20110629546 (MMS)

Min rygg är så het, ja varm alltså. Att jag aldrig lär mig?



Fler bilder kommer snart.. ikväll blir en tidig kväll. Nu har sista gästerna farit hem och vi är alla lite slut nu.

20110625537 (MMS)

Idag har vi alla varit lite sega, vissa mer än andra. Äntligen får jag krama kudden! :)

20110622525 (MMS)

Snart dop, en dag kvar o sen så är det dax. Kyrkan är ett snabbt avklarat moment o sen blir det dop&midsommarfest för hela slanten :) Jag har tur som har så fina vänner runt omkring mig som kan hjälpa mig med allt. Och att min familj ställer upp så mycket som dom gör. Så här glad var föresten Filiph när han vaknade på eftermiddagen, det värmer ett mammahjärta så!

Ny vecka, veckan för dopet.. en miljard saker som ska fixas och göras.. eller egentligen inte, jag har lejt bort det mesta faktiskt.
I morgon ska jag till sjukgymnasten, och förhoppningsvis köpa en ny bh.
På onsdag ska jag.. ja jag vet inte än. På torsdag blir det full rulle. Ska träffa ewe vid ett, sen ska jag fara o hämta josefin + tårtgrejor hos henne på grubbe o min syster på stan, kanske hämta folk från flyget, sen göra tårtor, skjutsa hem Jossa o sen börja bära över grejer till kvarterslokalen.

O på fredag så är det dagen D. Just ja, måste ringa Jenny om dekorationerna, o jossa o tider.. hmm..aa..

Vi kollar på lägenheter att köpa nu, vi är båda överens om vilken vi vill ha och nu är det bara till o vänta för o få veta pris o eventuellt inflyttningsdatum. Men vi håller tummarna, det vore helt perfekt läge, o så finns det såna möjligheter att göra den underbar. ÅH! Jag vill jag vill jag vill!

Det var en kille som ringde på anonsen på bilen igår och han kom o kollade på bilen idag, det visade sig att det var en gammal vän till mig som jag inte har träffat sen jag flyttade härifrån för sex år sedan. Super roligt att ses igen =)

Nu hoppas jag vi får sålt bilen, vore najs!

I övrigt så , ja.. inga nya bilder tyvärr.. syyyynd. Orkar inte lägga in dom.

20110618523 (MMS)

Nybäddad säng, nybadad o filiph klarade överflyttningen från vagnen till sängen superbra. Min stora duktiga lilla kille. I morgon kommer mr R hem också, helt underbart :)

20110618516 (MMS)

Min goa lilla skruttunge. Han hittade mormors mini-lilla snusdosa och mums vad den var smaskig att tugga på, och perfekt storlek! =) Sötnos. Nu får man verkligen tänka på vart man lägger/ställer grejer. Idag så välte Filiph ut en mugg med dricka över hela golvet när vi var på maxi. Kul. Kul! Dumma mig som inte hade koll på hans gummiarmar ;)

20110617510 (MMS)

Nya skorna :) har bara provat dom inne men dom är jätte sköna på verkligen :)

20110617506 (MMS)

Mysfis. Idagär frsra gången han ite blev rädd för dammsugaren! Woho! Så tvätt, städ o massa mys hinns med. Nu ska jag träffa en barndomsvän o sen ärdetstäd, disk o mys som gäller. Gah, en vecka till dopet o så mycket som ska göras.

20110616504 (MMS)

The night is saved, jag är med nintendo 64 =D

Jag har på senaste tiden hittat himla bra sidor på internet. Campadre är en sida som är himla bra med massa bra erbjudanden! Därifrån har jag beställt lite saker till Filiph =)

Igår satt jag o letade skor och hittade då Sportamore, fri frakt, fri retur och 30 dagars öppet köp. Leverans 1-4 dagar, uff så smidigt =) Så nu har jag beställt mig ett par Reebok easy tone, behövligt att träna upp balansen igen, samt stabilitet i fotleder, knäleder och bäcken. =) Hoppas dom är sköna bara =)

Nu ska jag ut o promenera med Danne o Johnny, måste bara vänta på att skrutt vaknar o ska äta. Vågar man väcka den bebis som sover? =/

20110615503 (MMS)

Fille har sin första period av att matvägra, resulterar i att jag provar allt för att få i honom mat, till och med plockmat i gåstolen..

Min fina snälla mysiga skrutt ligger nu o sover och jag velar mellan att lägga mig brevid honom o vila ögonen en stund eller om jag ska ta o städa lite mera. . kanske städa undan det värsta o sen lägga mig. Är utan vatten idag igen så det är roligt att man inte kan diska. Börjar vara liiiite less nu, ungefär en förmiddag i veckan är jag utan vatten o det suger!


