0-524e9c93dcb25ed601407daff8884e95.png

Idag har vi varit i göteborg sen klockan tolv. Vi har shoppat, ätit middag och gått på bio. Nu blir det en öl i väntan på bussen hem. Tjingeling!

29c3051a034b6e8a44bb54840df5010b.png

Hejsan! Nu är det 15 minuter till take off från arlanda. Så bara lite mer än en timme kvar tills jag får befinna mig i Richards famn igen. Jag har sådana flyflan i magen över att äntligen få träffa honom igen. :D plus att vi ska ha världens underbaraste och mysigaste dag i morgon men o kolla på massa roliga grejer o äta middag o gå på bio. Som en riktig dejt nästan ;) myspys!

0-2bb6a3c51aabbaf401b7b5c90db9e078.png

Det vart heta diskutioner på arbetslagsträffen om min tidning. . Alla i mitt arbetslag höjde på ögonbrynen över att jag läser slitz, och att jag dessutom tycker att det är en bra tidning. Hahaha! Sandra provocerar! This made my day!

16e3be7a4cf098816b9b7320cf99b31a.png

I natt blev det inge många timmars sömn. Fick väl ihop en fyra timmar innan väckarklockan ringde nere i "vardagsrummet" och det var dax att blixtsnabbt kasta sig ned för stegen innan även Sanne vaknade av denna ohyggliga signal halv sju på morgonen. Jag kände mig allmänt mörbultad och överkörd av ett tåg när jag missade de tre sista stegen på stegen och sedan ramlade från till telefonen för att stänga av den. Usch! Att pendla till uppsala från västerås är verkligen pest och pina! För att höja kvalitén på dagen så tog jag mig faktiskt tid för ovanlighetens skull och sminkade mig innan jag packade ihop dator och papper och begav mig till bussen. Så nu sitter jag på bussen och har för en gångs skull ätit frukost. Köpte även med mig Slitz att ha som lektyr. Mycket underhållande så där tre minuter i taget(läser jag längre än så av gången så blir jag åksjuk) Om ca 20 minuter är jag framme i uppsala och ska träffa mitt arbetslag, jag har sån ångest över redovisningen nu. Tjingeling!

Kan inte John Blund komma och hälsa på mig snart? Jag är less på att inte kunna sova om nätterna. Jag ligger helt seriöst och blundar, försöker slappna av och bara tänka på andningen eller inte tänka alls, och så ligger jag i flera timmar. Vad är mitt problem?

Nervös inför skolan? Check!

Förväntasfull och längtansfull till att få fara till Richard? Check!

Borde kunna sova ändå? näe, det verkar omöjligt!


Är så sjukt stressad inför julen också, vad tusan ska jag ge mina syskon som dessutom har fått för sig att det är en bra idé att fylla år i december? =S Bara så ni vet Camilla och Tim - December är en fruktansvärt dålig månad att fylla år i! Jag får ju världens ångest över min brist på uppfinningsrikedom. Att sen min kreativa sida verkar ha tagit semester gör ju inte saken bättre. Jag är körd!

=/

Aja, nu har jag iaf fått gnälla av mig lite. Ska försöka sova igen nu då. Tjingeling!
Jag fick en sån bra idé idag, har inte så hemsk många unika besökare varje dag men det är roligt att ni är några få som läser iaf =) Jag kom på det otroligt roliga idén att den person som är min trognaste följare skulle gästblogga någon dag. Sagt och gjort Sanne tyckte det lät jätte roligt så i nästa vecka så kommer Sanne att dyka upp och skriva någonting här. Vad spännande =D

Nu har jag kommit en ganska bra bit på väg med min minirapport. Behöver statistik och lite mer information men det ska nog gå vägen. Har inte ens hälften kvar nu :D

I morgon så är det redovisning sen så flyger jag ner till Göteborg 17.45. Underbara älskade kommer som vanligt och hämtar mig på Landvetter, kanske till och med nyduschad för en gångs skull? =)

Får se vad han hittar på för spännande till i morgon kväll, jag tyckte att han skulle ta och bjuda mig på middag och planera en myskväll. Så vi får la se. Känner jag Richard rätt så blir det väl jag som får bestämma mat, laga maten, diska undan efter maten och även bestämma vad vi ska kolla på för film att dö till. Det är min lott här i livet att vara som en mamma åt honom :P Killar - växer de någonsin upp? njaaaaaa!

Jag funderar på hur det kommer att gå med min genus uppsats, har inte ens börjat med den. usch! men kanske i nästa vecka? Kanske ta med mig allt material ner till göteborg i helgen så kan åtminstonde kan ha gott samvete över att jag "kan" plugga? Hmm.. tål att tänkas på.

Förhoppningsvis blir iaf lördagen über mysig. Det blir julklappsshopping i göteborg med pluttis och sen även bio. Mycket trevligt! =D

Nu ska jag snart upp och krypa ner brevid Sanne som har gått och blivit jätte förkyld och låter som en gamal pensionär med rökhosta. stackarn.

