Hej hopp! Hoppas ni har en underbar Valborg! Sjlv så ska jag och R fara in till göteborg och kolla på en film =) Livligare än så blir det nog inte faktiskt. Blir väl kanske att gå en sväng på stan också och kolla hur göteborgarna firar valborg. Jag tror dock inte att det någonsin kommer ens i närheten av valborg i uppsala! Det var grejer det =)

I morgon så ska jag och R fara till Lidköping och hälsa på Ewe och hennes karl och det ser jag fram emot så jag nästan spricker! =) Jag har saknat den tösabiten nå gudomligt!

Nej nu ska jag faktiskt plugga lite trots att det är helg. Tjingeling!
Idag så hade jag tenta i Mat och hälsa och jag hoppas fr mitt liv att jag får godkänt på den men samtidigt är jag förbredd och har bokat in 11:e juni för omtenta. Till råga på det så kommer man väl säkert att få komplettering på rapporten också. usch. Men i så fall är ju inte det hela världen heller. Jag överlever.

Trött som ett as är jag så jag ska ut på balkongen och bilda D-vitamin! Tjingeling!
Nu har jag precis haft ett jääääääätte långt samtal med Nenny om allt mellan himmel och jord som vanligt. Undrar om jag skjuter upp mitt pluggande något? Ja jag tror faktiskt det.

Det är tråkigt och svårt att plugga till en tenta och jag önskar att jag hade farit in till skolan och satt mig där i stället, jag tror jag hade fått mer gjort då.

I alla fall. Jag och Nenny kom fram till att jag saknar Umeå. Jag och richard borde flytta upp till Umeå typ nu. Helst igår. Vi satt och kollade på lägenheter ihop (jag o nenny alltså). Vi kom även fram till att en kombi är bästa bilen samt att man ska köra ådi. =D

Så nu ska jag återgå till att läsa igenom och försöka förstå föreläsningarna och all information. Tjingeling!

Jag sitter fortfarande i soffan och läser under en filt samtidigt som jag kollar på sista delen av tv-serien millenium som är så himla bra. (Ni kan se den på svt play). Jag är dock så trött att jag snart somnar, hur tysan ska den här tentan gå?
God morgon , god morgon! =)
Idag så är jag uppe med tuppen och lika bra är väl det eftersom jag har tentai morgon och verkligen behöver plugga inför den. Om nu bara min fantastiska mensvärk ville sluta nån gång så skulle det li enklare att plugga :P Jaja, det var väl därför gud skapade värktabletter =)

Som jag sa igår så kommer richard hem på torsdag kväll och jag längtar verkligen ihjäl mig. Hatar att behöva vara ifrån honom. Jag känner att jag knar mig mamma och min syster samt mina underbara vänner i Umeå extremt mycket nu. Jag önskar att vi kunde flytta upp till umeå så jag slapp vara så ensam hela tiden. =(

Nej nu ska jag ta o äta frukost och sen sätta mig med frågorna =D Wish me luck ;)

20100427782 (MMS)

Nu ska jag gå och lägga mig snart och dessa två får hålla mof sällskap. Capri sonnen ,medans jag läser det sista och träd-(”snopp”)värmedynan som lillebror gjorde åt mig för några år sedan. Det är helt gudomligt med lite värme när man ska sova. ;) Nu håller jag på att lämgta ihjäl mig efter rochard men det är ju bara ca 48 timmar kvar tills han kommer hem och jag äntligen får kramas med honom. Vi har setts 2 gånger(1 timme per tillfälle) sedan förra söndagen. Det är så tråkigt. Men som sagt så ses vi snart. Jejj! Sov gott nu. Tjingeling



Sitter och kollar på Kejsarens nya stil medans jag pillar på rapporten. Fyra dagars matdagbok vart 21 sidor att skriva ut :S uj! Måste nog köpa nytt bläck till skrivaren snart om det ska fortsätta så här. Och dom 21 sidorna var utan själva rapporten. Uuuuhuhhh.. aja, nu tillbaka till pluggiset =)

Någon som vet nogonting om hur man bestämer kolhydratkvalitet i dietist xp? =D
I natt sov jg nästan 12 timmar, dock så vaknade jag massa gånger.. kommer ihåg iaf fyra gånger som jag vaknade... mindre bra.

