20100930091 (MMS)

Mmm... Glögg kväll hos min underbara Nenny! Har bakat lussebullar hela eftermiddagen och nu får detta avnjutas till glögg och idol Hur trevligt som helst :)

20100929089 (MMS)

Efter att ha bakat idag så känns mina fötter som vattenballonger. Högläge i soffan är det som gäller och sen är det bakdag med Jenny i morgon. Myyyys!

Idag så ska jag iväg till Josefin och hjälpa henne att baka biskvier =) Naaajs... Richard pickard är fortfarande sjukis med feber och trasig hals så han får ligga i soffan och krya på sig idag. =)


Min sköna böna =D

Ha en bra dag =) Kram


Ännu en gammal bild på mig, saknar dock den diskreta hårfärgen. Kanske detta borde bli min nästa hårfärg?

Natten i sig var ju ganska spännande. Jag gick och la mig vid elva igår brevid en man som knappt kunde andas på grund av att han var så förkyld, det mest bara pep och väste i luftrören på mr R. För att inte tala om denna hosta som han har.. hej hela havet stormar i sängen. Lyckades till slut somna och efter ungefär en timme vart jag väckt av en väldigt hes man som medelade att han skulle fara på akuten. GAH! Men sällskap ville han inte ha, jag skulle fortsätta sova tyckte han.. aja, trött som jag var så somnade jag snabbt om och vaknade av att hans klocka ringde i morse.. Pipet i lungorna var kvar dock. Så efter många om och men och även lite misshandel samt väldigt sura miner från mitt håll så ringde han tillslut till sin arbetsledare och medelade att han är hemma idag.

Snuttplutten ligger nu och sover igen men självklart så kan inte jag somna om.. som vanligt när jag blir väckt. Det märks dock att jag inte har sovit särkillt bra i natt för jag blöder närsbold, så jag skulle behöva sova lite mer. Men det får helt enkelt bli en frukost och sen dö i soffan för min del. Idag så får jag göra mitt bästa för att ta hand om min man så han blir frisk igen. Jag hatar att se honom så dålig. =(

Nej nu var det frulle för mig ja =)

Tjingeling!
Idag har jag bloggat osedvanligt mycket från mobilen, det blir korta inlägg oftast bara i farten som egentligen inte säger någonting vettigt. Hoppas det är okej med er.

Nu ska vi kolla på nya GA och sen ska jag sova..
nattinatt

20100927086 (MMS)

Hallbordet, köpte det av grannen för 150:-. Jag är så sjukt nöjd, precis vad jag ville ha. :D Vad tycks?

Har varit på försäkringskassan.. tog tiiiiid... och jag vart inge klokare av det.. tyvärr. Jag känner mig sjukt stressad just nu.. inte okej. Jag får så himla ont i magen när jag blir orolig och stressan vilket leder till mer oro och stress. Ond cirkel, inte helt okej.

Just ja, hallbordet skulle jag visa också =) Kommer upp strax =0)

20100927084 (MMS)

Sitter på försäkringskassan. Det är sjukt tråkigt , tar lång tid och jag ar världen suraste smak i munnen. Dagens roligaste är att kotte har vänt på sig och ligger med huvudet ner och fötterna upp så han ligger och sparkad i mellangärdet. Känns lite lustigt men är ganska mysigt ändå :)

Idag så känner jag mig nästan utvilad, men bara nästan.. har bara vaknat två gånger under natten så detta var en bra natt =).

Frukost har inmundigats och snart ska jag väl orka klä på mig och fara ner på försäkringskassan. Måste lämna in mera papper till dom och fråga hur lång tid det tar att få ett beslut.

Sen resten av dagen då? Ja du, det blir nog hel och lägga mig i el soffo och dega och vila ryggen.. den har ju tyvärr blivit så dålig att det första jag gör på morgonen är att ta en citodon så jag får verkligen tänka mig för vad jag gör.


Sjukt dammig spegel - i know! kan inte min hustomte komma ihåg att tvätta den snart?