God natt!
Så mycket vackert det finns i världen, så många vackra ord det finns skrivna. Har ni någon favorit författare? Jag har sedan några år tillbaka fått bekanta mig med Oscar Wilde och jag är nog lite kär på honom. Satt och googlade lite på mr Wilde och hittade några citat som jag idag skulle vilja lyfta och göra er uppmärksamma på. Denna fanatsiska författare hade verkligen ordets gåva.

"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek. Det är deras klumpiga fåfänga. Kvinnor har en mer begåvad instinkt. De vill bli en mans sista kärlek."

"Med varje framgång man vinner får man en fiende. Man måste vara medelmåttig om man vill vara omtyckt."

"Den gifte mannens lycka är de många kvinnor han inte har gift sig med."

"Jag har så enkel smak. Jag vill bara ha det bästa av allt."

"En mask avslöjar mer än ett ansikte."

"Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare."

"Kvinnans styrka ligger just i att man inte kan förklara den."

"Det är skamligt att det finns en moral för kvinnor och en för män. Jag tycker att det inte skall finnas någon moral alls."

"Varje kvinna blir lik sin mor - det är hennes tragedi. Ingen man blir lik sin mor - det är hans tragedi."

"Egoism är att leva som man vill leva, det vill säga att kräva av andra att de lever så som man vill."

"Intuition är den egenskap som säger en kvinna att hon har rätt, vare sig hon har det eller inte.."

 


Jag hade en sån himla konstig konversation idag på msn.

Person : Har du gift dig?

Jag : Va? Varför tror du det?

Person : Klart du ska gifta dig så fort som möjligt

Jag : Jasså? Varför det?

Person : Det är bra att vara gift

Ooookej. Ja älskling, då vet du ;) Planera till sommaren då? =P
Nu sitter jag här med mitt arbetslag och snackar skit. Vi har pratat lite om hur vi ska lägga upp våran presentation och så och jag inser att jag har hur mycket som helst att göra innan fredag. spännande!

Jag hoppas att jag blir lite klokare i morgon när jag ska läsa mer o sånt, aja, improvisation brukar ju vara min vän när det gäller skolan så det kan nog bli bra iaf =)

Börjar handledningen om 20 minuter nu och jag känner att jag har ingenting att komma med på den eftersom jag inte har hittat litteratur till rapporten. Hela mitt arbetslag är helt förvirrade och det verkar som att alla känner sig lite panikslagna inför detta. När får vi jullov?

58214166e6eb8e13a23764120d359e5c.png

proviant på bussen till uppsala. . Skönt att man alltid blir så himla uttråkad jämt. Suck. .



Jag längtar ihjäl mig till på fredag. Då får jag äntligen åka ner till älsk igen! =D Jejj! Nu blir det att sova! natti!
Som många säkert redan har hört så kommer Bounce att sluta uppträda ihop. Detta tycker jag personligen är mycket trist men hoppas att jag åtminstonde ska kunna fara o se deras sista föreställning The last Bounce i Globen i vår.



Jag och Ewe var och såg dessa underbara dansare i stockholm i våras, sedan gick även Erik och jag och såg dom. Jag kan lova att jag blev helt hänförd över hur duktiga, innovativa och kreativa de är.

Jag satte mig iaf nyss och sökte på Bounce på Youtube för att få lite inpiration innan jag fortsatte att läsa min tråkiga kurslitteratur och kollade på Bunce Michal Jackson Dance Tribute och även på andra länders Dance Tribute's som Bounce har inspirerat till. Jag vet att det är länge sedan nu, och ja jag såg den faktiskt i Juli när den kom ut på Youtube för första gången, men jag blir så facinerad över hur kreativa och duktiga dom är. Det gör att det känns ännu tråkigare att de nu bryter upp. Fast man får väl säga att dom lever ju kvar i våra hjärtan och på Youtube.

Tribute!


Caution! Bounce

Jag gick precis in på H&Ms hemsida för att kolla när mitt paket blir levererat. Det skulle komma vecka 49, dvs i början av december och nu så såg jag att det är ändrat till vecka 50. =/ Usch, jag blir så ledsen =(



Jag längtar efter mina älsklingar!

4ff55bfca07b2c600340d7ee9b359db0.png

Jag äter bäbisar! Det lät inte så bra insåg både jag och Sanne direkt jag sagt det. Det jag menade var att polkagrisen jag åt var jätte liten :D nu är det som vanligt deg i soffan. Skola i morgon, inte kul.


[Du är för snygg för mig - lilla hjärtat!]

Idag så saknar jag Cissi extremt mycket! Så det blir lite så att huvudet har en nostalgitripp tillbaka till gamla minnen. Hittade denna extremt snygga bild också.  =P



Mina galningar! =P Verkligen! Ni är så himla knäppa ni två. Med er känner jag att jag kan vara mig själv helt och fullt. Jag får vara knäpp och knasig och ni hålller alltid samma nivå. Med er blir man inte dömd. Jag hoppas att ni förstår hur otroligt mycket ni betyder för mig! Utan er är jag ingenting!

