Sex är meningen med livet. ja varför, jo för att grundtanken om man kollar på andra djur så är meningen med sex att fortplanta sig för att rasen ska överleva och fortsätta utvecklas.

Preventinmedel är bra!

Men sex med en person som man inte känner någonting för psykiskt eller en person som inte känner nått mer är fysisk attraktion för dig - finns det egenligen någon mening med det? Just förutom att ja det är väl bra för stunden, men efteråt. En dag efter, en vecka efter eller ett år efter. Vad betyder det då? Ett rent sexuellt förhållande, gynnar det egentligen någon på lång sikt? Jag menar - hur utvecklas man som person av det?

Enligt mig mening så finns det ingen anledning till att ha ett rent sexuellt förhållande med en person. Jag tror/tycker itne man utvecklas speciellt mycket utav det. Och varför ska man egentligen ha sex med en person som man bara känner en fysisk attraktion för? Är det verkligen så givande? Är inte sex det mest betydelsefulla och det närmaste du kan komma en person - om nåda känner någonting för varandra?

Hmm.. jag borde inte sitta här och filosofera. Ska upp och jobba i morgon.

image22



Men men.. det var ju gott med glass iaf, det är väl alltid nått?

Man har ju känt sig snyggare på jobbet än i städ-uniformen man måste ha på sig för att få bädda dom där jädrans sängarna. Men men, det är ju ett jobb iaf och det ger ju pengar :)

För övrigt så lever man som en nunna nu för tiden. det är ju kul.Kan nån ge mig ett jobb och en karl tack!

Nu ska jag ta och röra på min feta röv ner på stan! :D

Finns på mobilen om det är någonting! Tjipp!