20110527461 (MMS)

I fredags vart den lille grodprinsen 5 månader och jag undrar verkligen vart tiden tar vägen.. Fort går det och tung som tusan är han nu. Den 9e juni ska vi väga o mäta igen o det ska bli spännande o se hur myvket han väger nu faktiskt. Idag var ja o kollade på en lägenhet på röbäck, jätte fin men det känns inte helt rätt. Så i morgon ska jag kolla på en lägenhet på tomtebo.. Har även fått ett inside tips om att en lägenhet på vädtra ersboda ska säljas snart så det blir o kolla på den med tror jag. Nu ska den här trötta o förkylda mamman sova så hon orksr med en playdate i morgon förmiddag också. :)

Lägenheten som vi kollat på att köpa vart det ingenting av med just nu, däremot så ska jag på visning på en lägenhet idag som var himla fin på bilderna. Jag vill verkligen flytta nu eftersom vi behöver ett eget rum till Filiph då har är lite för lättväckt.

Vad händer annars i mitt liv då? Ja inte mycket alls faktiskt. Träffar sällan vänner, men när man väl gör det så är det trevligt. Pluggar en del, matten var svårare än jag trodde men det ska nog gå bra ändå. Engelskan är i alla fall väldigt soft.

Aja, duscha o göra sig i ordning , sen kanske fara ut till sävar så man får nått o göra idag innan det är visning =)

20110529473 (MMS)

Var på loppis idag, köpte äntligen en gåstol åt Filiph som han tyckte mycket om, fick även med mig lite leksaker, böcker, lekfilt och en potta. Väldigt bra shopping med andra ord. Nu ska här pottas och promenera när vi är hemma. =D

20110528468 (MMS)

Inte oftahan vill ligga i knät, jag njuter :)

Fick ett roligt samtal från banken igår som gör mig så lycklig. Nu längtar jag ihjäl mig till på söndag/måndag så jag får veta hur det blir också =)

Vi har i alla fall fått ett lånelöfte på sökt belopp för att kunna köpa en lägenhet och vi har en lägenhet som vi har kikat på som vi är väldigt sugna på att köpa. Åh det vore så skönt att få äga sin egen lägenhet samt att få flytta ifrån det här kyffet och få ett eget rum till Filiph eftersom han är så lättväckt.

Så, kanske blir en flytt i sommar - nån som vill hjälpa till att bära lådor då? ;)


Min söta underbara förkylda pluttunge =)
Sprit beställd - check!
Dekorationen är påbörjad - check!
Bordsplaceringen är gjord - check!


Nu börjar vi äntligen komma nån vart och det känns jättebra.. Puh! I morgon ska vi iväg o kolla efter någonting att ha på oss på dopet också, det kan ju vara en bra idé. Det blir mindre o mindre saker att oroa sig för nu och det behövs verkligen.


Hur är det med er?

20110525452 (MMS)

Filiph sover o sover.. Så jag passar på att vila. Skönt! Är så himla trött nu för tiden, jag tror dock det beror på att jag är så stressad att jag inte kan sovapå nätterna längre. Nu är det klart i alla fall, 26 gäster + mig o richard blir de på dopet. Uff.. Jag får så ont i magen av att ens tänka på allt som ska göras. Inte bra.

20110521434 (MMS)

Vad tycks om min resesäng? Själv tycker jag den är himla smidig att ta med sig när man ska sova borta ;) Fast kanske dax att köpa en riktig resesäng snart..denna är dog inte bästa alternativet om man ska vara borta flera dagar i rad ;p

20110521432 (MMS)

Idag var det strand premiär för Filiph, hans första gång ute vid havet. Myspys! I natt sover vi hos min mamma för att jag inte ids vara hemma ensam en till kväll :D Tur man kan fly hit ibland ;)

20110520429 (MMS)

I helgen är jag gräsänka och det är ganska skönt att få vara själv med fille. Det är dock mindre skönt att jag fortfarand har pissont i rygg o nacke. Men men.sängen. :D

20110518425 (MMS)

Rätt nöjd gris - så länge jag ligger på golvet. Går jag härifrån är det panik i stor skala. Älsklings ungen min =)

20110518424 (MMS)

Fick låma pellefant av grisen så här har jag dogat i en rätt oskön ställning på golvet..