Nu tänkte jag att jag skulle vara snäll och förklara för er vad som menas med BBFFAEACSZZZ.

Det var en fyllekväll våren 2008 då vi hade reunion i Västerås. Cissi , Sanne och jag stod på brandstegen på Hotellet och rökte o snackade massa skit som vanligt, det var då vi kom på det, det var då det myntades. Vi lär ju fixa våra "ringar" i framtiden. Kommer ni ihåg dom? =P hahahaha!



Best-Bajs-Friends-Forever-And-Ever-Aviation-College-of-Sweden-Zanne-Zizzi-Zandra

Detta är mina tjejer, mina helt underbara vänner som alltid finns där för en! Me löv!

0-6f78cbb31061fa1ab54788d9b2318b1b.png

Love is a grave mental disorder. . But I love you more then I ever thought was possible and if that makes me mentaly disturbed it's all right by me. :-*

Idag så vaknade jag av att Lasse ringde och väckte mig för att fråga mig hur man gör äggröra(?!). Sen direkt efter det så ringde Richard så då insåg jag att det var lika bra att ge upp och kliva upp ur sängen för att inte väcka Sanne som låg o sussade så sött brevid mig=).

Sen vid kanske kvart i tolv så gick jag upp och väckte henne med en kopp kaffe på sängen, det blev mycket uppskattat. Vi tillbringade början av dagen med att mysa framför Twilight med ostkrokar och chips och sen vart det en promenad ner till hamnen där vi satt och tittade på hur solen glittrade i vattnet, fåglarna svepte över himlen och lyssnade på hur vattnet slog mot stenarna. Det var fantastiskt rogivande!

Blev promenad hem för att sätta igång bastun och kolla klart på Twilight och sen gå ner och basta. Så himla skönt och man känner sig så himla ren och fräsh! Efter vi bastat så hoppade vi i våra pyjamasar o sen gjorde vi tacos och fick en låt på hjärnan som vi inte kommer på hur texten går och vi har ingen aning om vad den heter, sjukt störande. Vi tror att det är bryggan i låter som går lalalalalalala, hjälper mycket va? =/ Hmm....

Nu dör vi i soffan och det blir nog en väldigt tidig kväll ikväll.

Jag saknar Richard så himla mycket just nu.
With you I belive in happily ever after!

21fc797ae4df168752a693753ad7e947.png

här ligger jag, som en riktig soffpotatis och kollar på twilight för jag vet inte vilken gång i ordningen. Den är så himla mysig och får mig alltid att tänka på Richard av någon anledning. Usch, jag trodde verkligen inte det var möjligt att sakna någon så här mycket. Det gör fysiskt ont i mig. All denna saknad och längtan gör att jag känner mig väldigt ledsen mest hela tiden och det resulterar i att jag känner mig extremt instabil i humöret. Inte helt okej. Hoppas ni har en trevlig helg. Tjingeling!

Nu har jag och Sanne varit ute på Hässlö och pratat med tre tjejer som går flygteknik. Själva intervjuerna gick väldigt fort men ändå så var vi väl där i nästan tre timmar. Gick runt och snackade massa skit med Lotta och de gamla rävarna som fortfarande finns kvar där. Himla trevligt att träffa dem igen. Dock fick vi ju veta att vi är Gamla föredettingar, det kändes faktiskt inte allt för roligt. =P Men vi tar det med en klackspark och talade om för Lotta att vi kan ställa upp som gästföreläsare och lära ungdommarna lite vett och etikett. =P

Sitter nu och funderar på vad jag ska ta mig för att göra i kväll, Sanne ska jobba på kåren och jag har verkligen inte någon större lust att gå dit ikväll. Blir väl kanske att sitta här o ta det lugnt, plugga lite kanske om jag har ork till det =) Eller så kanske jag skulle ta o höra av mig till Jenny eller Sara, men med tanke på att det är fredag så är nog risken överhängande stor att de redan har kvällen planerad så jag får se vad jag tar mig för att göra =).

Nu så ligger sanne och vilar lite innan hon ska iväg och jobba och jag funderar på att göra detsamma. Det tog mer energi än förväntat att springa runt på Hässlö i några timmar =S

Tjingeling!
Idag så mådde jag riktigt tjyvens när jag vaknade om jag ska vara ärlig. Sov ordentligt inatt men vaknade ändå och var helt kallsvettig. Jag bestämde mig för att ta en alvedon och stanna hemma utifall att det var så att det var något allvarligt litet virus som hade hoppat på mig. Men det verkar som att det har gått över nu. Känner mig fortfarande lite småhängig och har ingen större matlust men bristen på aptit kan lika gärna bero på att jag druckig för mycket kaffe och haft ett för stort nikotinintag idag.