Åksjukebandet fungerade mycket bra. Jag kunde sitta och halvsova hela vägen hem utan att må illa. Det enda kluriga var att sätta det på rätt ställe - men det gick till slut det med.

Nu måste jga skriva den förbannade rapporten :S

20100426778 (MMS)

God dag! Vet ni vad detta är? Det är åksjuke-band som man kan köpa på apoteket. Akupressur för att slippa må illa på bussen. Hoppas det fungerar. Odag hade vi redovisning, check. På torsdag har vi tentaoch mega stor inlämning. Håll tummarna för mig nu. Vad har mer hänt idag då? Jo, jag har köpt en svart/rosa baddräckt samt varit på vattengympa. Najs! Nu försäka sova. Tjingeling!

Ett stort tack tll Maddo för hjälpen med att på mitt domännamn (heter det så) att fungera. jag har suttit några timmar och pillat o blivit arg och blivit ledsen och blivit arg och pillat lite till... men till slut så fungerade det :D

Så nu är jag glad. Så vare sig man slår in http://tobax.blogg.se eller det enklare och kortare http://tobax.se så kommer man till min blogg. Det känns bra =) Jag är glad glad glad! Och förhoppningsvis så ska Maddo hjälpa mig att fixa en design till min blogg :D Jag är urusel på sånt så det känns bra att få hjälp med =)

Nu ska jag ta och undvika att plugga en stund.. fördriva lite mera tid med andra ord.. ;)

20100425771 (MMS)

Trött trött och trött. Jag förstår inte hur man kan sova så mycket och bli så trött.. Uh! Men jag har fått lite gjort på skolarbetet iaf. =D Mera kaffe sen mera plugg.

Jag är så trött att jag inte orkar koncentrera mig... jag borde och jag måste plugga men det går lixom inte in någonting i huvudet.. jag tänkte att ja men jag tar en paus från läsandet och läser lite bloggar i stället men det var samma sak där. Jag är så trött så jag orkar inte läsa helt enkelt. Tror nog att det blir en liten vilo-paus i soffan så jag vankar till.

har ni nått bra sätt att bli pigg? Jag funderar på kaffe... =)



Önskar att richard var hemma och kramades med mig så jag hade kunnat sova lite... puh!
Nu har jag vart ensam i en vecka. jag klättrar på väggarna och håller på att gå under. UH! Jag saknar min richard. Sen blir det inte bättre av att vi har extremt mycket i skolan nu och jag är konstant trött. Jag orkar inte ens koncentrera mig på att plugga. UH!

Men, e-tillsatts grejsamojs analysen ska bli klar idag.. sitter och finputsar nu bara. Maddo är bäst i världen och har gjort precis hela arbetet så jag känner mig helt värdelös just nu men men jag överlever. jag får skylla mig själv för att jag inte tog tag i det.

I morgon kanske det blir att luncha innan skolan iaf.. det vore ju trevligt... får se om man orkar. Nu... pluggidugg.. sen lite private practicce ;)

Tjingeling
Fy fan vad roligt jag och Lasse hade igår ihop med några av mina vänner! hahaha, vi mår som vi förtjänar men eftersom vi hade räknat med det så har vi laddat upp med chips, godis, cola, ostkrokar och billys panpizza! SCORE 2010!

