20100630126 (MMS)

Valde att ta en tidig kväll och börja läsa om Da Vinci koden :) Hoppas min kära vän Ewe tog sig hem ordentligt efter sin långa kvällspromenad ;)

20100628121 (MMS)

Nyser, hostar, kissnödig, hostar, nyser, törstig och sen rastlös. Jag kan inte sova. Skit. Och så jobbar man i morgon. Det är inte lätt ibland. Men jag ska inte klaga, jobbar hela veckan och min tidigaste dag börjar nio på morgonen. Skönt att man får några kronor i alla fall. Speciellt nu när vi flyttar så behövs ju dom extra pengarna. I morgon så ska jag fara och titta på lite soffor om jag orkaar efter jobbet. Åh det är så roligt att titta på sådant, speciellt när man vet att vi faktiskt har råd att köpa en ny soffa :D Men det blirnästa månad eftersom det känns onödigt att släpa med härifrån, men man kan ju alltid kolla och bestämma sig i god tid :D Jaja, ska änna försöka sova nu igen. Så här mysigt är det att ligga på diagonalen i en 180 säng :D Nattinatt

Glad midsommar på er!

Midsommar ala Sandra firades med herrn och två vänner. Vi hade picknik och åt den godaste midsommarlunchen jag kan komma ihåg att jag ätit. Vi satt ute på Tjörn tror jag det hette i ca tre timmar och sen bar det hemmåt. Det tog fröken Sandra cirka tre minuter att totaldäcka i bilen på vägen hem för att sedan dö lite i soffan och sova några timmar. Richard har precis lyckats väcka mig och står nu och lagar mat.. fy vad rolig jag är :P

Kan tala om att dagen till ära så vaknade jag upp med ont i öron, bihålor och hals samt ont i en tand så dagen har visserligen tagit musten ur mig. Jag avskyr att bli sjuk, men bättre att bli sjuk över en helg så man kan jobba om möjligheten kommer på veckorna.

I alla fall så känner jag mig lite seg och fortfarande rätt så trött. R ska kanske iväg till albin och angelica och tillbringa kvällen med dom medans jagfunderar på om inte det bästa sättet att fira midsommar är med en sål pocorn och en dålig film? Jag orkar helt enkelt inte vara social nått mer nu- detta gör dock att jag känner mig som en pensionär. Men så får det vara. Jag är en stolt pensionär på 22 år ;)

trevlig midsommar på er!
.. så deltar jag i en tävlig hos FruEvelina. Jag tävlar om ett halssmycke med gravyr som var helt magiskt vackert. Som de flesta som känner mig vet så kan jag dock inte använda någonting annat än guld men jag tänkte att det kan vara en underbar present till Mr R. =) Vad tror ni? =)

Nej nu ska jag fortsätta med det jag gjort hela dagen - pilla navelludd =D
Tjoho!

hur står det till med er idag? Själv så ligger jag halvt utslagen i soffan och försöker komma på vettiga planer för dagen. Vi får se hur det går. =P

Första natten ensam avklarad och bara tre nätter kvar.. sen kommer älskade hem igen. Och snart är det midsommar också, Ska ni göra någonting kul? För oss blir det nog lugnt och bara packa massa grejer. :P


(Bild från helgen - en lagomt uttråkad sandra)

Nej nu ska jag åtminstonde ta och äta en macka så jag inte avlider av svält. Puh!
Tjingeling!

Hann med en besök på akuten


Hunnit sova hos Underba Maddo


Fara till Norrtälje för födelsedags-/inflyttningsfest

Mys-festa med klasskompisar i Slottskogen


Fara till Umeå och träffa familjen, vännerna och världsbästa Evelina =)


har haft picknik på Maddos "berg" sådär lagomt spontant


Fått en råsaftcentrifug i födelsedagspresent och exprementerat med den


Gjort smörgåstårta åt Mr R.

Varit lyckligare än någonin tack vara den underba födelsedagspresenten som jag fick av min mor. Biljett till Green Day!


Mr R fick en biljett av mig i födelsedagspresent och han tyckte det var den bästa presenten han fått. Score!


Jag provade baka sommarkaka som vart sådär..

Jonatan kom hit och vi hade fullt upp. Liseberg, Universeum, middag på Jensens och Bio.

Jonte vann en rosa anka på Liseberg. Den heter Jonna och är Jontes alterego ;) Helt klockrent. Brevid Jonna sitter Buddy som jag vann =)


Jag har spenderat mycket tid ute i solen (hör och häpna jag har blivit lite brun ;))


har tagit blodprov aldelens ensam. Grät som fan och sen gjorde det inte ens ont, vilken luring :)


Världens roligaste trafikljus :D Jag blir lika glad varenda gång jag ser dom. Dessa finner du i Säffle.