Har varit och lånat en bok på biblioteket i västerås iaf,  bra. Genusuppsatsen here I come. Sen gick jag och Chanel (Sannes granne) förbi bolaget och köpte en flaska vin. Ikväll ska vi sörja hur misslyckade vi är i skolan. Hon kuggade sin tenta i humf och jag måste komplettera mitt PM för att få godkänt på det. Hon ska även hjälpa mig att formulera några intervju frågor som jag skall ställa till ett par tjejer på Hässlö i morgon. Ringde och pratade med Lotta idag och frågade om hon trodde att de skulle gå med på att bli intervjuade och det lät som att det inte ska vara några större problem.

Kan även säga att jag är så GRYMT avundsjuk på Richard som är på kanarieöarna för tillfället, igår kväll runt 20.30 lokal tid så var det "bara" 21 plusgrader. Usch! Och så har vi regn och rusk och grått här. Plus att man är överhopad med skolarbeten. Mmmm. Bitter är bara förnamnet vill jag lova!

Nu ska jag återgå till mitt pluggidugg, riktigt segt är det men det måste göras.
Tjing!

48ade3e22a430c127739ee2bd2596aa6.png

Första dagen med att pendla Västerås-Uppsala. Det gick ganska bra, vart väldigt fort uttråkad och rastlös men det funkar. Nu sitter jag på dagens första seminarium- vi behandlar Genus. Rockigt :p haha!

0-668b8fbd052df3d40937f80992d38b12.png

Glögg! Helt plötsligt så tycker jag inte bara om Glögg utan jag är helt såld på det. Skumt! Så nu sitter vi och kollar desperata hemmafruar och dricker Glögg för andra gången idag. :D Mums!

Idag fick jag ett ryck och promenerade till Coop och handlade, sen bar det av hemmåt med två fyllda matkassar (snacka om att det var tugnt i händerna!) för att laga mat. Tisdagen till ära så lagade jag fullkorns bulgur(som kokades i grönsaksbuljong) stekta laxfileer och en grönsallad till. Det var mikket gott! =D Middagen avslutades med varsin chokladmunk och lite senare vart det glögg och pepparkakor. Mmmmm! Vi har det nästan oförskämt bra skulle man kunna säga.

Ikväll så blir det bara tv och dega tror jag, funderar på att sätta mig och börja med min minirapport, men det känns så himla töligt om jag ska vara ärlig =/ usch och fy. Men men. Måste ju vara klar med den om 2 veckor så det är väl lika bra att åtminstonde börja med den. Hmm.. tråååååkigt!

I morgon så åker Richard till gran kanaria och ska vara där i en vecka med familjen. Så himla avundsjuk jag är på honom, jag vll också åka utomlands och få sola i en vecka!!! Usch! Men men, jag får ju iaf mina skor snart :D Jag får vara glad över det så länge ;)

Och ett stort grattis till Jonatan som fyller hela 21 år idag. Stooooor ponke nu :P Haha!

Tjingeling!


Nu har jag precis klickat hem dessa underbara godingar från h&m's hemsida!!! Oh, jag älskar!

Det får bli min julklapp till mig själv helt enkelt =)

I just love myself right now! =D

74c1f589946c3a7dc61be28d78f23fdd.png

Gud så skönt! Nu har Sanne, Chanel och jag bästat. Det var så himla mysigt, vatten , hårinpackning och ansiktsmask. Så delade vi på en follepelle alla tre också, bara för att det hör till. Vi kom i alla fall fram till att det är inget fel på Viksängs spa ;) haha! I natt kommer vi sova gott. God natt. Kram

Nu sitter jag i soffan med Sanne och kollar på Sandor/Ida. den är så himla töntig. hahaha

Om ca 10-15 minuter så ska Sanne och typ halva hennes klass gå till viksängs vårdcentral och ta sprutan, jag har själv inte bestämt mig för om jag ska ta den men jag ska bestämma mig där. Usch! Jag är så nervös. Jag önskar richard var här och höll mig i handen.
Idag så skulle jag ha gått med Sanne till skolan men jag var så himla himla trött så jag låg o sov till ca 10. Dåligt av mig men men. Sitter nu och funderar på några intervjufrågor till minirapporten. Hmm.. det kan ju kanske gå o göra det här arbetet gansak enkelt om man har tur, måste bara belysa rätt frågor =)

Nu blir det att ta tag i livet.


Tjingeling!
Nu sitter vi i soffan igen, vilka potatisar vi är =P

Idag så har vi varit väldigt pruduktiva faktiskt, vi har gått fram och tillbaka till Mälardalens högskola (det blir ca 6 km) , sen när vi var där så pluggade vi en massa, när vi kom hem så satte sig sanne med min vetekudde och jag lagade ratatouille. Det var första gången någonsin som sanne åt ratatouille och första gången som jag lagade det. Det vart faktiskt riktigt riktigt gott, vi kunde ha haft i lite mer salt, peppar och timjan men det vart riktigt gott iaf =)

Sen efter middagen så dog sanne i soffan och jag tog duschen i anspråk. Efter man tagit sig ur den och fått på sig kläder så kom Johan och Erik och hämtade oss så bar det av mot Gideonsberg, där blev det film, tv-spel och mera film. Mycket mysigt.

