Har en låt på min telefon som om jag kommer ihåg rätt(orkar inte hämta telefonen och kolla) heter Norrtelje hel och är så himla rolig. Jag skrattar varenda gång jag hör den samtidigt som jag faktiskt saknar Norrtälje och folket där.

Igår så åkte jag och R upp till Norrtälje för födelsedags- och inflyttningsfest hos Jenny och Micke. Det var så himla trevligt att träffa alla underbara vänner igen och vad som var ännu mer underbart var att R faktiskt hade riktigt trevligt.

Jag var dock en torris som vanligt och somnade vid halv tolv(!). Haha! Så patetiskt att man inte orkar hålla igång en hel kväll längre, borde nog fundera på att pensionera mig? Vad tycker ni? =)

Som vanligt så var det de där med bilder då.. ja jag har några men näe jag orkar inte. Ska försöka flörta med Anna och Jenny och se om jag kan få lite bilder från dom också - jämarns vad dom damerna springer runt med kameran i högsta hugg hela tiden. Hahaha! =D


Nej nu ska jag sova. Två dagar kvar i skolan.. oooh, nervositeten!
Idag så lagar jag, ja hör och häpna så lagar jag mat för en gångs skull, ugnspannkaka med fläsk och till det så blir det rårörda lingon. Råkade dock göra typ 10 portioner så det blir väl o frysa in och skicka med älskling ner till landskrona på söndag.

Tjingeling!
ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Nej
2. Är du lycklig?:Ja, det tycker jag att jag är
3. Är du uttråkad?: lite kanske
4. Är du ledsen?: inte just nu
5. Är du italienare?: Nej
6. Är du cool?: Haha självklart!
7. Är du från irland?: Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej tack gode gud!

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja
2. Har du någon gång blivit sårad?: Allt för många gånger
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Vet inte
4. har du varit kär i en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Vet inte
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Hur ska jag veta, han var väl hemlig?
7. Är du kär?: Ja
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Ja

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: bilddagboken
2. Hår eller ögon?: Ögon
3. Katter eller hundar? Inget pga allergi
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Hellre några få nära vänner
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca-cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: båda, sammtidigt helst:)
8. Pengar eller lycka?: Lycka!
9. Dag eller natt?: Dag
10. Msn eller mobil?: Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: Tror det
2. Brutit ett ben?: en handled
3. Gjort nåt du ångrar?: Ja
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej
5. Ljugit för någon du tycker om?: Japp
6. Ätit en hel tårta?: Nej
7. Gjort bort dig offentligt? Mer än en gång
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Det har jag.
10. Velat försvinna?: ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du ringde: Richard
2. Telefonsamtalet du fick: Karin
3. Personen du var med: Emelie och Wictor
4. Roligaste grejen som hänt: Förlovningen
5. Personen du smsade: Alex the man
7. Du skrev till på myspace: ingen
8. Du kommenterade: Jenny P
9. Du tillbringade natten med: Richard
10. Du kramade: Maddo
Ja jag vet. Jag har bara ingen lst att skriva längre. Och jag vet faktiskt inte varför det är så himla jobbig att föra över bilderna till datorn med det är sjukt jobbigt. jag ids inte!

Meraplugg idag. Tack och lov för fint väder iaf. Tjingeling!

20100524945 (MMS)

Snygg arm va? Lyckades tydligen bränna mig i solen idag - men bara på högerarmen. Hur lyckas man? Bra fråga men om nån ska lyckas med en sån grej så är det väl jag :p haha! Nu ska jag försöka sova. Igen. Huvudvärk 2010. Suck och god natt. Tjingeling

Nu har jag precis ätit mat, vart pasta med korvgryta =) Jag har kommit på att jag r grym på att laga precis en portion med pasta, att däremot laga en portion gryta/sås är jag helt värdelös på.