Avslutar med en bild på glasögonormen från lördag kväll.. =)
Sitter hos Richards mamma i Säffle nu. Dopet som vi for hit för är avklarat - PUH! Nu är det bara allt annat socialt kvar. Blir nog en sen kväll och sen en tidig morgon för att hinna hem i lagom tid för att hinna tvätta och städa lite innan Richard far ner till Landskrona igen.

Nu är det helt bestämt i alla fall.. Den 25 Juli så flyttar vi upp till Umeå. Vi har fått en lägenhet på Mariehem från och med den 1a Augusti. Richard jobbar sin sista dag den 15 Juli om han är kvar i Landskrona tills dess. Så det känns bra att vi får lite semester (läs tid att packa) ihop också innan vi flyttar.. najs..

I något svagt ögonblick gick jag med på att följa med till säffle i helgen... Vi har varit här kanske en halvtimme och jag ångrar mig redan. Jag vill bara hem! Jag vet ju att jag vantrivs nå införnaliskt här så varför fortsätter jag att följa med? Suck. Aja, det är ju bara två dagar. Jag får så lov att överleva.

Puh! Snart är denna dag slut. Slutar kvart över fyra idag. Fy tusan vad trött jag är nu. Somnar nästan sittandes. Puh! Men det har varit rätt gött att det varit så lite barn idag så det har egentligen inte varit allt för jobbigt. Jobbar 8-16.15 i morgon med. Skönt att få jobba lite iaf

Nu har fästmannen begett sig ned till Landskrona igen för veckan. Hemkomst som vanligt på torsdag. Jag längtar redan.

Den här veckan ska jag städa ur köket hade jag tänkt och kanske garderoberna. Vi får se hur bra det går. :P Jag har alltid stora planer för vad som ska göras och sen så blir inte ens hälften gjort :P Men men så är det :)

Richard hittade igen min kabel till telefonen så jag kan föra över bilder igen. Så håll utkik snart komer det massvis med bilder från senaste tidens bravader =D

Tjingeling!
Lördag igen och denna helg har vi väldens busväder. Men det gör inte så mycket ändå.. det har lett till massa pysslande här hemma som till exempel omplanteringen av blommorna som vi gjorde igår, byt av gardiner, har gjort några fina kort som ska skickas iväg och även disken har vi tagit tag i. Och så har jag även bytt ut sanden i ljusfatet.. lite småsaker men det är sånt som planeras att det ska bli gjort men aldrig blir det.

Vi hittade också Bumbibjörnarna på piratebay som vi har suttit och kollat lite på. Så himla mysigt!

Nu har jag precis duschat och ska klä på mig - vi ska nämligen fara och hälsa på några bekanta till Richard en stund och tydligen är det inte okej att gå runt naken ute.. suck =/

Ha en trevlig kväll! =)

20100611072-001 (MMS)

Med gemensamma krater lyckades vi plantera om blommorna. Hoppas dom börjar må bättre nu bara ;p

Ååååh hej och hå!

För det första så har jag tappat bort min kabel till  telefonen så jag kan inte föra över några bilder till datorn. Antar att det är straffet för att jag skjutit upp det så länge :P

Jonatan kom hit i tisdags (jag och Jonatan gick tekniker året ihop) och stannade tills igår. I tisdags så gick vi på Universeum och på Liseberg och det var himla roligt. Jonte vann en rosa anka med röd rosett åt mig som heter Jonna och är Jontes alterego ;D Och jag vann en orange ko som heter Buddy.

Igår så kom Richard hem igen , WOHO! Det är hur mysigt som helst att ha han hemma, framförallt för att hans matlagning har förbättrats 10 000 gånger på senaste tiden så det känns lite lyxigt att bli bortskämd med massa god mat av karln.



(Gammal bild på Richard och mig)

Idag så skrev jag omtenta på näringsdelen och jag hoppas att det gick bra. Det visar sig.

Nu ska jag göra mig i ordning och fara och uträtta lite ärenden som :
- Banken
- Köpa blomjord
- Hinna förbi en frisör?
- Slipa köksbordet
- Måla köksbordet
- Måla sista två stolarna
- Plantera om blommorna

jag får se om det hinns med =)


Just ja, Green day konserten var  helt magisk! Det var så roligt och underbart och det var sån stämning! Dom vet verkligen hur man ska få med publiken. Kan även säga att det i början var en rosa kanin som sprang runt "full" på scenen.. hahahaha! Jag skrattade så jag höll på kissa på mig - mamma hade älskat kaninen! =)

Nej nu var det mucket att göra,... Tjingeling!



