Först lånade vi över edwin på middag och massa lek :) världens lyckligaste Filiph vart det! 

Sen kom Hugo över på kvällsfika och filmmys.. Gud så fina grannar man har :)
Är så förbaskat trött på att min kropp bara går sönder hela tiden :( bläää! 

Men men.. Det blir ju bättre jag vet ju det, måste bara försöka hitta mitt "happy place" så länge :) tur man har en fin familj runt sig som gör allt så mycket enklare :)
Igår var jag på stan och åt lunch med en väninna , och för ovanlighetens skull så hittade jag en fin skön tröja. :) på den mest otippade äffären också- Kappahl. :)  Sånt är så roligt!

Idag fick jag hjälp av min bror att dela på benen från älgen som vi styckade igår. Så nu håller jag på att göra köttbuljong /köttsoppa av benen :) riktig höstmat och jag känner mig som en husmor tagen från en 40 tals film typ ;)


I förra veckan var jag smidig och ramlade i trappen så hela bäckenet vart lite snett.. Klantigt värre. Men efter att ha varit hos naprapaten igår så börjar det kännas lite bättre :) 

Nu är vi i full gång med att rensa ut förrådet under trappen för att göra om det till en mys och pysselhörna :) jäklar vad skit vi hade där! Har slängt nästan tre svarta sopsäckar med skräp och saker som inte används redan och då har vi ändå några lådor kvar. Ska bli skönt o kasta sånt som bara står och samlar damm faktiskt. :)

När vi är klar med förrådet inne så ska jag nog rensa i förrådet ute också.. O så ska vi ta oss tid att göra om lite i badrummet med.. :) UFF.. När ska man hinna allt man vill göra?

Så här såg det ut medans vi rensade.. Ujujuj! 
Men det blir bättre och det är så himla skönt sen när det är färdigt :)

Filiph ville också renovera så han fick måla sin stol :D sjukt duktig och ordentlig var han :D
Nu är vårat sovrum klart också, bara lite gardiner o tavlor som ska upp :) 

Innan

Under

Efter :)
Idag fick jag ett ryck med renoveringen som helt ärligt legat på is lite väl länge nu.. For o köpte repareringstapet o lim o grejs till det och sen var det bara att bära ut sängarna och byrån och allt ur sovrummet o sen köra igång. För att underlätta och gå nått gjort så delade vi upp oss, Richard var grymt osugen på att leka så jg tog med mig Fille och Edwin till Leos Lekland för eftermiddagen. 

Efter middagen så gick Richard o Filiph ut o lekte varpå Richard kom in efter tre minuter igen. Då hade Filiph gått hem till Edwin o ville leka där- och våra fina grannar tyckte att vi kunde lämna honom o få nått gjort hemma i stället. Hur lyckligt lottad är man inte? :)



Efter en veckas sjukdom så fick skrutt gå till förskolan idag. Och gissa om han lycklig :D hoppas vi slipper bli sjuk nå mer i höst nu :)

I dag har vi pysslat här hemma, först lekt med lera och sen målat en canvastavla med fingerfärg :)



Jag är tillbaka på jobbet men då går Filiph och får feber.. Inte riktigt roligt här hemma nu och all energi går åt till jobb och hem. Tur vi är två som kan vabba iaf. :)