Nu är jag så sugen på juice, maddo detoxar vilket betyder att hon bara dricker juice hela tiden och dom är såååå goda. Jag måste verkligen skaffa mig en råsaftcentrifug så jag också kan göra massa mumsiga juicer =D

Aja, mycket pluggande vart det inte idag.. en ca 40-50 sidor bara men det får duga för dagen. Nu är det fortsättningen på mitt GA maraton :D
Idag har det vart kalasfint väder. Helt underbart! Förmiddagen spenderades i skolan med att plugga och jädrar vad bra det gick - tills vi gick ut och satte oss och njöt av solen, då gick allting lite segare. Men effektiva får man väl säga att vi var iaf =)

Jag sänder en tanke till min vän som mår dåligt. Det river i hjärtat att höra dig så ledsen och jag önskar för allt i världen att jag kunde vara hos dig och ta hand om dig. Pyssla om dig och få dig att må bättre. Du är en helt fantastisk människa och jag vill inte att du ska behöva må så här. Detta är beklagligt om nått. Även om jag inte kan vara hos dig just nu så är du alltid välkomen hit! Alltid! Jag lovar att ta hand om dig! Jag älskar dig vännen!

För övrigt så har jag börjat plugga till min omtenta som jag har den 11 juni.. den här gången så vet jag att jag klarar det :D Mest för att jag är bäst i världen! ;D Och på tal om skolan så blir vi nog helt klara med rapporten i morgon - Det är kärlek på det kan jag lova!
Åh, mjag r så trött. Kom hem strax innan tre i natt så jag kanske somnade vid tre. Ändå vaknar jag sju och kan inte somna om - vad är det för fel på mig? Jag är mega baota trött men sömnen vill bara inte infinna sig. Detta är typiskt.

Gårkvällen var riktigt trevlig - först satt vi jag, richard, julia och hugo i slottsskogen ett tag sen så gick hugo vidare till sitt och vi gick till klasskompisen Fanny som hade utflyttningsfest. Det var supertrevligt där. Haha, det roligaste var att dom kollade på fotboll när vi kom så det vart direkt att killarna satt i vardagsrummet o kollade forboll o tjejerna satt på balkongen och drack vin och pratade - snacka om klycha? =P Det var som sagt hur trevligt som helst där. Sedan vart det utgång på nån krog som hade masssa bambu som inredning, det var fint där inne men musiken var tyvärr inget för mig så jag lessnade ganska fort. Vid halv två så valde jag o richard att fara hem..

Ska lägga in bilder från kvällen enare under dagen - just nu är jag för trött helt enkelt =P

Hoppas ni har en kanonsöndag :D
Det är tokvackert väder ute idag.. jag och R har varit runt och mest fördrivit tid och njutit av vädret lite. Dock är det så varmt så manblir helt slut.. så nu(snart, när richard kommer hem) så blir det pizza inne framför tvn och fortsätta kolla på första ssongen av greys anatomy.

Bestämde mig igår för att jag ska se om hela serien från början =) Myysigt =)

Sen ikväll så bär det av in till stan för att träffa julia och säkert några andra, måste komma ihåg o fråga henne, för grillning och dans. Jag ser mest fram emot dansen :D Wohoo! Det var evigheter sen tyvärr..
Igår så ko m Richard hem från landskrona.. det var trevligt men ändå inte eftersom han väckte mig och sen kunde jag ju så klart inte somna om. Typiskt. Men men, efter lite varmt vatten så gick det tillslut.

Idag på dagen så var jag in till skolan och pluggade med maddo.. alex var tyvärr sjuk =( Stackarn - den killen har nog det sämsta imunförsvaret någonsin. Det är till och med sämre än mitt utan att ens överdriva. Usch!

Iaf så kom jag hem lagomt runt kvar över ett idag - då tyckte Richard att vi skulle fara o handla och panta burkar och fixa lite så sagt och gjort. Vart köpt massa god frukt (satsumas, vattenmelon som jag längtat efter hela dagen och vindruvor fyller nu mitt kylskåp) och lite mat för att överleva helgen och kommande vecka.

