Framme vid Mitt jobb, helt sjukt att Jag har ett jobb. Ganska precis två år har jag varit borta från arbetsmarknaden men nu är det dax igen. Sjuuukt nervös är jag vilken kanske syns ;)

Får vi hoppas! ;) sitter i sängen och kollar på tv med en kopp kaffe och bara myser nu, jag har ett ton med fjärilar i magen och massa saker att göra idag. Till att börja med så kommer vaktmästaren och ska hjälpa mig med tvättmaskinen, sen ska jag på försäkringskassan och s en till Angela för kaffe. Sen i kväll kommer Jenny och Tony på besök. Och i morgon så börjar jag som sagt jobba klockan 07.00.

Känns otroligt skönt att ha ett jobb men samtidigt lite nervöst över hur vi ska hinna med allt? Aja, andra klarar det ju så då är det väl klart att vi också ska klara det :D

Nu är också denna helg över, men vilken fantastisk helg det har varit. Jag känner mg så lyckligt lottad som får umgås med så fina människor som våra grannar. Grillhäng med gitarrspel och sång och många skratt i fredags och kräftskiva med snapsvisor och många skratt igår. Vi kunde inte ha bosatt oss på ett bättre ställe i hela världen, här är man aldrig ensam, här har vi aldrig tråkigt! :)

Tänk att jag är så lyckligt lottad att få ha en sån fin familj.

Bjuder även på en bild på mig själv som togs när jag var in på jobbet och provade de extremt hmm, heta jobbkläderna ;)

05.20 tyckte Filiph att vi skulle gå upp idag. Undrar om han känner på sig att det är den tiden vi kommer behöva gå upp från och med nästa vecka? Lite segt är det i alla fall.

I helgen har jag legat helt utslagen i förkylning och feber men börjar komma tillbaka till livet nu igen. Hoppas jag slipper fler förkylningar nu!

Annars har jag inte så mycket att berätta, idag ska ärenden göras och mat handlas. Tanken är att jag ska göra några storkok att frysa in i veckan så det finns 'snabbmat' när jag är borta. :)

Nu börjar jag bli mer och mer nervös inför nya jobbet. Jag vet fortfarande inget mer om resorna ner till Västerås vilket också gör mig grymt nervös. Tänk om jag inte är nå bra på det här? Hur ska jag klara mig utan Filiph så länge? Hur kommer Filiph hantera de långa dagarna på förskolan(06.30-16.45), hur kommer han hantera att jag är borta så mycket?
Mycket frågor som gör mig nervös.
Men än så länge så är jag ju här så jag försöker att inte stressa upp mig allt dör mycket.

Nått underbart är att vi fått fantastiskt fint väder i veckan så man kan verkligen njuta de sista dagarna av "ledigt" :)

God morgon! Två veckor kvar innan jag börjar jobba så vi passar på att mysa lite extra :) vad händer i veckan då? Vi försöker få Filiph att somna i sin säng trots att vi tar bort ena långsidan. Verkar mest vara omöjligt för tillfället men skam den som ger sig ;)

Mysigt värre så jag bjuder på en otroligt suddig bild ikväll ;) jag dricker vin och tittar på Vampire diaries och Filiph mår lite si sådär.

För någon vecka sedan så insåg jag att vi har lite halvkass koll på vad som ska göras när (BVC ringde och talade om att vi missat 18-månaders kontrollen), så jag gick iväg och köpte en vägg almanacka till vår lilla familj. Så nu blir det ordning och reda på oss här hemma-hoppas jag i alla fall ;)

Idag börjar Richard att jobba, Filiph ska återinskolas på förskolan efter 6 veckor hemma och jag, ja jag ska tydligen "aktivt söka jobb" i tre veckor innan jag börjar jobba. Så med andra ord ska jag försöka måla klart hallen och trappen under dagtid de här tre veckorna ;) Nu ska jag avnjuta mitt kaffe innan Fille får för sig att vakna för dagen :)