Blir en hektisk tid nu, Richard åkte till aitik i morse o kommer hem i morgon kväll o då åker jag och jobbar i Luleå till på torsdag. Stress stress stress. Men det är helt fantastiskt att få lite egentid med min lilla älskling. Jag längtar redan till semestern i sommar nu ;)

Betyder snart fredag som betyder snart lördag som då äntligen betyder helg :D
Snart dax att bege sig ut i kylan o ta skrotis till jobbet. Hoppas ni får en bra dag, det tänker då jag ha! :)

Jobbar tre kvällar i veckan och några timmar på lördag. Riktigt tungt brukar det vara men det vore synd att klaga :) Richard o Fille är nere i Säffle och hälsar på farmor och farfar så jag får dö i min ensamhet på kvällarna. Rätt skönt faktiskt om man får vara sån. Tur man har FaceTime så man åtminstonde kan få se den lille söte skrutten någon gång per dag. Gör att man överlever iaf ;)

Finaste killen som var så glad över att få ett par hörlurar att lyssna på musik i :)

I natt så hostade Filiph så han ramlade ur sängen, två eller tre gånger vaknade jag av att han hostade tätt följt av en duns och sen en väldigt ledsen kille. Hur han ens lyckades är för mig ett mysterium.
Så idag är vi hemma, han har varit pigg o glad o haft hur mycket energi som helst. Så i morgon så ska han få gå till förskolan igen och jag ska få gå tillbaka till jobbet. =)
I eftermiddag ska vi bort på middag iaf. =) Mysigt värre så här mitt i veckan =)
Nu borde jag ta tag i antingen städningen eller träningen medans Filiph sover middag men aaaa.. det är ju kul :P En annan gång ;)

Min kvällsvecka är gjord och vi har fått en hel del hjälp med Filiph av min mamma så vi har kunnat ta oss framåt i renoveringen av trappen. Den här veckan har Richard jour och fortsätter det snöa så kommer jag och Filiph att bo hos mamma under veckan bara för att slippa vara ensamma. :) tur man har hjälp så nära :)