Bilder säger mer än ord - flodhäst. Jag men man får allt skylla sig själv om man nu går och blir gravid. SYNDUUU!!
Jag känner mig lat. Richard fixar och donar och bär grejer och dammsuger.. själv ligger jag i soffan , äter godis och har foglossning.. jag känner mig lat. om 30 min är det familjemiddag hemma hos mor också - borde jag klä på mig kanske?

Har fått mitt hallbord nu också.. visar det sen =)
Vi (Mr R) tvättade idag, två fulla ikea kassar med tvätt.. varken torktumlare eller torkskåp fungerade dock... mindre roligt faktiskt. Dock ser vår lägenhet ganska rolig ut som påföljd av detta och min stora fundering är således - kommer det någonsin bli en städad lägenhet igen eller kommer det fortsätta vara ett klädhus vi bor i för resten av livet? Jag hoppas att jag orkar städa, eller, att någon kommer hit och städar åt mig? Det vore sjukt trevligt :D


[Vi hittade en till duschdraperistång som vi vart tvungna att hänga upp för att få plats med dessa extremt stora kläder.. undra om vi kanske väntar barn?]

[Vårt hem har blivit invarderat av barnkläder och barnsängkläder, hur gick detta till?]


Det är till att vara kreativ med lösningarna när man har för lite plats i sitt hem och en helt värdelös tvättstuga ;)

Min man som enligt min är sötast i världen på bakfyllan =)

Mr R stal kameran och smygfotograferade mig.. jo tack man är väldigt fager så här på kvällkvisten en bakislördag ;)

Nu ska jag sova.. och hoppas på att någon ringer på dörren i morgon för att erbjuda sig att vika ihop all kottes + vår tvätt och även städa och diska åt oss. Jag har hört att man ska drömma stort så jag provar =D

God natt!
Bakislördagen fortsätter i sakta mak. Mr R har dock gjort en insatts och tvättar nu massa kläder, bland annat barnkläderna från när jag var liten. Så medans han står och hänger tvätt så sitter jag här och ja, tar hand om mig själv.


Ett stycke ruffstuffs i soffan

Mr R kan det där med att tvätta samt hänga tvätt - och tur är väl det. Vem skulle annars ha gjort det? =O

Kartongerna ni ser i bakgrunden är kartonger med barnkläder.. suck.. ännu mera saker som richard måste ta tag i  :P
Idag är älskpälsk bakis vilket betyder att även jag får njuta av en bakislördag. Pizza, cola, ostkrokar, godis och film. Har även fått lite barnkläder sorterade och fått prata massa med min finfina maddo =)

Igår så fick Emelie och Micke en son! Grattis! Hoppas att allt är bra med er och att ni får njuta av eran familj ordentligt nu. =)

Idag var jag hos läkaren. Resulterade i att tårarna sprutade och jag kände mig mer eller mindre som en liten flicka där jag satt. Vart sjukskriven oktober ut och fick mera värktabletter i högre dos. Jag önskar så att jag inte var trasig.

Sen överaskade lillebror mig och kom över på lunch, det var otroligt trevligt att få lite sällskap. Mamma kom vid ett och vi for i väg för att handla inför middagen.

Ratatouille och fläskfilé med hemmagjord bea vart det för oss.. och massa mys och kolla efter. Sen kan jag lova att jag dogade i soffan resten av kvällen. puh! Jag är inte van vid att hålla igång så här med så ont i ryggen så det tar verkligen på. Men dagarna går fort när man har någonting att göra i alla fall.

Nu ska jag ta och sova så jag kan vara pigg och glad till i morgon - kommer nog behöva ta hand om min man som är ute med jobbet i kväll.


Vi kommer nog aldrig bli äldre än 17 i sinnet vi två :P Men jag älskar det.. "För vi har vårat glada barnasinne kvar!"
Jag känner mig duktig - för att jag gjort det jag ska. Vilket får mig att undra.. ja ni förstår.
Jag har bjudit mamma på frukost, ringt barnmorskan, ringt läkaren och fått en tid till morgondagen, gått till vårdcentralen och hämtat ut mitt moderskapsintyg och börjat gå igenom alla lådor med mina gamla barnkläder (jag lovar att vi nu har en hel låda med bara sängkläder). Det var planerna jag hade för dagen och att jag genomförde dom får mig att känna mig duktig.