När vi kom hem så ringer så klart Richards jobbtelefon.. suck.. så ja, han är i göteborg och jobbar ikväll och jag kunde inte vara mer ledsen! Varför varför varför? Usch! Jagär less på att vara ensam nu! Det räcker!
Jag har bloggat så många gånger idag, jag har varit så ledsen och sårad att jag mest har suttit och gråtit till och från hela dagen. Jag har inte publicerat något av det jag har skrivit och lika bra är det för det är inga trevliga ord.

Jag satt och funderade nu, jag har mått ovanligt dåligt den senaste tiden, kan detta till en viss del bero på att jag umgås med en person som för tillfället är deprimerad? Kan det vara så att jag trots min jag-tänker-fortsätta-som-vanligt-attityd har dragits ner i skiten och därför mår så här dåligt? Nu säger jag inte att det är den enda anledningen men jag tror att det kan ha en stor del. Jag brukar aldrig må dåligt på våren. Våren och sommaren är de bästa årstiderna tycker jag. Men inte nu, allt är bara jobbigt mest hela tiden. Jag känner mig ledsen mest hela tiden och saker blir hela tiden missupfattade till det sämre.

Men då kommer frågan, om jag nu påverkas och dras ner i en depression för att min vän har en vårdepression, hur påverkas då inte hon av att jag blir påverkad? Blir hon ännu mer deprimerad av att vi inte lyckas hitta en gylleneväg där vi kan komunicera och förstå varandra? Blir hon lika påverkad som mig? Har vi försatt oss i en nedåtgående spiral och om så är fallet hur ska nån av oss ta oss ur det? Måste vi helt enkelt sluta umgås med varandra? (Usch, hemska tanke det vill jag ju inte).

Finns det något sätt att hjälpa varandra ur detta? För mig känns det tyvärr som ett konstant mörker ligger över mig, skolan trycker på rätt hårt, att richard är i landskrona gör inte saken bättre, jag känner världens krav från både släkt och vänner uppe i umeå som verkar tro att jag är super women och orkar göra allting på en och samma gång samt att jag inte kan prata med min vän utan att känna att jag blir ledsen och irriterad hela tiden. Och mest av allt så är jag frustrerad. Detta är jobbigt, det här ska ju vara den absolut bästa tiden på året så varför mår jag helt plötsligt dåligt?

Till min släkt och mina vänner : Förlåt att jag inte finns där, att jag inte svara i telefonen(jag vet att det är olikt mig) alla gånger och att jag är rent av otrevlig i de flesta fallen. Jag orkar helt enkelt inte med mig själv just nu och än mindre orkar jag ta tag i någon annans liv tyvärr.. Bryt ihop och kom igen.. jag lovar att komma igen - det tar nog bara ett tag..

Jag är ledsen, och sårad, och besviken. Jag skrev ett så otroligt långt blogginlägg om varför ch vilka som gjorde mig såå ledsen och sen kom jag på att näe, jag får bita ihop i stället.

Det är inte värt att hänga ut dom här. Troligtvis så fattar dom ändå att jag är ledsen - jag brukar visa det rätt rtydligt har jag hört.

Jag orkar inte idag, jag vill bara gråta.

20100517895 (MMS)

Jag är så trött. Telefonen har ringt hela dagen men jag har inte orkat. Jag har sovit mer eller mindre hela dagen och är fortfarande helt slut. Ska strax gå och lägga mig igen och hoppas på att jag mår bättre i morgon. Puh!

I helgen så var vi i Umeå och det var mycket trevligt- =) Vi kom hem vid halv tolv i natt och idag så mår jag riktigt ruttet.. jag vill helst bara dö men det går ju inte.
Skulle plugga med maddo och alex idag och det vart de inget av med.. eller jag sitter inne på msn så jag kan hj'lpa iaf, men jag klarar inte av att fara in till stan idag. usch döda mig någon!
I söndags så frågade en kompis flickvän, vi kan kalle henne AIU, om jag hade sett filmen She's all that. Jo det har jag, några gånger tror jag.. det kändes bekant. Så ikväll så kollar jag ppå den för jag hade helt glömt vilken film det var.. Så nästa gång jag träffar på AIU så kan jag säga att jo jag har sett den, massa gånger och väldigt nyligt med ;)

Nu dö i soffan med filmen. Tjingeling!
Systeryster ringde precis och berttade att hon hittat massa gamal musik.. bland annat African Queen med 2face idibia så Hässlö nostalgi!



