Blev hemskickad från jobbet igår och la mig o sov i nästan ett dygn.. Nu är jag bättre och längtar efter att jobba i morgon :)

Vad det snöar men nu är jag iaf framme :)

Varit iväg och hämtat hyrbilen nu, en Kia vart det tydligen. Inte direkt de skönaste stolarna man suttit i i sina dar men what to do? Borde verkligen ta och packa väskan nu, men Filiph bestämde sig för att somna i min säng så då måste jag först orka bära över honom till hans säng o det är jag lagomt motiverad att göra just nu :p

Med två förkylda killar här hemma och en stundande resa norröver för mig så blir det en extremt lun dag idag. Vi ska göra matlådor och tvätta mina arbetskläder. Annars blir det inte mycket alls gjort. Kanske att det blir en tur på h&m för att kolla på lite kläder, får se vad som hinns och orkas med helt enkelt :)

Nu jämarns händer det grejer, igår var en bra dag från att jag vaknade till att jag gick o la mig =) En fantastiskt skön morgon där richard bjöd på frukost på sängen och sen tog Fille till förskolan så jag slapp stressa. Var på så himla bra humör när jag kom på jobbet så när mitt TeamLeader frågade m jag ville fara till Luleå på måndag så sa jag att 'Ja visst det kan jag väl'. Och på den vägen är det. 
På eftermiddagen så hämtade jag Filiph på förskolan med ett löfte om att vi skulle åka buss efter jag bytt kläder, så hem o byta kläder vart det - och då drog jag sönder mina enda par byxor! Jahapp, inte mer med det än att gå in på en affär och köpa ett par nya när vi ändå var nere på stan. Passade även på att fylla på med lite nya linnen då jag oftast använder linne på jobbet. Och en ny tjocktröja vart det =)
 
Typ neonorange tjocktröja, über mysig! =D
 
Slog till med att måla naglarna ikväll också, köpte ju nagelack för flera månader sen men använder det aldrig så nu fick det bli. =)
 
Richard står o gör potatisgratäng och oxfilé som vi snart ska äta och till det blir det ett glas rött. Härlig lördag! =)

Att njuta av solen en stund på lunchen :)

Äntligen är rösten tillbaka och febern borta! Whoopwhoop! Idag så plockade vi bort ena långsidan på Filles säng, han sov där utan problem på lunchen och kom upp när han vaknat och efter att a haft en låååång eftermiddag så gick det skitbra att lägga honom där för natten med :) han kom upp tre gånger men accepterade att han skulle ligga och sova när jag förklarade för honom att om han inte låg kvar skulle vi sätta tillbaka sidan så han inte kunde kliva upp. Oj så stor han är! :) vi provade ju att ta bord sidan i somras också men det var helt lönlöst. Men nu så! Förhoppningen är att om han vaknar i natt eller tidigt på morgonen så kommer han att gå in till oss själv o så slipper vi kliva upp :) hoppas hoppas :)

Shit vad jag kände mig duktig, visst det tog ganska lång tid då jag inte orkade göra allt på en och samma gång men det vart bra till slut ändå =)

Nu ska snart lille bubbo sova och då ska jag äntligen smaka :D

Richard hjälpte mig att ringa till vårdcentralen så fick träffa en läkare. Bara virus inget värre. Men det betyder ju tyvärr inte att man mår nå bättre :/ huvva!

Frusen och utan röst. Kan inte svälja och mår allmänt kasst. Inte den bästa dagen.

Efter några dagar hemma med krasslig Filiph så är det min tur att däcka. Skjut mig!

Idag så myspysar vi i väntan på att gudmor ska komma och hälsa på oss :)

Mamma, Gangkugang (dammsugaren) blåsej! Gud så du får mig att skratta min skatt! :)

Kände mig så himla duktig igår efter att ha tagit en skön promenad på två timmar med Eveliina. Fick stanna och stretcha ut några gånger då jag lätt känner av att fogarna gör ont vid längre promenader men det kändes överkomligt hela tiden. Idag har jag dock en riktigt skum tryckande känsla i hela bäcknet. Kanske måste jag börja stretcha igen varje kväll?

Vi har haft en supermysig morgon här hemma, vikt tvätt och kollat på film och ätit frukost i soffan. Snart är det dax att ge bubbo lunch och sen ska vi ta oss ut på en promenad hela familjen. Förhoppningen är att Filiph ska somna i vagnen medans vi är ute och går =) Frisk luft är bra! =D

Så blir det när man får välja kläder själv. Finaste lilla killen i stan!

Provade nya cupcake maskinen, det är dom som är stora som femkronor. Ledsnade ganska fort och gjorde normalstorlek i ugnen i stället ;) så kan det gå :) nu ska jag bara lyckas förvara dom på nått bra sätt :)

Det är som att sova på moln, jag är sååå lycklig nu :)

Och eftersom jag svarar så bra på akupunkturen så behöver jag bara gå varannan vecka nu :) Whoopwhoop :D

Försöker sluta snusa, bestämde mig i morse när jag var tvungen o köpa snus då mitt var helt slut. Så nu ger jag det ett försök för min egen skull. Men det är ju tur att man har kaffe iaf så man orkar leva ;) lite jobbigt utan nikotin faktiskt :p

Än en gång får Kickan hjälpa mig med mitt hår, nu åker förlängningen tyvärr ut. Men det var roligt så länge det varade :D

Känns så himla konstigt att sova på soffan hemma hos sig själv!

Ikväll bjöd vi över mor med sällskap på middag, provade göra beouf berginong(stavas det så?) och är faktiskt nöjd med resultatet :) när Filiph somnat så provade vi göra glass i Richards glassmaskin och det vart verkligen supergott. Nu myser jag med ett glas vin o trevligt sällskap innan det är dax för sängen/soffan. :D

Känns sjukt skumt att inte ha någon säng! Den gav vi bort till bättre behövande och så får vi sova på soffan tills nya sängen kommer. Enligt butiken kommer den på måndag eller tisdag då det var ganska skönt att få fort gamla sängen innan. Filiph tyckte det var himla roligt med ett tomt rum att leka i :) kanske borde städa ur hans rum helt då? ;)
Fick även sålt en hylla/byrå idag som bara stod och samlade damm. Känns bra det här :)

Usch vad pinsamt det var när min teamleader ringde och väckte mig 06.58. Snacka om att få kasta sig iväg till jobbet :p jaja, 20 minuter sen vart jag men det tycker jag ändå är bra jobbat. :)

Myspys på jobbet idag, träningsvärk i mage och rygg. Hatkärlek kan vi kalla det ;)

Ska bli skönt med akupunktur idag, förhoppningsvis kan Kerstin ta o rätta till bäckenet åt mig också så jag slutar ha så ont i ryggen :)

Lagomt skitig? Jo tack jag kan inte hålla mig från att bli svart i ansiktet tydligen :p

Vart lite sent i säng igår så nu känns det som att man dör en smula över att behöva stiga upp. Segt men what to do? ;)

Jag tog mig till gymmet!! Woho! Är helt skakis nu, hej otränad tjej! Men nu ska det bli ändring på livet.
La om kosten igår och starta träningen idag :) målet är att springa blodomloppet 28 maj. Nu kör vi :)