Nu ska jag vila en stund.
Tjing


Another oldie ;)
God morgon, nu är det torsdag igen, är det bara jag som tycker att det är torsdag mest hela tiden? Fast det är ju skönt det med, det betyder att helgen är nära =D.

Idag har jag fått tag på BM och ska snart ta mig en promenad till vårdcentralen för att hämta ett papper. Har även fått tag på min distriktsläkare och fått en tid till i morgon 11.30 för återbesök. Ska tala med honom om vidare sjukskrivning och ökning av doseringen på värktabletterna. För tyvärr så hjälper det inte att äta alvedon längre.. jag har helt enkelt för ont.

Resten av dagen ska jag inte göra någonting alls, jag ska poppa pocorn och se på film och kanske lägga mig i ett varmt bad. Alla måsten får vänta till en annan dag då jag inte har lika ont i ryggen. =)

Annars så sprattlar Kotte på som en tok i magen, jag tror att han trivs där inne. Spela fotboll med kissblåsa är hans favoritsyssla och näst efter det så är det boxning med magsäck. Visst att man är konstant kissnödig och får lite halsbränna men vad gör det? Det är helt fantastiskt mysigt att känna hur han rör på sig. Min älskade underbara, om det bara fanns ord för att beskriva kärleken jag känner till honom trots att han inte är född än. Vår älskade son!



Ha en underbar dag! Kram
Idag så kom min lillebror förbi för att äta middag, döm om min förvåning när han dök upp två timmar tidigt. Jag menar min 15-årige lillebror som alltid är sen. Han kanske börjar lära sig någonting? =D




Jag och Emelie - kärlek ;D

Kines-Emelie :D

Mys på klipporna

Ewe och jag

Schhnygging :P

Karin och Jag - man är ju så jämarns snygg jämt :P

Micke, Åberg, Cissi och Jag - grillkväll på bostäderna

Sanne och Mr R

hahaha! Fy vad roligt det är med dessa gamla bilder! Synd bara att man inte har så många. Karin, du borde maila mig lite bilder från hässlö ;D

Systrarna..

Tror detta var innan någon skolavslutning..

Närbild, det ser verkligen ut som att jag har något djävulskap för mig...

Fler bilder kommer lite nu och då.. gud så roligt det är att hitta gamla bilder =D
Har suttit och tittat på massa gamla bilder, bjuder på ett par =)


Mr R och Johanna

Bullbaks-sandra

Kuddkrig med Emelie

Fest

tomato-face

Mr R

Mr R och Karin =D

Karin och Emelie =D

Grillkväll på bostäderna (Cissi, Sanne, Emelie)

Jag och Sanne och "Hässlödansen"

Johanna, Emelie och Jag

Blondie

Ewe och jag

Dessa bilder är från Hässlötiden.. fler kommer senare idag =)
Hur står det till? Sovit gott? haft en lugn morgon? Själv så vart jag väckt av att det ringde på dörren klockan nio i morse, det visade sig vara min mor som ville ha kaffe. Sötmunken ställde sig och diskade det första hon gjorde när hon klev innanför dörren, ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna en sådan snäll mor. =)

Efter det så har jag pratat med Emelie i telefon, vi hoppas att bebis vill titta ut snart så det inte blir ett oktoberbarn i alla fall :P



jag och Emlan i september 2007 tror jag.

Gud så jag saknar dig vännen!

Fick även ett ryck och började tvätta mina fönster, snacka om att det behövs! Skumt. Så nu blir det nog lugnt resten av dagen tror jag =) Kram
Eh ja, just det. 24+6 tror jag att det är idag. Jag är osäker men jag tror det :P


Fettosandra! =D

Tur man har kläder som går att använda ett tag till i alla fall :D Som synes så kan jag inte knäppa knapparna utan måste ha ett linne under men vad gör det? =)
God eftermiddag!

