Idag så kommer Richard till mig så i morogn så åker vi upp till umeå =) På vägen upp så blir det att stanna till i sundsvall och ta en snabb tur på ikea, och sen så blir det middag hos mormor innan vi når våran slutdestination. =)

I Söndags så var Jag och Erik på grillfest i Rö, det var en himla trevlig kv'äll =)
Här kommer några bilder =)



Igår så var jag och erik till hans mamma och åt middag. Mycket trevligt.
Idag så klev erik upp 5 och for och jobbade och han lär inte komma hem fören runt halv nio ikväll. Mycket roligt.

Så jag har varit duktig idag och varit på gymet och sen har jag kollat på webtv. Och gråtit, oj vad jag har gråtit. . Jag borde sluta kolla på sorgliga serier ;-)

Aja, nu ska jag väl fixa håret eller nått.
tjing!
Jag kännermig otroligt ensam och onödig, känns inte som att jag överhuvudtaget gör någonting nyttigt med mitt liv. Så jag har bestämt mig för att gå ner på gymet klockan fyra idag, så ska jag stämpla mitt cms kort så jag kan träna i Umeå också.



Här kommer lite bilder från helgen med Sanne =)



[Torsdag] Sanne posade medans hon lagade en superb middag =)



[Torsdag] Matkoma i soffan



[Torsdag] Mera matkoma






[Fredag] Vi gjorde smörgåstårta =)



[Fredag] Kaninen!!!!!!!!! Hahahahahaha!!!!!!!!!



[Fredag] Zanniz



Fredagens party outfit =)





[Lördag] In to the fog. . . again ;-)




[Lördag] Ready to party =)





[Söndag] Vi mådde verkligen som vi förtjänade efter två dagars festande. Vi var båda nära att slänga oss framför första bästa tåg när vi vaknade =S

Men det var det verkligen värt, vi hade så himla trevligt =) Nästa gång tar vi och gör Norrtälje osäkert i stället ;-)

Dom här vilderna var bara från telefoner och egna kameror, bilder från krogen kommer en annan dag , jag orkar inte sitta och pilla med det här längre ;)
Idag har jag inte lust med någonting, har världens pms och är på sjukaste humöret. Erik slutade inte förens 20 över 8 vilket inte gör saken ett dugg bättre för mitt humör.


jag känner mig värdelös när jag bara sitter här hela dagarna. Ska bli skönt att komma bort och fara till Umeå om en vecka. Usch vad jag längtar.

Hej då!
"Smulan, vill du ha en GT?"
"Nej jag äter starka värktabletter och vill inte blanda dom med alkohol"
"Ja men då behöver du ju bara en för att få samma effekt"



Sötast Erik i hela världen, men han är allt bra konstig ibland.

God natt!
Ja, Erik åker till Umeå i morgon och lämnar mig helt helt helt ensam. Och det vore väl inte så illa - om det inte vore så att han tar med sig datorn! Hur ska jag överleva om det är dåligt väder då? =O

Så nu försöker jag att omformatera min dator - Igen. Hoppas det går bättre den här gången så den inte slutar fungera efter 30 dagar igen =/

89% klart av formateringen... håll tummarna =)
Här kommer lite bilder från Helgen med Karin =)


Utsikten från Karins stuga


Karin posar nere vid vattnet när vi ska bada =)



Mia leker Superwomen =)


Jag och Karin fick ett ryck efter simturen


Det var himla läckert väder på kvällen =)


Karin har fått stora rattar :P

Det var himla roligt att träffa dom två töserna igen =) Och som sagt på torsdag så åker jag till Västerås för att tillbringa helgen med Sannebanan - snyggast i stan! =) Gud vad härligt =)

Nu blir det lite mer desperata hemmafruar och tvätta =) Kram
Måndag, roligt roligt, har inte gjort någonting på hela dagen. Kollat på halva säsong 4  av desperate housewives och pratat med Sanne i nästan två timmar =)
I lördags så åkte jag till Karin och när jag åkte hem därifrån i går så kände jag verkligen hur mycket jag saknar mina vänner så jag bokade in mig på att fara till Sanne över helgen. Så nu är biljetterna bokade, åker på torsdag dag och kommer hem på söndag kväll =)

Erik tar sig också en resa över helgen. Han åker till umeå på onsdag kväll och återkommer på tisdag =) Tråkigt att vara utan honom men sånt är livet =)

Kommer lägga upp lite bilder från dagen med Karin inom en snar framtid =) Kram
Jag fick ett ryck och tog tag i saken. =)
Tyvärr så mår jag illa idag =/ Och jag som borde ha städat inför att Sunanda och Margareta kommer i morgon =/ Hmm.. och så är jag sugen på pizza, skuuuuumt =/

Kram