På onsdag kväll så kommer min man hem igen, helt underbart! Älska långhelg! =D Så direkt när han kommer hem så är det bara att kansta sig in i bilen och fortsätta uppåt landet.. Mot UMEÅ! Det blir förhoppningsvis riktigt trevligt med en helg hemma hos familjen =D Jag saknar både familj och vänner så jag håller å att krevera just nu. =)



Nu ska vi fnula lite på projektet och så.. mycket trevligt. Kom att tänka på gruppen Vi 3, haha dom var så himla bra, men inte i närheten så bra som vi tre är :P

jaja.. ska återgå till vännerna och mysa med dom lite ;D

20100509866 (MMS)

Fina pojkar. :) jag har haft en otroligt trevlig helg med fästman och pojk-vän. ;D det är underbart att ha vänner som alltid finns där för en och som inte har allt för mycket emot att ha en pensionärs-helg med en. ;) idag blir det städa och packa och sen drar herrarna ner till landskrona ihop och jag far till maddo. På tal om Maddo så är jag så himla glad att jag har denna underbara vän som alltid låter mig sova hos henne när jag är invalid på ett eller annat sätt. Riktigt bra vänner är svåra att finna. Hur är eran söndag?

20100508861 (MMS)

Gipsad igen. . . Jävla ungar. Suck. Tur att jag åtminstonde har pucko 1 och pucko 2 som tar hand om mig.

20100508855 (MMS)

På väg till sjukhuset för att kolla upp handen. Suck. Jag är klantigast i världen :s tur jag har trevligt sällskap av lasse-liten och richard..

ja på sista tdern så har jag nog haft världens otur och igår var inget undantag. Lyfte ett barn och vred handleden så det smällde till ordentligt i den så nu funderar jag på vilket sjkhus som ligger närmast. Jag måste kolla upp detta.. det gör så förbannat ont att jag har vaknat flera gånger under natten pga smärta då jag råkat rörapå handleden i sömnen.

Richard är söt och snäll och har lindat min handled + att han gör frukost år mig =) Jag har tur som har mina fina pojkar (richard och Lasse) som kan ta hand om samt pyssla om mig! Trots att jag är en trasig människa så är mitt liv rätt bra måste jag säga ;)

20100506849 (MMS)

Titta vad som ramlade ner i brevlådan idag :D Pyssel! :D dock så tror jag att jag behöver en pyssel-låda nu ;D

Jag har en period nu haft en trasig tand men tänkt att "så länge den inte gör ont så får det vänta tills jag har mer pengar och råd att gå till tandlkaren". Igår kväll så började jag få ont i min tand.. fruktansvärt ont. Vaknade även mitt i natten av att jag hade ont och kunde inte somna om. Låg vaken flera timmar innan jag till slut slumrade till.

När jag vaknade igen i morse så var det lika dant, gör förbannat ont i hela munnen nu vilket resulterar i att jag inte kan äta. Inte för att man har någon vidare matlust när man har ont men ändå.

Jag skulle jobbat idag, det var bara att ringa till jobbet och säga som det är, jag har en trasig tand som hindrar mig från att sova och den Måste lagas... usch jag får så dåligt samvete när jag måste ringa och "sjukskriva" mig från jobbet. Men vissa saker kan man inte styra över. Jag får skylla mig själv som inte fixat tanden tidigare.

Gnälll gnöl.... Det ska ni veta att det är inte allt för trevligt det här. =/ Jag vill ha min mamma! Men kokat vatten lindrar något iaf.. det är ju bra.. Nu måste jag försöka vila en stund innan jag ska till tandis och fixa tanden. Samt att jag ska skicka iväg ett skolarbete... tjingeling!
Försöker fixa min design men misslyckas ganska brutalt. Nån som kan hjälpaa mig att lägga inn min header?
annars så vet ni ju iaf varför bloggen ser ut som skit just nu :P hehe.. tjingeling!
Det händer inte så värst mycket nu.. skola, "läxor", jobb, skola, saknad av richard, jobb, skola... det är inte mer spännande än så. Just nu så har jag noll motivation till att fundera ut någonting som är ens det minsta intressant att skrva om och jag orkar inte heller lägga upp bilder. Tyvärr.