Först av allt vill jag bara säga att jag vet om att jag är gnällig, oberäknelig och allmänt bitter till och från. Tyvärr är det ni som får stå ut med mitt gnäll och mina klagomål och allt är inte bara dåligt hela tiden, men just då det är dåligt det är då jag behöver få skriva för att få ur mig det och på så sätt sluta må dåligt. Så ett stort tack till mina fina vänner som kommer med värmande ord när jag mår som sämst och ett extra stort tack till Anna som alltid lämnar en uppiggande kommentar om jag skriver någonting negativt. Det gör så stor skillnad så ni anar inte. Det får mig alltid att bli lite gladare och stå ut lite längre med foglossningen utan att bli totalt melankolisk.


Idag så var jag på arbetsförmedlingen och träffade min jobbcoach för första gången. Det gick bra och jag tror att hade jag varit frisk så hade jag kunnat få ut jättemycket utav det. Jag ska dock göra ett försök att få hjälp med det administrativa trots att jag är sjukskriven på heltid. Jag menar få hjälp att skriva ett bra CV skadar ju inte?

Efter det så var jag på försökringskassan och fick hjälp med att fylla i alla papper som skulle lämnas in. Så allt är inlämnat och påskrivet och jag hoppas på att få ett beslut från dom snabbt nu.

Hmm.. lagomt till att jag var klar där så ringde Josefin och sa att hon och hennes syster Emelie var på väg ner på stan så jag mötte upp dom för lunch och sedan vart det lite shopping. Jag köpte mig ett förkläde och Jossa köpte sig en höst/vinterjacka och en tjocktröja som var jättefin.



[förklädet]
En mycket trevlig dag helt enkelt.

Så hur går det med foglossningen efter en sådan dag? Nja, inte helt okej. Alvedon hjälper inte längre utan jag får äta citodon även på dagarna så jag måste ringa till läkaren i morgon och få en ny tid för att få mer tabletter utskrivna och även förlängd sjukskrivning. Men ja, det är ändå en bra dag idag jämför med igår. Inte lika mycket hormoner som sprutar ut ur porerna och det är alltid possitivt ;D


Vill säga grattis till min underbara vän som plussade igår. Vilken babyboom det är. Jag är glad för din skull och finns här för dig om du undrar över någonting eller bara behöver någon att gnälla till eller prata med. Kram!

Nu ska jag laga middag. Tjingeling! =D
Nu har jag tvingat mig upp ur sängen, ätit frukost och är på väg ner på stan för att gå på arbetsförmedlingen och sen gå till försäkringskassan. ha en bra dag..
Ni vet såna där dagar då man inte orkar någonting och minsta lilla motgång får en att ge upp? Idag är ännu en sån dag. Som tidigare skrivet så vaknade jag en gång i timmen i ntt och var sjukt kissnödig. När jag tillslut gav upp mina försök med att sova och klev upp ur sängen så hade jag ont i ryggen, och inte lite ont i ryggen så man tar en alvedon eller två och sen fungerar utan nej, en citodon och sen soffan resten av dagen för att det inte vill släppa ändå.

Suck.
mr R bokade tvättid igår, kl 6-9 ikväll. Han är på  möte så jag samlade ihop tvätten och gock ner för att tvätta. Tror ni jag kommer in i källaren? Efter ca 5 minuters intensiva försök att få upp dörrhelvetet så ger jag upp, går upp för trapan igen och traskar hem. Ringer richard som säger "jaha, ja men men dörren är jättesvår att ta sig in genom." jaha!!! Varför är det ingen som kontaktar akelius och säger det till dom så dom kan fixa skiten då? fy fan va korkade människor är. ÅH!

Så det blir väl jag som får rinhga till akelius och tala om för dom att jag tar mig inte in och dom får fixa. Nu skiter jag fullständigt i tvätten och tar och tar mig en till citodon och gråter i stället. Jag vill sluta vara såå känslig. Jävla hormoner, jävla rygg, jävla skitdagar och pissnätter. Snacka om att känna sig värdelös!
I natt vaknade jag en gång i timmen. Pissnätter!