I morgon så blir det att gå med Sanne till MDH igen, har bokat upp mig på ett grupprum så jag kan sitta där och plugga. Blir nog riktigt bra. =) Känner mig faktiskt riktigt duktig som tar tag i saker och ting. =)

Saknar min Richard en hel del nu, tror dock inte han inser det. För av nån konstig anledning så är det bara jag som pratar om vi pratar. Jag för med andra ord mer eller mindre en monolog. Och ja, tyvärr så blir jag ganska berörd av detta på ett väldigt negativt sätt. Jag känner mig så .  .  ja jag vet inte, inte uppskattad, inte omtyckt. Jag blir ledsen helt enkelt. Vilket gör att jag reagerar jättekonstigt på andra saker som jag inte borde reagera på, jag har ingen anledning att bli avundsjuk eller svartsjuk men det blir jag iaf. Det här är jobbigt!

Nu, sova.

Kram

0-29ebfc10e084de7b34066dfb20021e93.png

Nu sitter jag och Sanne på MDH och studerar. . Gud så duktiga vi är, är på skolan en söndag. Känns bra det här. :) tjingeling

1f99de04f76e64aef0bf5bd2e4c61bad.png

Shopping! Nu har vi varit duktiga och handlat, nyttigt och ekonomiskt för en gångs skull. :) 100kr för en hej ica-kasse med mat. Vi är så bra :D

2dccc7c6f7f97420ecc5f93b67510bba.png

polka-piggs with a touch of fis. Rest in fis Sannebanan ;)

0-7afc3d38bdac3cd8e42a3620e501501f.png

Nu har vi ätit lunch/middag i soffan. Känns som att vi bor i den idag. :) kollar på harry potter, degar på facebook och har det allmänt gött. Försöker även få tag på Frida som i helgen befinner sig i Västerås, men det verkar inte gå allt för bra faktiskt. :p Vi märker väl om hon hör av sig senare, en kaffe vore ju trevligt faktiskt. :) tjingeling!

0-48832a01ac25915a2221360c8d6f7685.png

Nu har vi städat lokalen och parkerat våra feta arslen i soffan. ;) chips , cola och the bourne identity. Vi har en riktig mysdag. Tjingeling!

God morgon!

Nu har vi varit vakna i nästan en och en halv timme, vi låg kvar i sängen och fnittrade och fnissade i kanske en timme innan vi fick tummen ur och klev upp =P Det var Überskönt! Gårkvällen var faktiskt riktigt trevlig, jag gick dock och la mig ganska tidigt pga att jag inte sovit mycket alls de senaste två veckorna. Men jag orkade ju vara med ända fram till typ halv ett iaf =)

Jag känner för övrigt att jag inte alls mår som jag förtjänar med tanke på hur mycket jag faktiskt drack igår (dessutom så bastade vi och då brukar man ju rätt så dragen), men jag är glad likaså faktskt =D

Här bjuder jag på en gammal bild på mig och bananen =)



Så jävla snygga!
Nu sitter jag och Stina i biblioteket, vi har för tillfället en workshop i Drama men efter ca 1 timme så gav vi upp. Jag känner mig aldelens för instabil för att orka. Bilresan till skolan var på sätt och vis ganska komisk, jag satt och grät och rökte om vart annat och förstår inte riktigt än. Det känns så himla tungt att lämna allt och alla. Men jag får det bättre. Jag får det bra! Det är faktiskt det ända som betyder någonting, men det är lite svårt att se det så för tillfället bara.

Jag satsar på att dränka mina sorger hos Sannebanan ikväll, hoppas bara att dom jävlarna inte kan simma i alkohol ;)



Sannebanan - mitt stöd, min klippa, min underbara vän! Jag kan inte uttrycka med ord hur mycket du betyder för mig! Tack för att du alltid finns där och för att du är just du! Du är fantastisk!

069f7a856dfdd22019e8bb017f54f2b1.png

Underbaraste Stina:) Nu har hon hämtat mig i Norrtälje och vi är på väg till skolan. . Nu har jag flyttat ifrån Norrtälje på riktigt. Det känns vemodigt. . Uppdatering senare idag. Tjingeling!

Nu sitter jag i soffan och försöker plugga lite. Har försökt att prata med Erik och få honom att förstå att mina känslor som jag har för Richard inte alls har funnits där i två år utan snarare i en månad. Det är inte lätt. Han har verkligen bestämt sig redan. Och jag ger faktiskt upp nu. Stina kommer klockan 07.20 i morgon ungefär så det är nog dax att gå o lägga sig om jag ska orka upp till klockan sex i morgon. Vore ju bra o duscha på morgonen också, men jag får se hur pigg jag är på det då =P Brukar ju onekligen vara ganska trött(läs helt död) på morgonen ;).

Men men men, nu ska jag väll försöka gå o lägga mig iaf. Kanske blir dålig uppdatering i helgen för jag vet inte hur det blir med internet hos Sanne, eller hur mycket tid jag kommer att ha för o sitta vid datorn ens en gång. Ni märker väl. Sov så gott.

