag fått hem massa roligt smink som jag får lära mig att använda =D tjigeling

Uruselt dålig fredag idag. jag är på så otroligt dåligt humör nu. Usch! Killar borde förbjudas helt enkelt.
Jag saknar min Evelina...

Har köpt smink nu så bild på det kommer upp senare idag. Tjing

20100707142 (MMS)

Har man varken soffa eller fotöljer så får man göra det bästa av vad man har. :) Tur man fick en sån fin och skön brassestol av plutten i födelsedags present :D

Ligger och vilar med två barn då det slog mig - det här är sista gången någonsin som jag jobbar på blåsippans förskola. Jag kommer aldrig mer att träffa vare sig barn eller personal. Så sorgligt.

igår fick jag sjukt ont i en tand, jag tror det är för att jag håller på få en visdomstand. Usch! detta i kombination med en trasig tand är inte att rekomendera fatiskt. Den trasiga tanden hade jag tänkt ta tag i så fort vi flyttat upp till umeå - detta för att sjukvårdspersonalen är så fruktansvärt otrevlig här! Att jagsedan är rädd för tandläkaren från början gör ju inte att det blir enklare att gå till någon som är otrevlig. Men nu har jag så ont så jag måste gå i alla fall. Fick tid 07.30 i morgon så då får vi hoppas att dom antingen lagar helvetet eller drar ut den - för så ont har jag i den att jag hellre låter som dra ut tanden än att fortsätta ha ont en dag till. Blä!

Ja just ja, jag kan inte tugga heller för den dumma tanden så nu får jag leva på youghurt och nudlar tills i morgon. BLÄ!

Hmm,, vad possitiv jag lät.

Hur är det med er annars då?

Nu har mr R 8 jobbdagar kvar och sen är det semester som gäller. Skönt att vi får en vecka ihop att packa. Mitt nya mål är att packa en låda om dagen. Vi får hoppas att jag håller det.

Jag jobbar vad jag vet nu iaf två dagar den här veckan tisdag och onsdag 11-16.15 så himla skönt! =D Hoppas att det går bra hos tandis i morgon så jag kan jobba sen..

Vad är det mer som hnder i mitt liv då? Hmm... det är otroligt mycket hela tiden och jag glömmer för det mesta bort att berätta saker för er. Men men.. tre veckor kvar till umeå =D Jag längtar ihjäl mig. Känns så jämarns bra att det blir av =)

Tjingeling!
Idag mår jag bättre. Mådde så dåligt igår så efter 1½ timme var jagtvungen att gå hem. Usch alltså! Men som sagt nu mår jag bra =)

Idag så ska jag o mr R gå och se Eclips klockan 15.00 inne i göteborg. Har ni tur så bloggar jag från mobilen under dagen ;)

nej nu är det snart dax för lunch - älskpälsk har gjort pannkakor åt mig :D Min underbara  karl!

Tjingeling!
Idag mår jag riktigt tjyvens faktiskt. Är jättetrött och vill ingenting. Men snart ska man jobba likförbannat =/.

R kom hem igår iaf och det var himla mysigt att ligga i soffan och prata hela kvällen. Ikväll blir det kanske att fara o se Eclipse men vi får se hur det blir. Jag skulle vilja ta mig en tur förbi ikea också.. när ska man hinna det?

20100701128 (MMS)

Ibland är det helt fantastiskt att få jobba. Idag var en sån dag. :) Snart kommer mr R hem och då blir det mys och tidig kväll, jobb 11-18 i morgon. Nu blir det balkongen med en bok. Tjing!