Hade tänkt stiga upp klockan åtta och ringa barnmorskan men jag var för trött. Får bli i morgon. Nu ska jag försöka sova en timme till. tjing!
Idag har varit en sån där klassisk skitdag då allting bara går fel och ingenting känns bra. För att försöka muntra upp mig så slog vi till på stort och satsade på en skaldjurskväll. =)

En inte allt för lycklig Sandra som mest tycker att världen är skit.


Kräftor, en kräftröra, två olika räkröror (alla röror är så klart hemmagjorda), räkor, lök och creme fraishe =) mumsigt värre!

en lite gladare Sandra.

Mr R, rätt utslagen men ganska nöjd.  =D Min underbara!

20100919076 (MMS)

Idag är en sån där slö dag då jag knappt orkar leva. Hormonerna sprutar åt alla håll och kanter och jag känner mig mest bara less. Nu kan kotte få komma ut i stället och sluta sparkas så jävla mycket. Suck.

Den här helgen har gått aldelens för fort. Vi har umgåtts med Josefin och Jonas både fredag och lördag kväll och igår så var vi även och såg på bio. Incenption såg vi och den var riktigt bra.

Har dock sovit som en kratta i natt, har vaknat mest hela tiden så nu är jag gôtt trött faktiskt. Det är rätt så jobbigt att vakna och vara kissnödig varannan var tredje timme hela nätterna. Man känner sig mindre utvilad då som sagt.

Idag blir det bara hemmamys och försöka vakna till liv..

Just ja, ni går väl och röstar idag?
Richard var och hämtade ut ett paket idag, ett stoooort paket. Detta paket innehöll massvis med teknikprylar för att få tv, bredband och telefoni från telia. Ehh.. ja det är ju inte det enklaste att koppla in i alla fall, och jag som ville ha mindre sladdar, nu verkar det som att jag får en miljard mer sladdar. SUCK!



Jaja, men nån gång ska vi nog få i ordning allting ;) Ha en underbar fredag! Kram


Magen börjar bli stor nu...


Ursäkta men är min mage ivägen för dig? :P



Har äntligen tagit tummen ur röven och tecknat en gravidförsäkring nu.. bättre sent än aldrig ;)
Woho, nu är det snart helg igen. Vart tar veckorna vägen?




Idag blir nog en lugn dag, har stressat hela veckan känns det som. Funderar på att gå o kolla om det finns tvättid dock men det visar sig. Jag ska då åtminstonde njuta av att inte ha planerat någonting idag =)
Veckorna bara flyger förbi. Idag så har jag varit hos mamma och bakat bullar hela dagen. Var sex plåtar som jag tidigare skrev och det är inte så lite bullar det. Sen så for vi hem och gjorde middag och så kom Hanna och Jonas från Sävar hit och åt bullar, drack kaffe och snackade skit. Mycket trevligt =)

Lite bilder då =)

Haha först en bild från gårdagen på magen och sen en från idag... skillnaden är väl egentligen att igår så hade jag på mig foglossningsbältet när jag tog bilden och det hade jag inte när jag tog bilden idag. Jag får en gôtt snygg valk bak på ryggen när jag har foglossningsbältet på mig , eller vad säger ni? ;o)


Med bälte VS utan bälte.. jo men man är ju snygg :P
Bilder blir då 24+0 och 24+1 tror jag.. fasiken vad svårt att hålla koll på hela tiden :P


bullbak på G


Tolv påsar med bullar vart det till slut, hör till saken att ett visst antal bullar råkade bli uppätna när de var nygräddade ;o)

20100916068 (MMS)

Idag så bakas det bullar hemma hos mor min för fulla muggar. Sex plåtar blev det allt som allt. Då mamma lånat ut sin hushålls-assistent till mormor så fick jag lära mig att slå degen för hand och det var inte det enklaste vill jag lova :p

I morse så kom min mor hit och hämtade mig och så for vi iväg och röstade. Vi insåg sen att vi var hungriga så det vart hem till mig och laga lunch, dricka en kopp kaffe och sen pilla med lägenheten. Min mor är så snäll som hjälper mig att få i ordning - det är ju så tråkigt att göra det själv.