Jag har inga roliga bilder att lägga upp så det får bli denna fina hibiskus som jag o r fick av min syster i födelsedagspresent. Åh så internt! =D


Ser nu att mms:en äntligen har ploppat upp på bloggen så jag får prova blogga från mobilen i eftermiddag igen, då blir det lite bättre uppdateringar.
Usch! Det här dopet tar död på mig!  Och gnönlig Filiph har jag idag, och ingen richard har jag heller då han jobbar över.. tur min syster kommer hit för jag tror jag går i bitar snart.

Dumma dumma dop.. Halva spritleveransen kom idag i alla fall.. men varför bara halva? 9 flak öl står nu i min hall, men var är vinet och spriten? Åh! Dumma dumma dop!
Helt otroligt vad fort den här helgen har gått! Nu längtar jag verkligen till semestern så vi får massa mer tid ihop hela familjen.

I helgen så har vi premiär gungat och det var jätte jätte roligt enligt Filiph =)
Nu blir det mys o i morgon är det tillbaka till vardagen igen =/
Det verkar inte fungera att skicka sms/mms till bloggen längre.. undrar varför? Ser nu att allt jag skickat senaste dagarna inte syns i alla fall.

I onsdags sov jag hos min mor för o ge R sin födelsedags present - att få sova en hel natt och vakna av sig själv.  Sen i torsdags så var vi ut o åt middag. Dock så började jag må jätte illa efter maten så det vart en tur på toaletten och dansa lambada med porslinsguden och sen snabbt en taxi hem, tack gode gud för att det fanns spypåsar i taxin. =S blä.. så vi lär ju inte äta på allstars igen tyvärr =S

I går vilade vi bara eftersom jag fortfarande mådde illa och idag så har vi varit och shoppat nästan hela dagen. Köpte skjorta och slipsar till R, klänning och band till mig.. så nu är vi nästan redo för dopet i klädväg i alla fall. Jag behöver dock införskaffa en fin kofta att ha på mig under kvällen sen är jag fit for fight! =D

Och nu har jag slutat att amma och det känns helt okej =)  Firade med att äta mozarellapizza igår och fasiken vad underbart det var. Dock vart det lite för mycket så nu tror jag det blir sallad i en vecka för att kompensera :P

Tråkigt inlägg utan bild så jag slänger in en liten bild på hur bordsplaceringen blir på dopet =) Visst är jag duktig på att rita i paint? ;D



Nämen, inte trodde ni väl att ni skulle få se hur vi har placerat folket inte? ;) Det får bli en överaskning när dom kommer dit.. så blir det lite roligare utifall nån av de bjudna skulle läsa det här ;)

20110604485 (MMS)

Klänningen till dopet inhandlad. Nu behövs bara bandet och en kofta till. Härligt.

20110601484 (MMS)

Ibland är de bästa presenterna de som är gratis. Richard har nu jobbat fem dagar på tre dar och fyllde år igår. De han sagt att han önskade sig var att få sova en hel natt o vakna av sig själv o inte av Filiph. Så därför sover ja o fille hos min mor i natt. Elak som jag är tar jag tillfället i akt att sova jag med så f sover i sin nya resesäng inne hos mamma medans jag tar lillebrors rum. Moahahaha. Stackars mamma :p Men skönt för mig. Nu ska jag försöka sova för i morgon blir det födelsedagsfika vid tre och så ska jag o r gå ut o äta middag ensama på kvällen - bäst o samla lite krafter så man orkar vara trevlig med andra ord ;D Natti natti

20110601484 (MMS)

Ibland är de bästa presenterna de som är gratis. Richard har nu jobbat fem dagar på tre dar och fyllde år igår. De han sagt att han önskade sig var att få sova en hel natt o vakna av sig själv o inte av Filiph. Så därför sover ja o fille hos min mor i natt. Elak som jag är tar jag tillfället i akt att sova jag med så f sover i sin nya resesäng inne hos mamma medans jag tar lillebrors rum. Moahahaha. Stackars mamma :p Men skönt för mig. Nu ska jag försöka sova för i morgon blir det födelsedagsfika vid tre och så ska jag o r gå ut o äta middag ensama på kvällen - bäst o samla lite krafter så man orkar vara trevlig med andra ord ;D Natti natti

20110601477 (MMS)

Sitter här medn mysunge såhär på morgonkvisten. Nya leksaken är den bästa vi vet förutom fötterna ;) ibland är han så enkel att roa :) Nej nu ska vi ta tag i livet här hemma tror jag :)