Ligga ner är inte längre roligt enligt lille Fille..

Grattis gubben som klarar av att sitta själv utan att vi håller i dig =D

20110516415 (MMS)

Snart måste jag ta tag i mig själv och sluta äta sötsaker..snart, men inte än. Mmmm glass :D

Nu har jag varit hos en naprapat och fått ryggen behandlad, det mesta släppte men jag har fortfarande ont i musklerna och ska inte lyfta på några dagar. Men det känns bra att hon fick lös det som var låst i alla fall. =)

Nu ska jag vila lite för jag är heeelt slut. Tjing!

20110511402 (MMS)

2-1 till sverige. Så här mycket skäms vi över hur dåligt svenskarna spelar trots att vi leder för tillfället. Tyvärr tror jag tyskland vinner matchen..

20110511400 (MMS)

Död ab i soffan. Min rygg tar död på mig. Var hos sjukgymnast igår, var dit idag och visst, det är lite bättre nu menjag kan fortfarande inte bära filiph så i morgon så har jag bokat tid hos naprapat. Jag orkar inte vara trasig längre. Jag vill kunna hålla mitt barn utan att jag gråter ab smärta och utan rädsla för att falla ihop vilken sekund som helst. 

Aja, nu blir det att kolla på kvartsfinalen sverige-tyskland. Det är trevligt :)

20110510398 (MMS)

Gladskit som inte vill sova tydligen. Tur den roliga lekfarbrorn är hemma :D

Usch och fy, känns som att jag faller sönder.. nu har jag lyckats få en låsning i bröstryggen. Suck. Gör ont när jag andas och jag har stora svårtigheter att hålla, lyfta och leka med filiph. Jag får lite dåligt samvete men det känns bra att richard kommer hem från jobbet så han kan ta fille..

Har i alla fall fått tid hos sjukgymnast kvart i ett idag så då ska de väl bli bättre hoppas jag. Ska även göra ett allergitest idag som varit inbokat sedan förra veckan och det känns jätte skönt att jag tagit tag i det.

Hoppas hoppas hoppas bara att min kropp blir hel nu, jag orkar inte gå runt och vara trasig längre!
I fredags fick vi besök av underbara Maddo och Olof, det var hur trevligt som helst!
Maddo hade med sig sin systemkamera så jag fick leka med den och försöka lära mig och förstå lite hur alla inställningar fungerar. Inte trodde jag det var så mycket att hålla koll på när man fotar manuellt :P

Vissa av bilderna jag tog klantade jag till mig på ordentligt så de vart jättemörka och då jag inte har något bildredigeringsprogram som jag behärskar så fick windows autofixa bilden så man åtminstonde ser hur människorna ser ur :P

Orginal                       Titta det är ju en Maddo o en Filiph =D
   (klicka på bilderna för att få dom större)
Ja, man kan ju inte vara bäst på allt på en gång tydligen :P
Den här bilden var bättre på min fina =)

Här lekte jag lite med inställningarna så allting vart väldigt ljust


Tant Maddo är en mycket bra modell :D Och betydligt bättre fotograf än mig så hon tog några bilder på oss =)



Älskar att Filiph lyckades kräkas på min arm också :P

"Liten men kärleksfull familj" som Anna säger =)

20110507386 (MMS)

Är på väg till holmsund för att köpa en barnmatstol medans underbara tant maddo är barnvakt åt Filiph. Tur man har underbara vänner som kan ställa upp ibland :)

20110506383 (MMS)

Jag har två muttor i min soffa.. Helt löövly sällskap, do you fat me?

20110504373 (MMS)

Febrig o trött son idag ledde till febrig och trött mamma. Skamligt menjag får nog strunta i hockeyn och gå o sova i stället Hoppas vi mår bra i morgon i alla fall.. Till på fredag ska vi då vara friska för då fårvi besök feån gbg/sthlm - woho!

20110503370 (MMS)

Drack typ en liter cola ikväll + att jag är ensam i natt = jag kan inte somna. Usch!