Tjingeling!
Vart väckt av en måttligt förvirrad Jannike från Rådmansö skola idag. Kan du komma in som vikarie antingen vid tio eller vid ett. Ja vesst, vilket som går bra! =D Men tyvärr blir det vid ett då, jag hade hoppats på att få ta från tio, roligare för mig, men man kan inte få allt här i världen. Jag kör på i alla fall =)

Nu ska jag bara få tag på Jenny och Anna och kolla hur jag ska lösa det här, ska jag promenera upp till Jenny eller ska vi mötas på vägen? Kan Anna tänka sig att träffa mig tidigare? Ja vi får se när jag får tag på dom. =)

Dax att slänga sig iväg snart kanske =)


På fredag så flyttar jag Härifrån till Hit. I alla fall på pappret, egentligen så flyttar jag ju till mitt "depå-stopp" i västerås på fredag, men min adressändring går igenom på fredag. Jag kände att det inte var någon idé att adressändra först till Sanne då jag ändå bara ska bo där i en månad. Så om nu någon(vilket jag absolut inte tror) skulle få för sig att de behöver skriva ett brev till mig inom den närmaste månaden så kan man be att få min adress i västerås. Annars så har jag varit såååå duktig och fyllt i flyttkorten nu så släkten i alla fall får min nya adress hemskickad i brevlådan ;) Ibland är jag bara för snäll =)

Jag börjar faktiskt bli nervör inför att flytta, det är lite konstigt. Kan ha och göra med att jag är nervös inför att träffa Jenny och Anna i morgon, jag tycker ju så hemskt mycket om dom så jag hoppas att jag för en gångs skull kan hålla mina känslor i styr. Svårare lär det ändå bli i morgon kväll, att säga hej då till Erik. Hmm.. men då får jag gråta lite - det är ju inte direkt som att han inte har sett mig gråta en miljard gånger förut ;)

Nu ska jag faktiskt ta tag i att bädda sängen och sen blir det kvällsfika och en serie =)


Idag så har jag varit i skolan från 12.15 - 14.00, vi hade en otroligt roligt seminarieledare idag. Han var livfull och sprallig, ärlig och mänsklig. Det var helt enkelt roligt, intressant och lärorikt =).

När jag kom hem sen så lagade jag kycklingkorvs-gryta med pasta åt mig själv. Det var helt underbart gott. Och medan maten lagades så pratade jag först med min underbara mormor och sedan med den otroligt söta Emlisen. Jag och Emlisen pratade i över 1½ timme, det var allt och absolut ingenting som diskuterades. Otroligt trevligt =).

Sen har jag bytt sängkläder (eller iaf tagit bort dom gamla sängkläderna och håller på att tvätta dom nu), packat lite mera, jag kanske får ta och göra en omorganisering i morgon när alla kläder har torkat, Suck, och så har jag städat lite. Funderar på om jag ska ta o orka skura golven ikväll eller om jag helt enkelt ska vänta med det tills i morgon så det luktar riktigt gott och nystädat när Erik kommer hem på kvällen. Vi får helt enkelt se hur jag gör. Borde sätta mig och läsa lite men först ska jag faktiskt unna mig själv att ligga i soffan och bara ta det lugnt ett tag. Jag förtjänar det idag :D

Tjingeling!

3159cd204b77ce3b4337c295a91e9035.png

Utrustad med mysigaste halsduken och musik i lurarna är jag nu på väg till ännu en dag i skolan. Känns inte som att jag läst i närheten av så mycket som jag borde. Men improvisation är min vän. Nu är det bara två dagar tills jag flyttar och det är med blandade känslor. Men det blir väl. Tjing!

Ja det är en fråga man verkligen kan ställa sig idag, mitt humör går upp och ner hela tiden och jag får ingen ordning på någonting. Jag har nog aldrig känt mig så här lynnig i hela mitt liv och jag förstår verkligen inte varför det är så. Det kan ha o göra med att jag har sovit jätte dåligt sista tiden och på det har en väldigt stor arbetsbörda i skolan. Men det borde väl ändå inte göra att jag nästan börjar gråta för minsta lilla? Oj! Nått måste göras åt saken. Helt klart!

Men vem vet, det kanske blir bättre efter några dagar hos Sannebanan =) Vi får då i alla fall ta och hoppas på det.

Måste ta och börja på min minirapport också, min grupp har ämnet Familj och sen ska jag välja något specifikt inom det som berör två av dessa "verktyg" : Genus, klass, ålder, etnicitet. Jag funderar på att forma min rapport runt vilket stöd tjejer som väljer tekniska linjer på gymnasiet (till exempel Hässlö) har hemmifrån och om det är skillnad i stöd om föräldrarna kommer från olika sociala klasser. Då får jag med både Genus och klass.

