Och förkyld igen, suck! Men snart klar med naturkunskapskursen jag läser. Skönt!

Tog med mig familjen och tittade på lite brännboll mitt på dagen, Fille tyckte det var himla kul med alla människor, andra roliga saker var att äta korv och ägg på en bänk och klappa hundar och lyssna på musik och vara med i stora grabbgänget av random personer. Gick helt okej att få honom att somna i vagnen, dock vaknade han efter 30 minuter så då for vi hem. Lite bilder hanns med också :)

När det är så här fint väder är jag glad över att studera på distans, problemet är väl bara att om jag sitter ute mycket längre så kommer jag snart smälta ihop med väggen bakom mig så lätt som jag bränner mig. Men en liten stund till kan jag nog sitta ;D

Förra helgen fick jag för mig att så lite, idag har jag planterat om några av squash plantorna till krukor :) Jejj! Det är så jäkla roligt att det faktiskt växer små växter hemma hos mig, jag har så ogröna fingrar som man bara kan ha :p

Inte nu i helgen men nästa så kommer min kompis Örjas upp och hälsar på oss. Shit vad jag längtar :) och om en vecka ska jag till optikern för att prova ut linser, det ser jag fram emot.

img_7871 (MMS)

Rensade bland Filiphs för små kläder igen, säkert fjärde gången nu, tur man har vänner som får barn så dom får komma till användning i stället för att bara ligga i förrådet hela tiden :)

Idag har vi äntligen tagit tag i att prova göra lchf glass. Hallon och choklad provar vi :) peppar peppar på att det smakar mums :D

Jag och min sjukt snygga sjukling idag. Mammas hjärtegryn! Önskar bara att han fick bli frisk snart. Annars så var jag på arbetsintervju idag så håll tummarna, mama needs a job!

Och så är Filiph febrig igen, stackarn. Andra dagen med 40 graders feber, då är man rätt ynklig men som tur är får man sova på och med pappa i alla fall.