Sen så for hon iväg på möte och jag pillade lite mera här hemma. Var även iväg till mariehems centrum och hämtade ut ett paket som hade kommit från panduro. Woho!

Sen när jag var på väg hem kom jag på den exelenta idén att spela spel, jag och richard köpte nämligen TP disney när vi var på ullared, så jag ringde min mor och frågade om hon hade lust att komma tillbaka och dricka lite mera kaffe och ta en spel och myskväll då herrn i huset ändå jobbade över. Sagt och gjort så kom hon över igen och vi hade sjukt roligt =D


Hur roligt spel som helst! Vi fick dock köra på barnfrågorna för vuxenfrågorna var för svåra :P

Man borde verkligen unna sig att umgås och mysa oftare mitt i veckan.

I morgon så får lägenheten vila lite för då blir det bullbak hemma hos mor min. Det är så trevligt att få sällskap när man gör sådant =).

Nej nu ska jag försöka sova igen. God natt =)
Mera bilder på vardagsrummet. Det är inte helt klart men det tar sig tack vara hjälp från min snälla mor =)


Soffan och soffbord.. och lite tvätt :P

Tv-bänk utan tv (richard ska få bära in den i vardagsrummet ikväll =)

Även böckerna har kommit upp i bokhyllorna.. lite bättre i alla fall =)
Tack till mina underbara vänner Jenny och Tony för soffan.. fy fan vad snälla ni är. Och ett stort tack till Josefin och Jonas som hjälpte oss med transport och montering av soffan och underbart middagssällskap! Ni är helt fantastiska och jag är så glad att ni finns i mitt liv!



Våran helt underbara och fantastiska soffa. Som enligt min åsikt inte bara är gudomlig att sitta och ligga i utan är grymy snygg också. Passar perfekt mot våra vita väggar =D.

Gissa vart jag sitter och bloggar medans mr R försöker få upp en lampa och få lite ordning i all bråte? :D


Satte upp bilderna på Kotte idag också, precis när man kommer innanför dörren i hallen sitter de.


Nyckelskåp och ljusstakar (även dessa har jag fått av Jenny, snacka om en kvinna med ett hjärta utav guld!) i hallen mot köket.

Vad tycker ni so far? Jag är gryyymt nöjd. Visst det är mycket kvar att fixa, till exempel gardiner som ska upp, ljuslyktor som ska på plats och mattor som ska inhandlas. Men det är ju en bit på vägen i alla fall. =D
Idag är en bra dag, en helt underbar dag.
Jag får en soffa idag av världens bästa Jenny!
Jag får hjälp med trasport och bärade av soffan av världens underbaraste Jonas och Josefin.
Jag har ett paket som jag ska hämta ut som jag har längtat efter.
Jag har pratat med den helt fantastiska Maddo i säkert en timme om inte mer.
Jag har varit  "hemmafruig" och städat och diskat och plockat och fixat.

och till råga på allt så får jag laga middag till jossa och jonas =D

Bra dag!
Babycenter säger :

Din bebis har ännu inte så mycket kroppsfett, men hjärnan växer fort och bebisen är såpass stor att den börjar fylla utrymmet i din livmoder. Var uppmärksam på vad du äter, eftersom det händer så mycket med bebisens hjärna just nu. Vid det här laget ser du förmodligen gravid ut 'på riktigt' och har kanske också en mörk linje (linea nigra) på magen. Din bebis smaklökar håller på att bildas och med dem t o m smaken för sött. Det kanske är orsaken bakom ditt eget sötsug..? Ingen vet helt säkert, men det är ju en bra ursäkt nästa gång du drabbas av godissug!

Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Nu börjar bebisen fylla utrymmet i livmodern och den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Hjärnan växer snabbt, smaklökarna är fullt utvecklade, finger- och fotavtryck fortsätter utvecklas. Inne i bebisens kropp utvecklar lungorna andningsvägarnas förgreningar och celler som producerar surfaktanter som gör att lungblåsorna (alveolerna) inte kollapsar när bebisen väl börjat andas luft.



Growingpeople säger : 

Din livmoder har växt så att den når över naveln. Det är inte ovanligt med halsbränna och ryggont.