Vore kul att få med flyget på något litet sätt i alla fall. =)



Gammal gammal bild från skolan =P
Nu sitter jag här vid min dator och pluggar igen, gör jag någonting annat? Eller ja det gjorde jag förra veckan då jag sket i att plugga på hela 7 dagar (och ja, det kändes så himla skönt!).

Har haft seminarium idag, kom hem och pysslade lite, pratade jätte jätte länge med Erik i telefon och det var faktiskt riktigt trevligt. Skönt att få prata ut lite. Så nu när jag har pratat med honom så kan jag skriva ut det : Nu på fredag den 13:e november 2009 så flyttar jag till Västerås. Jag kommer att bo där i ca 1 månad, alltså fram till juluppehållet. Jag tror att det blir bäst så för alla faktiskt. Känns konstigt men det mest possitiva är ju att jag kommer att bo hos/ihop med Sannebanan - snyggast i stan och på så sätt så kanske mina matvanor blir lite bättre. Kommer äntligen att ha någon att äta middag med på kvällarna =) Jejj!

Efter att jag pratat med Erik så tog jag bussen till hans mamma Margareta och åt middag med henne. Hon hade lagat fiskgratäng. Mumsfillibabba säger jag bara! Berättade för henne att jag flyttar på fredag, hon såg uppriktigt ledsen ut och när jag skulle gå så kramade hon mig jättehårt och sa med glansiga ögon att hon verkligen kommer att sakna mig. Jag höll på att börja gråta på plats men tog mig samman och promenerade hemåt. Kom dock inte så långt, bara till busshållsplatsen en bit upp på gatan då jag insåg att det faktiskt fortfarande gick bussar :P Dock fick jag gå från stan men det var faktiskt riktigt skönt =)

Nu är det "bara" 18 dagar kvar tills jag får återse min plutt. Men jag kan klara det, jag ska klara det =)

aja, nu kan jag inte sitta och slösa bort mer dyrbar tid, ska upp 05.30 i morgon för o ha skola =S BLÄ!

Jag bjuder er på två söta bilder innan jag lämnar in för kvällen =) Kram



(Jag som lekte lite fotograf och vart riktigt nöjd med bilden)



(I just can't take my eyes of you)
0-3faaa4e3dac598955a50606bf5a59ec3.png

Kolla varifrån!

Illamående på morgonen är alltid lika spännande. Usch! Dessutom så stannar bussen på varenda hållplats, det blir inte bättre kan jag lova. :( men men. . Lyckades försova mig idag. Grattis. Ja ja, vad ska man göra. Är ju på väg nu iaf. :) Ikväll blir det middag hos Margareta och Lars, blir himla trevligt att få träffa dom igen. :) För övrigt så längtar jag nästan ihjäl mig till helgen. Det blir helt underbart, för vi har vara glada barnasinnen kvar! ;)

Oj oj oj, så här roligt har jag inte haft på länge, sitter och pratar med mamma i telefon och har fått så mycket skrattretande information.

Uppenbarligen så är jag bevakad/övervakad. Det känns ju lite komiskt att folk är så intresserade av varenda steg jag tar ;) Först var det spekulationer från mitt och mammas håll om att det var så men jag får det gång på gång bekräftat, speciellt ikväll. Oj oj oj! Det var länge sedan både jag och mamma fick skratta så här mycket. =D Söndagsunderhållning ;)
Sitter och försöker läsa de två kapitlena jag jag läsa till seminariet i morgon, hoppas jag tar mig igenom det snart, jag vet ju hur det är, måste bara komma in i texten så brukar det bli ganska intressant =) Det är bara starten som är seg faktiskt =P

Har iaf laddat upp med Godis och Christmas-must :D Så nu tar vi tag i saken på riktigt =)

Är den nån fler än jag som börjar känna julkänslor? Jag är såååå sugen på glögg(som jag egentligen inte tycker om så mycket) och pepparkakor och lussekatter och ja, allt som har med julen att göra. Framförallt så längtar jag extremt mycket efter snö nu, det är väl den största nackdelen med södra sverige, det blir bara regn och kanske lite slask om man har tur.



Christmas-must! :D Me löv!
"Nu är det slut på veckan, det är dax för fredagsmyyyyyyyyyyys!"

Ja nu är veckan slut, och ikväll blir det faktiskt fredagsmys för hela slanten! =)



Ojojoj, gud vad jag har röjt den här veckan, har verkligen tagit tag i att slänga all gammal skit som bara har legat och tagit upp plats, gamla papper , gamla kläder, en miljard gamla kuvert och tidningar. .  Har än så länge kastat 11 soppåsar med gammal skit. jag har en hel del kvar men jag börjar se ljuset i slutet av tunneln. =) På tal om ljuset i slutet av tunneln så såg jag ett jätteroligt citat på facebook här för någon dag sedan :

"På grund av den rådande lågkonjunkturen och för att spara på energikostnader kommer ljuset i slutet av tunneln att släckas // Gud"

Hahaha, jag tycker det är klockrent! =D Lite roar smååå ;)
Koffein-kick + nikotin-kick + Greys anatomy = Hell yeah!