Kan berätta att i  morgon så jobbar jag 9-18... spännande..

Ha de gött!

20100505848 (MMS)

Känner mig inte så föking özöm idag.. To cool for school? Näe inte de heller..

Att försöka planera sitt liv är ju inte så enkelt, speciellt inte nu när Richard är delaktig. Sista helgen i maj är en himla spännande helg. Vi är bjudna till Norrtälje på inflyttnings/födelsedagsfest och jag vill hemskt gärna fara. problemet är då att Richards lillebror fyller 18 den 29 maj och att Richard fyller 22 den 31 maj. Och som sagt så är herrn inte den bästa på att planera så jag vet inte alls hur det blir om vi ska fara till Säffle eller om vi ska fara till Norrtälje. Jag hoppas på det senare alternativet då det var hur länge sen som helst som jag träffade mina vänner.

Hoppas R tar tag i att prata med sin bror och fråga vad han vill snart... jag hatar att inte kunna planera mitt liv... GAH!

Nu ska jag vara onyttig och skämma bort mig själv med en kebak-pizza och kolla på en harry potter film =D Tjingeling!

Mitt imunförsvar är kasst. Jag känner mig inte riktigt kry idag helt enkelt. Har till och med sovit mitt på dagen för att jag helt enkelt inte orkade vara vaken.

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från tiden som har varit men det blir inte så många som jag tänkt från början då jag inte orkar sitta vid datorn. Jag sparar all energi åt skolarbetet nu...


När man bildar hög är det viktigt att komma ihåg att den minsta ska vara underst!



M
ånga goda middagar har hunnit ätas


Det har skrattats med goda vänner en hel del. =)


En gaspedal har tappats bort och hittats igen...



Vi fick klä ut oss i skolan ochlaga lite mat =)


Vi har lekt med kakor som vi tyckt sett ut som gubbar...

Det har haglat mitt i vårvärmen

Ännu fler goa stunder med fina vänner

Och jag fick underbart vackra rosor av min älskade fästman.

Lite bilder.. =) Håll till godo =)

20100502825 (MMS)

Steg två klart. Jag är en morot. Nu får håret vila lite :)

20100502819 (MMS)

Steg 1 avklarat. Nu blir det på't igen ;)

20100502812 (MMS)

Nu har richard farit till Landskrona igen och jag gick på ica för att köpa glass. Det vart ingen glass.. Fick ett infall av att förstöra mitt hår lite så vi ser hur det blir. Troligtvis blir det orange men då är det ju tur att jag har många färger så det bara är att bleka mera. Blir nog i alla fall två färgningar ikväll för att få det lite ljusare. ;) uppdatering kommer.

Igår kände jag mig instängd, otroligt instängd så jag fick för mig att fara härifrån. Richard valde att följa med. Det slutade med att vi hamnade vid Bohus färstning och gick runt där en bit. Det var ganska läskigt men väldigt mysigt.


Mörk bild, alla bilderna är tagna med min mobiltelefon

Lite bättre bild

Efter att ha ändrat lite inställningar vart det en ganska bra bild.

Richard som vägrade gå förbi bommen :P

Det vart lite kyligt att sitta ute efter ett tag. men det var helt kart värt det. =)

I kväll eller i morgon kommer det ett bildinlägg med massa blandade bilder från sita tiden =)

20100501808 (MMS)

Nattlig promenad runt Bohus "fästing". Depå stopp för lek med telefonerna.

20100501792 (MMS)

Jag och min öl. =D man är ju kräsen och ska ha öl på flaska ;)

Nu på morgonen så blir det lite fix med saker här hemma (typ diska) och sen så ska vi fara till Ewe o Lidköping och hälsa på =) Jejj! Jag längtar efter henne =)

Tjingeling