Idag får jag finbesök av min Jonatan! :D Jag längtar ihjäl mig verkligen. Ska snart ta och klä på mig för att fara in och hämta upp honom och sen ska vi kanske gå på Liseberg om vi ids. =)



Min Jonatan är inte som alla andra barnen - han är mycket bättre och mycket roligare och jag får två hela dagar med honom! Woho!
Nej klä sig var det.
Tjingeling! =D
Med en enkel tulipan ... hurra hurra hurra!
 Grattis till mig på min födelsedag! Nu ska jag och älskpälsk fara in till Göteborg för att gå på konserten. jag längtar ihjäl mig!

Tackar för alla gratulationer! Tjingeling!

20100604998 (MMS)

"vilka leder" "6-2 till dom nakna- los gigolos" spenderar min fredagskväll med att kolla på när killen spelar fotboll, när vart jag en hormonstinn 14 åring igen? ;P

Idag så skulel vi börja flytta och sedan ägna hele helgen åt att konka grejer. När vi är nere och ska hämta nycklarna till nya lägenheten (som ligger 50 m närmare gbg, vill säga på samma gård) så tycker fasighetsskötaren att det verkar ju dumt att flytta när vi ändå snart ska flytta härifrån. Så efter lite dividerande fram och tillbaka så ringde R och fixade så vi helt enkelt behåller lägenheten vi bor i nu.. visst det är högre hyra men ändå - snacka om att det är skönt att slippa bära och konka. Nu kan vi koncentrera oss på att plocka undan allt som inte används i stället och helt enkelt ha alla kartonger klara. Vi är ju inte hemma så ofta så vad gör det?

I morgon så ska vi äntligen på Green Day! WOOOHOOOO! Som jag har längtat! Detta är nog den i världsklass bästa födelsedagspresenten jag fått någonsin. Tusen tusen tusen tack till min underbara mor!

Får hoppas att jag inte har förväntat mig allt för mycket så jag bli besviken bara. Men om det bara är hälften så bra som jag tror så kommer det bli den bästa födelsedagen någonsin. =D

Hoppas ni får en trevlig helg! =D
Jag satte precis ihop richards födelsedagspresent (en elvisp med bunke till) och satte igång den för att vispa grädden till smörgåstårtan. Jag tycker att jag är så himlarns fiffig som kan vispa grädde i köket och sitta i soffan och blogga samtidigt! =D Hihihi! Jag är nööööjd :D

20100603996 (MMS)

Här hos Kräfta AB så erbjuder vi många goda skratt. Och som ni vet, ett gott skratt förlänger livet! ;)

Längtar ihjl mig efter mr R nu =) Men ikväll så kommer han hem igen =) Då ska vi fira hans födelsedag med smörgåstårtan som jag håller på att göra och så ska han få paket =) Biljetten till greenday har han ju redan fått och så fick han en elvisp också men jag vart tvungen o avslöja det för att kunna använda den :P Så nu håller jag påa tt skå in en chockrosa kylväska som han ska få så att han kan transprtera sin mat ner till landskrona på ett säkert sätt nu när det är sommar =D Hoho ja ja! Ibland så är jag smart :D

Nej nu ska jag återgå.. måste dessutom fortsätta med packningen av böcker, filmer och porslin idag =/ Och helst kläder men det är så jobbigt jue =/
Jag orkade gå på ica o köpa  majonäs. nu äterstår bara frågan - ids jag göra smörgåstårta vid den här tiden eller får jag lov att överleva till i morgon?

Det lutar mot morgondagen.. =) Tjing!
ag gick på ica för at handla någon middag. Pizza eller lasagne var jag inställd på, men medans jag var på ica kom jag på att jag skulle göra smörgåstårta. handlade allt till den och betalade. Packade påsen och kom på att jag glömt grädden, gick in igen. När jag kommer hem så inser jag att jag har glömt majonäsen och förutom det så är jag så hungrig att jag mår illa vilket leder till att jag itne går tillbaka till ica. Så middagen blev rostbröd med skinka. Jejj!

Och nu är jag så mätt att jag mår illa så nu dör jag lite i soffan så får vi se om jag orkar gå o handla majonäs sen igen eller om det får vänta tills i morgon. Är sjukaste trött nu så det vorke skönt att snutta lite =)

Puss o kram

20100602984 (MMS)

Idag testas råsaftcentrifugen. Första juicen bestod av kiwi,päron och gröna vindruvor. Mums mums mums! Jag är lycklig! :)