+ + + = Oooooh ja!


Sitter dock och skakar som ett asplöv i höstblåsten. Kanske borde jag ta och äta någonting så jag slutar skaka? =) Bra idé Sandra, en macka it is! =)
Nu har jag börjat packa ner mina älskade skor, tog en sportbag att lägga dom i, det räckte inte! =S Får se, kanske måste leta reda på en större väska?


(bilden är tagen från Google)

I alla fall, pratade med min mor om min "sko-väska", och kom fram till att för tillfället så är den väskan värd några tusenlappar, jag äger nog rätt mycket skor ändå. Vill dock ha fler, man kan aldrig ha för mycket skor! Dessutom så har jag hittat sååååå fina skor från jimmy choo for H&M! Åh,men det har jag inte råd med! Verkligen inte! För dyrt! Men aaa, jag vill ha! =D

Här har ni hela kollektionen Jimmy Choo for H&M


Och det är alltså dessa raringar som jag har spanat in mig på i första hand, sen vill jag självklart ha ett antal till ur just den här kollektionen, men skulle jag få välja så skulle jag välja dessa =)



Nu ska jag fortsätta att röja lite här hemma, ska ta och försöka packa ner resterande av mina skor i stället för att sitta här och drömma om fler par. Suck!

Kram
Jag gjorde precis en sån där grej på facebook, skulle kolla vad jag får för julklappar i år. Man skulle skriva i sin mail och sitt postnummer och när jag gjorde det fick jag detta resultat. Det är är vad jag får i julklapp i år :




- En elvisp utan motor
- En pall toapapper
- En lårkaka
- 3 gummi ankor
- Ett medlemskap i PRO
- Inbjudan till en hemligt bal hos Jan Guiliou
- Nycklarna till Batmans batmobil
- En delfin som folk kallar Flipper
- En teckning av Karl-Hampus 4 år
- Ett ögonmål

eller

- En vaniljstång
- En sko med ringklocka
- En jorden runt resa till fots
- En delfin som folk kallar Flipper
- En teckning av Karl-Hampus 4 år
- En pingvin från nordpolen
- Ljusgröna Foppatofflor
- Ett pingisracket
- Presentkort på smør
- En lårkaka
Byte av VFU placering inför kommande VFU vecka (v. 50) - Check!
Uppsägning av gymkort - Check!
Aderssändring påskriven och betald - Check!

Efter att ha pratat med ca fyra personer så lyckades jag äntligen få tag på rätt person som kunde hjälpa mig med min VFU placering. Hon trodde inte att det skulle vara några som helst problem att få VFU i Västerås. Behöver inte ens skicka in några papper. Sköööönt! =D Uppsägningen av mitt gymkort gick helt utan problem, bra att jag har gjort det också. Och papprena för adressändring damp ner i brevlådan i morse så nu har jag fyllt i dom och betalat fakturan =)

Nu återstår en miljard saker att göra, men det ska nog ordna sig.
Vi börjar med förrådet, nu tar vi tag i det! =) Jippie!

Jag känner mig lycklig för ". . . snart är det fredagsmyyyyyys. . ."

I morgon ska jag tillåta mig själv att inte göra någonting på heeeela kvällen =) Skööönt! :D





Oh, those sweet memories of mine!

Dagen till ära så snöar det! =D Jätte jätte mycket! :D Jag hoppas att det fortsätter snöa hela helgen så det blir vitt och fint :D Så man kan göra snöänglar, och ha snöbollskrig, åka pulka och drica varm choklad med grädde. =) Ska det va vinter så ska det va på riktigt =D



Det kanske inte blir så mycket snö att man kan göra en gigantisk snö-kuk men bara man kan göra några snöänglar och några små snöbollar så är jag nöjd :D
Nu håller jag på att plocka och röja och mysa på för fullt här i norrtälje. Jag känner mig glad och sprallig och längtar nästan ihjäl mig till den 14:e november =) Då blir det såååååå bra! =D

Måste komma ihåg att fira sannes födelsedag då ju =D Blir awsome! :D Hihihi!


Åhhhh! Jag har inte kännt mig så här sprallig i norrtälje sen jag vet inte när! :D Uuuuunderbart! =D
Jag har många många många tankar som snurrar i mitt huvud just nu, det känns inte riktigt värt det, jag är kanske inte redo för det här än, det kanske inte är min grej överhuvud taget. Den enda som jag känner att jag kan prata om det med kommer helt plötsligt med moralpredikningar. Hur ska jag reagera på det? Hur ska jag reagera när jag öppnar mitt hjärta och söker stöd i stället får en moralpredikan? Jag är inte dum, tro det eller ej, men jag har faktiskt tänkt på alla alternativ. Jag vet vad mitt handlande får för konsekvenser, det jag ville ha var stöd. En axel att luta sig mig, några tröstande ord och kanske en hjälpande hand.

Man kan tydligen inte få allt här i livet. Och nu känns det än mer meningslöst, nu tappade jag lusten ännu mer.