Blir man alltid så sjuuuuuukt nervös när Svärmor ska komma på besök? 06.15 i morgon bitti kommer tåger till Umeå och jag kan inte sova trots att jag är så trött. Nedrans nerver ;)

Vilken snäll mamma jag har som är hemma med mitt sjuka barn på sin lediga dag så jag får vara o jobba idag :) me so happy!

Fått träffa en vän som det var alltför länge sedan jg träffade och även haft tid att prata med en annan vän som jag inte pratat med på nästan tre år.
Och fick en bukett tulpaner av Richard bara för att han tycker om mig. Idag är en bra dag :)

Oj vad jag längtar tills Filiph är frisk nu, han vaknar på nätterna och är ledsen o kan inte somna om vilket gör att vi blir mindre bra vänner på dagarna. Han orkar inte. Jag orkar inte.
Vid fyra i morse klev vi upp och tittade på film, snacka om att man är död nu. Har precis lagt Filiph för att sova en stund nu så kanske han blir någorlunda trevlig att ha o göra med sen. Som det är nu så kommer jag vara täckt i blåmärken, rivsår och bitmärken innan den här dagen är över.

Hur underhåller man en tvååring som är uttråkad och vill göra massor men inte orkar göra någonting?

För julpyssel!!!!

Sitter och håller på med en adventskalender till Filiph, själva kalendern fyndade jag på traderna nån gång förra hösten men fick aldrig tummen ur att göra någon då. Det bästa är ju att Filiph har suttit och hjälpt mig att slå in paketen. Min fina lille kille som tempade 39.9 vid blöjbytet ikväll. Stackars mammas bubbo!!

Ett normalpass och två kvällspass gjorda den här veckan. Börjar lära mig hur de olika kollegorna funkar och vad dom har för system nu. Ska bli Väldigt intressant att prova lite olika teorier man har.

Kväll idag o sen jobb lördag. Helt död är jag när Filiph lagt sig, att han sen vaknar minst 2 gånger per natt hjälper inte riktigt mot tröttheten. I natt vaknade han vid två och sen var han otröstlig mest hela natten. Död och förvirrad känner man sig minst sagt!

Nej nu har det varit lite väl negativ stämning här ett tag så det får vi ändra på. 
 
Jag har bett min Teamleader om att få lära mig mer saker och få mer ansvar på jobbet nu. Nämde det för honom i lördags på kryssningen och sa även till idag. Nu har det förvisso varit hemskt hektiskt på jobbet inför Swedacs acrediterings-besök men jag tänkte att jag skulle prata med honom nu i veckan och verkligen göra slag i saken. Det är roligt att utvecklas och definitivt roligt att få känna sig viktig!
 
Måste nog ta o hoppa in i duschen så fort Filiph har somnat, ser ut som hej kom o hjälp mig i håret just nu :P 
 
Så nu resten av veckan så jobbar jag 7-18.22 och sen 9-14 på lördag. Kommer nog bli en tung vecka med väldigt lite tid hemma. Men det är helt okej änd, det är ju roligt att jobba så det vore synd att klaga.
 
Nu till mitt stora bekymmer den här veckan, när ska jag orka tvätta och stryka gardiner då? Julen närmar sig i en rasande fart och jag har inte orkat fundera på julklappar ens. Vad ger man en tvååring i julklapp/födelsedagspresent egentligen? Puh!
 
Hur har just din dag varit idag? =)

Jag sitter väldigt sällan vid datorn nu för tiden vilket resulterar i att jag inte orkar skriva så mycket. I stället håller jag numer det mesta inom mig, både bra och dåliga saker.
Just nu så är allt mindre bra på det personliga planet men jag känner att jag tappar orden och förmågan att skriva - och därmed möjligheten att skriva av mig och få ur mig saker och ting. Förvirrad Sandra ab..

Ibland önskar jag att man kunde anpassa sina drömmar och prioriteringar lite enklare än vad som i dagsläget är möjligt. Jag önskar så att jag kunde rycka på axlarna och låta allting rinna av mig men jag finner inte kraften till det någonstans i livet.

Tur man har jobbet att "gömma" sig på(från för mycket grubblande) och Filiph att kramas med när allt är lite extra tungt.

Tillbaka på norrländsk mark igen iaf. Sitter för tillfället på Alvik och väntar på att Richards flyg ska landa. Kickoff kryssningen var grym på flera olika plan och jag o Richard gick o la oss o sov vid fem i morse.
Nu vill jag bara hem o sova!

Just nu är det inte allt för bra här hemma. Efter att ha legat hemma sjuk i två dagar så är jag inte bara rastlös samtidigt som jag är orkeslös jag börjar dessutom bli nedstämd.
Usch, tänk att det kan göra så stor skillnad att få jobba, då behöver man åtminstonde inte tänka på alla bekymmer.

Inte lika ont i öronen idag men trött, febrig och låter som att jag hällt i mig flera liter wiskey och rökt ett helt förråd med cigaretter. Så idag och i morgon blir det att vila vila vila, sen torsdag jobb om jag är bra. :) hoppas hoppas!
Nu kör jag Twilight maraton i soffan, sämre kan man ha det :)

Ynkligare än ynkligast är jag idag. Ont i öronen, tät i näsan, ont i halsen och feber. Döda mig någon! Jag har inte tid att vara sjuk nu ju. :/

Fick hjälp av min väninna Kickan att sätta i löshår i håret igår. En mycket rolig kväll vart det även om det tog jäkligt lång tid ;) Men resultatet är jag så sjukt nöjd med så det gör ingenting att jag hade lite träsmak i röven. ;D
Före

Efter

Jag har nu jobbat tre veckor på stationen och i måndags så gick vi från att vara Svensk bilprovning till att vara Opus bilprovning. Än så länge så har det inte blivit nån skillnad alls för oss då vi inte ens fått nya kläder utan går runt i bilprovningens kläder. Men det kommer väl? =)

Nästa helg blir det iaf att fara på kryssning som kick-off med Opus.. ska bli riktigt spännande att få lära känna kollegerna lite bättre och även att få träffa lite folk som jag utbildade mig med igen =)

Vad gör ni idag? =)