Tar en paus medans fille sover. Kaffe o gg sen blir det lekdejt :)

Har vi inte tillräckligt med snö redan?

Filiph lagar frukost ;) tror bestämt att det kan bli äggröra så frenetiskt som han vispar i sin bunke ;)

Morgonen spenderades med att dricka välling i mamma o pappas säng (jag fick kaffe med en skvätt grädde). Lille skrutten verkar rätt nöjd med att få titta på tv i sängen, undrar hur länge jag kommer undan med den för o få sova några minuter extra ;)

Hur man gör sin sambo lycklig...

Style by the Kick! Nu är det utemiddag men mor o hennes väninnor. Nice!

Snart bär det av mot Kickan för att bli stylad. Sen ska jag sova hos mamma hela helgen.. Kommer bli skumt att inte träffa Filiph på hela helgen, men säkert nyttigt.

Jag är heeeelt fast i denna bok. Så otroligt intressant, som är baserat på fakta och vetenskapliga studier men skrivet på ett sätt som gör att man förstår och blir helt trollbunden. Ska erkännas att jag blir lite arg, lite road och lite förvirrad. Den här boken slår upponer på min världsbild. Rekommenderar den starkt till alla som har ett öppet sinne. :)

Usch o fy o blä för dessa tänder som gör så ont i filles mun. Man känner sig rätt kass när man inte kan hjälpa och tålamodet tryter. Men vi har fått besked om barnomsorg nu i alla fall. Jippie!

Idag tycker jag att jag har varit bra. Faktiskt. Och tänker stapla upp dagens bedrifter så jag senare kan gå tillbaka o se att jag faktiskt gör saker =)

Jag har :
* Klivit upp halv sju och gjort affe + kokat ägg
* Lekt med Filiph
* Dammsugit hela övervåningen
* Skurat hela övervåningen
* Plockat ur o i diskmaskinen
* Gjort lunch till Filiph
* Gjort lunch till mig själv
* Degat lite
* Vikt tvätt och lagt in i garderoberna
* Kört igång en tvättmaskin och hängt tvätten
* Dammat lite
* Underhållit gäster
* Slängt ihop lunch åt gäster
* Varit ut med Filiph och dragit han i pulkan
* Skottat gången till dörren - noggrant
* Lagat middag
* Hunnit ha ett långt videosamtal med Evelina

Känner mig faktiskt väldigt nöjd med mina bedrifter. Ibland känner jag mig så bra =) Att jag dessutom har ganska mycket energi kvar är bara världens bonus =)

20120121990 (MMS)

Mmmm, mat! Testar lite olika lchf rätter nu.. Idag blir det baconlindad fläskfile med grönsaker. Sen har jag gjort en lchf kladdkaka till efterrätt också ;) Namnamnam!


Usch det vill inte sluta snöa, riktigt segt. Så jag bjuder på en bild på Filiph som togs i förra veckan. Så här mumsigt är det att äta våfflor. =D

Igår hjälpte han mig att skotta gången och idag hjälpte han mig att skotta fram bilen som var helt insnöad. När han har vaknat så ska vi nämligen bege oss ut till Sävar o hälsa på Marlen och Dennis igen. Och då är det ju skönt att slippa skotta fram bilen, dock lär jag ju få göra det ändå så mycket som det snöar nu igen. SUCK!

kul? Nån som vill skotta åt mig?

20120109966 (MMS)

Lilla guldklimpen är en energisk segpropp efter sprutorna. Puh

20120109962 (MMS)

Filiphs 1års present från hans farfar. Behöver jag säga att richard är överlycklig? ;)

20120108961 (MMS)

Igår tyckte richards pappa att det var en bra ide att umgås hela eftemiddagen nere på stan, vilket i sin tur ledde till att jag fick promenera runt i halkan med filiph i famnen då han hatar att vara på stan o bara sitta still. Behöver jag säga att min rygg är skrot idag? Blä, har legat i soffan med värmedynan hela dagen o kan knappt röra mig. Nya tag i morgon helt enkelt :)

20120104952 (MMS)

En lära-gå-boll är bra att ha. Den här lille huliganen tog sitt första steg utan stöd idag!! Stolt mamma!

20120101949 (MMS)

Visst att jag alltid blir dyng-bakis men idag tar ändå priset. Fy i hela helvetet! Sov en sådär fem timmar ikväll o vaknade för en timme sen. Shit! Näe nytt år och ingen mer bakfylla för mig. Puh!