På grund av att blodmängden i kroppen ökar och att kroppstemperaturen stiger något får många kvinnor en rosig hy under graviditeten. Huden sväller och tar upp mer fukt, den kan också bli fet och finnig. Den ökande blodmängden innebär också att du svettas mer.

Barn
I vecka 24 är medelkroppslängden 32 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 700 gr. Huvudets omkrets är 22,5 cm.
Foster som utsätts för ljudstress reagerar genom att hjärtat slår fortare - men de vänjer sig. Om ett foster utsätts för upprepad ljudstress reagerar det allt mindre på ljudet. Det kallas tillvänjning, habituering, vilket är en form av inlärning.

God morgon god morgon!

Ny vecka nya tag, eller är det inte så man säger?

Igår så var jag till BM på förmiddagen och mätte min mage, jag ligger precis på mittenkurvan och BM sa att kotte var en medel-svensson vilket jag finner hyteriskt roligt. Ofta han är medelsvensson med två så knasiga föräldrar :P


[den knasiga mamman]

[Den knäppa pappan och den knasiga mamman]

Jag mår lite bättre nu också, den mesta av den känslomässiga stressen har jag kunnat skaka av mig. Fick dock sjukt ont i magen i söndagskväll och när jag frågade BM om det så sa hon att om man bli så upprörd (att gå från hysteri till melankoli och tillbaka till hysteri en hel dag) så kan man sätta igång en förlossning. So no more drama in my life! Jag klarar uppenbarligen inte av det så folk får hålla sina problem för sig själva. =)

Igår så lyxade jag till det lite så jag och Mr R åt lövbiff, det var skitmysigt. Mr R hade köpt massa fikabröd som vi mumsade i oss som efterrätt också och sen gick vi och la oss innan klockan var nio på kvällen.

Vaknade 04,56 i morse och var så sjukt täppt i näsan så jag inte kunde somna om.. så när herrn gick upp så gav jag upp med att försöka sova och här är jag nu. Ska ta mig en macka med vindelnrökt skinka och salgurka och sätta mig och fortsätta kolla på Braveheart som jag började se igår.

ha en bra dag =)
Igår var jag med mamma på 50 års fest. Det var mammas jobbarkompis som fylle år och det var himla trevligt! Mycket skratt och dans i trevligt sällskap.

Kvällen slutade dock i katastrof och idag känner jag mig otrolig nedstämd. Jag orkar ingenting. Jag gråter mest hela tiden. Jag är hungrig men mat smakar illa. Det är en nedågående spiral, detta kommer inte sluta bra.

Jag tar en dag och stänger av, jag orkar inte mer nu.
Nu ska vi strax bege oss till Jenny och Tony för att äta middag. Tänkte bara slänga upp en bild på fettomagen så länge.
Tjingeling


Det vart inte så rött som jag trodde att det skulle bli, tur det :P Jag hade ju utmanövrerat alla mina finnar. Men jaja, vad tycks? =)



Helt osylad men jag ids inte när jag ändå ska gå och lägga mig. Får styla det i morgon i stället =)

Nu ska jag kolla på ännu mera GA. Tjingeling!
Sa jag brunett? Rickard fick välja färgen...


Jag tror det kommer bli kanon, var ju en halv evighet sen jag var rödhårig så varför inte =D
Sandra goes brunett igen.. tur jag har en snäll karl som hjälper mig =)

Kan det verkligen stämma att det redan är torsdag? Ujuj vad fort tiden går.

Igår så låg jag som sagt utslagen hela dagen, det var mindre spännande. Mamma kom förbi på kvällen och skulle hämta sin bil, detta slutade i att hon stod och diskade och lagade mat åt mig och mr R. Man skäms ju nästan lite :P

Jag har nu äntligen tagit tag i att skicka iväg en ansökan till komvux, matte b, engelska b och även psykologi a har jag sökt  och har räknat på att jag borde nog faktiskt hinna läsa klart det innan jul. eller i alla fall matte och engelska.  Jag resonerade så nu att eftersom jag ändå inte kan jobba så kan jag ju kanske göra någonting produktivt och att äntligen läsa in det som jag var dum nog och skippade i gymnasiet är ju inte helt fy skam. Vi får helt enkelt se hur det blir =).


jag är ett rufftuffs som verkligen behöver göra någonting åt mitt hår nu.. frågan är bara vad?

