I går så var jag ut på krogen med ett gäng från skolan. Vi började kvällen med ölspelet i en timme- jag tror alla vart rätt dragna. Ute på krogen tog vi det nog itne så lugnt med drickandet heller. Och på Fridas begäran drog jag en hjulning över dansgolvet. Ibland har man ju bara för kul.

Kvällen var hellyckad iaf :)

Mådde helt okej endå när jag vaknade i morse. Lite seg o så men jag överlever. Tror jag ska ta tag i min tvätt idag.. jobbigt.. eller så  fortsätter festen när Säffle kommer hem ifrån att ha dömt fotbollen klart.

Skööööönt, ledig tills på torsdag! :D
Hemma från skolan idag igen. Eftermiddagen började med att sitta i telefon med AJ Eriksen. Kul.. nej. hata strul.

Blev grillad ciabatta på Café huset till middag.. Trevligt sällskap. Nu blir det kladdkaka hos karin och sen GA :D Wooohooo :D
Jag följde med Ewe, Karin och Säffle hem till Emelie för att hjälpa henne att flytta möbler inför att dom ska komma och bona hennes golv i morgon.
Emelie skulle damsuga så jag gick och satte mig på hennes diskmaskin för att inte vara i vägen (Var typ enda sittplatsen som fanns i hela lägenheten) Tro det eller ej, men det är ganska skönt o somna på en diskmaskin :D

image11
[Nyvaken och febrig, sitter fortfarande på diskmaskinen]

Sen åt vi pizza vilket var väldigt gott trots att jag inte var det minsta hungrig.

På väg hem så pratade jag med ett trevligt mjuffo(och jo det är vist ett ord. På hässlö'iska) i telefonen. Bajs det vart inte billigt direkt.

Sen gick jag över till Sanne och vart helt plötsligt indragen i massa festande[man måste ju fira att man överlevde måndagen i skolan] Så här kommer lite bilder som visar hur det kan se ut när vi festar + lite komentarer som kommit under den knappa timmen jag varit med. :)

image4 
[Sanne och Cissi - Du är för snygg för mig, du är aldelens för snygg..]


image6
[Cissi - Wooohoo]

image7
[Sanne - Ajajajaj]

image8
[Sanne - Vi måste ha hattar, partyhattar]

image9
[Cissi - Partyhatten]

image10
[Emma pekar och säger - haha, här har nån däckat]

Ibland kan man inte annat än att älska det här stället. :) Försöker supa bort min förkylning nu. Hoppas det funkar. :P Tjipp hej :)
Jag blev så glad. Jag ringde i morse och sjukanmälde mig och sen vid halv ett så kom Säffle upp med mat åt mig :) Underbart, slapp man ställa sig och laga mat när man är sjuk också :D

För övrigt så var gårkvällen rätt trevlig. Kollade lite halv på Titanic och fick anstränga mig som sjutton för att inte börja stor tjuta. Som tur var så vart jag lite distraherad på msn.

Känns som att jag måste sätta mig och plugga lite M10 snart. Lagtexter är då verkligen inte det enklaste att lära sig =/

Btw, kan det inte bli fint och jättevarmt väder nu så man kan sitta ute och dricka öl igen :) Börjar ju nästan känna mig som en alkis :P






Förr var det nu, fast jävligare var det desto värre.
Men så här jävla sämre har det ta mig fan aldrig varit.

image3

Once upon a time - I was a blondie :D
Ewe kom hem.
Johanna kom hem ifrån Dubai/Danmark. Poop on her. Damn pepparkaka.

Mycket snack

Johanna : - Har det hänt nått pinsamt i helgen då?
Sandra : - Njaaaa....
Johanna : - Men berätta nu då...

Bajs.. aja fick man ju berätta om hur pinsam man är när hon lämnar en. Fast pinsammaste var Dildo-partyt. Bajs.
Det har varit en jobbig vecka, om jag ska vara ärlig.

Kan börja med att berätta för er om förra helgen, det var ca 25 grader hela helgen vilket betydde att vi satt ute i solen och drack öl och drinkar hela helgen(Fredag-Söndag). Sen vart det lite efterfest på måndagen, lite smådrickande på onsdagen. Sen vart det rejält festande i Fredags.

 
I den här takten, hur ska man då orka ända fram till studenten? :P




Det som var mest värt den här helgen var iaf att hångla med Karin och Kristin på krogen. + att vi raggade upp en brud inne på toaletten som bjöd med oss till deras bord på gratis drinkar. Mycket värd fredag.



Jag tycker om att fylleringa till folk - tydligen. Speciellt om jag tycker om dom. :P Så, akta er :P


image2