Piss piss piss. Det var en ganska bra kväll med många skratt, dock vände det fort. Just nu känns det inte som att jag hör hemma här. Det är en liten liten skitsak, men det blir aldrig någon förändring hur många gånger vi än talar om det. Suck. Jag vill försvinna. Nu ligger vi här i sängen och r somnade utan att ens säga god natt(också en skitsak jag vet) och det gör mig så himla ledsen. Hoppas morgondagen blir bättre.

20110731605 (MMS)

Bästa leksaken ever är fjärrkontrollen. Allt man inte får använda är roligt ;)

20110729604 (MMS)

Räksallad med bara massa gott i... Mmmmm!

20110728602 (MMS)

Äntligen fått in alla förstoringar i ramar.. Vart himla bra. Nu ska vi bara orka sätta upp dom nån gång också :p

20110728601 (MMS)

Har precis haft besök av underbara Jessica och fått en superfin doppresent av henne och hennes man. Så gulliga de är!

Äntligen hemma. Nu blir de duscha av sig resan o sedan sova. GÖTT värre =D

Bild från när vi var vid vänern =)

20110723588 (MMS)

Lite öl och vin på "gatan" hos otroligt trevliga o snygga Lisa. Najs!

20110722583 (MMS)

Den som inget badkar har... Får diska bebisen ;)

20110722581 (MMS)

Sötkorv. Idag är de dåligt väder så vi tvättar o bara myser. Vad gör ni?



Västerås var toppenkul tyckte Fille! Så kul att vi låg o asgarvade halv elva på kvällen när vi skulle sova =P Vi fick besök av Jenny och Andre på hotellet också och det var supertrevligt!

Att plaska i Vänern var hysteriskt roligt.

Resten av bilderna får vänta tills vi kommer hem tror jag, tar ca 5 minuter att ladda upp en bild så jag ids inte sitta här o kämpa.
Håll till godo! =D

20110721578 (MMS)

Vid vänern o badar. Vi har det ganska bra.

20110720578 (MMS)

Hur vart klockan halv elva nu igen? Jag är dödare än dödast. Alla i min närhet har precis varit eller är förkylda, nu är det tydligen mim tur. Ont i halsen på de där sättet att jag vet att jah tappar smaken om någon dag eller två och huvudvärk så kraftig att jag mår illa trots värktabletter. Kul. Men de e bara o ta sig igenom det, så är det när man har barn. Nattinatti

Sömnbrist delux, slutkörd 2011 och grinig bebis ab. Inatt ska vi dessutom dela på en säng som är 90 cm bred. Behöver jag säga mer? Kul semester.

20110712568-001 (MMS)

Mitt älskade hjärtetroll! I morgon bitti sätter vi oss i bilen och styr mot Säffle. Det blir nog en natt på hotell på vägen ner för att kunna njuta av resan och inte bara stressa. Peppar peppar att trollungen inte får spunk i bilen bara. God natt!

Idag åkte vi ut till mormor&morfar för att äta gott och även ta kort så mormor fick ett kort på de fyra generationerna med fille i dopklänningen. Ja, vad gör man inte för att få äta nått så läckert som mormors paella?

Yummieyummie!

Haha, ja alla bilderna vart ju inte supersnygga om man säger så. Fille hade feber och tyckte dopklänningen var varm o trång o äcklig, o mormor o morfar, ja dom hade svårt att koncentrera sig helt enkelt :P

Men det var trevligt =D O mycket mumsig mat som sagt =) I morgon ska vi packa packa packa o städa städa städa. Sen åker vi tidigt måndag morgon. Pöh!
Hur mår ni? =)

20110714575 (MMS)

Grisen fick en glass gjord på vatten o tugga på, han verkade tycka att det var väldigt skönt i munnen- och väldigt gott!

20110711567 (MMS)

I kväll efter Filiphs bad så märkte jag att det stack i fingret när han bet mig, kände efter en extra gång och jo visst där kände jag allt en liten tagg. Första tanden på väg upp! Åh jag ärså stolt i mammahjärtat :D Tänk, i morgon får jag köpa en tandborste åt honom :D

20110712573 (MMS)

Idag känner jag mig en smula husmoderlig. Står inne och gör storkok barnmat, diskar o plockar trots det fina vädret. No kommer Filiph få äta köttgryta o potatis tills han blir fem år..känns det som i alla fall ;) Snart bär det av till syster där jag ska lära henne att laga stek också. Puh. En riktig matdag med andra ord.

20110711565 (MMS)

Dax att fixa utväxten snart? Känna alltid lika roligt när man sätter upp håret o blir brunett.. Eller?

20110706558 (MMS)

Jag älskar verkligen att R har semester. Vi myser mest runt om dagarna och bara njuter. Och lill-korven min är supernöjd över att få vara med sin pappa mest hela tiden :) Tråkigt att man är utbytt men skönt med avlastningen :)

20110707559 (MMS)

När fick jag så här lockigt hår egentligen?

Shoppade i helgen, vart en superfin tavla =)

som man kan skriva små medelanden på =)

nu har vi även nån stans att hänga kökshanddukarna :D

Filiph 1-6 månader.. underbara skatt att du växer så mycket =)
La över bilder från telefonen nu =)

Juni :

 +  = Dopfest!

Filiphs helt fantastiska gudmor! =)

Fille försöker vara cool i mosters keps

Jag tycker nog han lyckas rätt så bra ändå ;D

Richards kompisar vill att Filiph ska bli fotbollsspelare.. ;)

"åh får jag din telefon? =D"
Juli :

Vi var en tur på wheels o kollade på utställningen av bilarna.. fanns många fina =)

Det verkar gå bra med mjölken för lille fille i alla fall =) Puh!

Nu har Richard semester så vi ska jobba på att få i ordning hemma och få tid till varandra och inte bara filiph. Dock verkar vår resa ner till säffle bli avstyrd, det vart för dyrt helt enkelt =( Men vi hoppas fortfarande =)

Här är en gammal bild på mina edlunds =)
Idag har jag provat ge Filiph äppelgröt, det vill säga vanlig barngröt med äppelsmak (fick nått prov hem från netslé). Den inehåller skummjölkspulver så nu får vi se hur han reagerar. 
 
Hoppas hoppas hoppas bara att det inte blir fem dagar av det här :


Men bvc ville att vi skulle prova nu eftersom komjölksprotein allergi oftast växer bort, så det är tur att Richard går på semester idag utifall att han får mega ont i magen. Nu är det lite över 30 minuter sen han åt gröten och än så länge är han glad så peppar peppar att det har växt bort nu =) Men även om det har växt bort så kommer han få äta mjökfri ersättning ett tag till, jag menar den är mycket billigare än den vanliga eftersom vi fått den på livsmedelsanvisning så så länge vi har recept så får han nöja sig med det ;) Man är ju inte dum :P