Liggdel

grön/grå/blå?

fin vagn =)

sittdel, 5 punkts bälte och störtbåge

2500 kronor kostade den och är i mycket fint skick. Inte en del är glapp =)

Jobbade ju som sagt igår, gick bättre än förväntat. Idag så dog min rygg, har gråtit till och från hela dagen och mest bara velat dö. Gick nog inte så bra som jag trodde ändå =/. Blä!
Har hittat igen digitalkameran så nu kommer lite bilder från den =)


Min fina skitiga älskling när han satt med mig på akuten

Jag på sjukhuset

Mådde  skiit rent ut sagt

Snälla systeryster som kom och var med mig hela första natten och hjälpte mig att överleva

Av mr R fick jag "Theddy" för att slippa vara ensam =)

Magen mådde inte alls nå bra men kvar var den när jag fick komma hem i alla fall.. i vecka 21 var detta.

20100908046 (MMS)

Vår barnvagn som vi for och köpte i skellefteå igår kväll :)

20100907039 (MMS)

Idag är det dimmigt ute så jag kör på richards vinterjacka. Ha en bra dag :)

God morgon god morgon!

Nu är klockan 07.30 och jag har redan kastat i mig frukost, plattången är på värmning och funderingarna om vad man ska ha för kläder är i full gång =)

Idag så ska jag nämligen trotsa förkylning, foglossning och sjukskrivning och prova jobba som vikarie på en förskola här i Umeå. Jag hoppas hoppas hoppas att det går bra och att jag inte gör bort mig så ryggen går sönder helt. Ska dock ta med mig massa alvedon och ta på mig bältet så kanske det går lite bättre i alla fall. 09.00-15.30 jobar jag idag och kommer troligtvis vara helt slut när jag kommer hem då jag inte jobbat sen juli. :P Önska mig lycka till!

Nu ska jag göra mig i ordning lite.. tjingeling raringar!
I helgen så hade vi en "inflyttningsmiddag" som vart lite improvoserad. vå av personerna som skulle komma kom inte på grund av sjukdom (mitt fel, jag smittade Josefin med min förkylning så hon låg och höll på att dö) så vi vart totalt sex personer. Det var himla trevligt trots att vi inte kunde vistas i vardagsrummet.

just ja, Lasse var här hela helgen. Det var gôr mysigt.  Vi var på flygets dag här i Umeå på lördagen där man fick prova flyga motor segelflygplan helt gratis om man var mellan 15-25. Sjävklart tänkte jag och richard och skrev upp oss. Och gud så fräckt det var!  Dock vart det väldigt varmt och som hela sommaren så blir jag illamående av värme nu(tack för den Kotte!) så jag höll på att dö efter 10 minuter.

Ska kolla med Jonas om han kan skicka över bilderna som han tog på flygetsdag så kan jag lägga upp dom här. Jag har blivit lite dålig på att använda kameran nu på sista tiden så helt plötsligt så har jag noll bilder från helgen typ =/ Inte bra.

Nu klockan 8.15 så ska jag på glukosbelastningstest och se om jag håller på att få graviditetsdiabetes - nej men min kropp går inte sönder på löpande band så det är ju lugnt.. suck. Ska ta med mig en bok att läsa men förhoppningsvis så kommer Jenny och håller mig sällskap. Tjingeling!

20100902025 (MMS)

Ser ut som skit, mår skit. Men nu är Lasse här i alla fall. Makes my helg :D

Dumma Richard har smittat mig med förkylning, vaknade flera gånger i natt av att jag hostade. Det är inte helt okej.

Så idag har jag sovit, druckit the och varit med josefin. Målaren från måleripoolen kom hit och började med vardagsrummet också så nu ser det ut som en byggarbetsplats igen - nte okej, hoppas dom får i ordning lite innan helgen. Nu ska jag äta mer alvedon och döö... jag vill bli frisk nu!