Nej nu ska jag låta lasse-lasse-liten ta hand om mig och passa på att stjäla lite kramar och värme från honom! ;)

Hoppas ni mår bättre än oss... tjingeling!
Jag är heeelt slut. Sov hos maddo i natt och det var jättetrevligt. Dock så råkade jag genera mig ch lägga en kudde full med hundhår över ansiktet så jag höll på dö. Sedan så har jag och maddo otroligt olika kroppstemeraturer. Jag fryser jämt och hon är alltid varm så jag höll på att frysa ihjäl i natt medas hon svettades - detta i kombination med att det var tungt att andas gjorde att jag sov ca 3 timmar i natt. UH!

Vi hade redovisning idag och det gick bra, sedan så tog jag första bussen hem och medans jag satt på bussen vart jag utringd på jobb. Så direkt från bussen till jobbet oc jobbade till 18.00. I morgon så måste jag kliva upp 05.00 för jag börjar jobba 05.45 uuuhh.. men då slutar jag tidigt i alla fall =) Två närmare bestämt. Det blir skön.

I morgon kväll så blir det middag och öl med Lasse och underbaraste Emelie. Ser verkligen fram emot det =)

Nu måst ejag sova - är heeelt slut och kommer vara helt slut i morgon med. PUH!

Tjingeling!
Jag måste säga att det är skönt att ha en vän som Ewe som man kan få gnälla till och som förstår vad man menar.

Det verkar ju onekligen vara så att killar tror att bara för att man är hemma i huset eller lägenheten så sitter man och ugglar och har absolut ingenting för sig. Jag kan medela att så är inte fallet. Jag pluggar på 100% samt jobbar så mycket jag bara kan vilket betyder att när jag jag har eget arbete, studier hemifrån, så sitter jag mer eller mindre och pluggar konstant. Att dessutom ta tag i att tvätta, städa och diska är tugnt. Det richars inte verkar fatta är att en normal månad så jobbar jag ca 40 % utöver mina studier.. plus att jag har jobbet på fysiken. Han har bara 100% jobb och inget mer och ändå är det jag som ska göra allting?! ÅH! Jag blir less!


Jaja , pausen är slut nu... tjingeling!
God morgon , god morgon!  Nu är det onsdag igen och jag har återhämtat mig lite från uppgiften som berörde ätstörningar. Nu ligger jag diagonalt över hela sägen och surfar på min söta dator... helt underbart.

Nej frukost sen tvätta och fixa med det dumma dietist xp som inte vill funka för mig... åh...
Nu har jag precis skrivit klart mitt arbete och skickat in det. Jag hoppas att det åtminstonde är godkänt - mer än så kan jag inte förvänta mig.

Vem drabbas av ätstörningar?
Det är mest barn och ungdomar av det kvinnliga könet som drabbas av ätstörningar. Det finns bland män också men inte i samma utsträckning. Det talas inte heller så mycket om ätstörningar bland män utan ses i allmänhet som en kvinno-sjukdom.

Finns det olika sorters ätstörningar och vilka är det?
De ätstörningar som man talar om i litteraturen som vi har läst är Anorexia nervosa, bulemia nervosa, anorexia athletica, hetsätnings störning, ätstörning UNS.

Vad beror ätstörningar på?
Forskare anser att det inte bara finns en utlösande faktor när det gäller anorexia nervosa samt bulemia nervosa, utan framhåller att orsakerna utgörs av en komplex samverkan mellan biologiska, psykologiska och sociokulturella faktorer. Någonting som kan utlösa sjukdomen kan vara ett trauma eller bantning som sedan utvecklas till en sjukdom.Forskningen går isär i frågan om de socioekonomiska faktorerna spelar någon betydande roll i vem som får ätstörningar. Viss forskning visar på att anorexi är vanligare i högre socialgrupper medans annan visar på att det är vanligare i lägre socialgrupper, ytterligare forskning säger att den socioekonomiska faktorn inte har någon betydelse alls.

ja, det var lite om ätstörningar och vill ni ha referenser eller undrar om någonting eller helt enkelt vill veta mer så är det bara att hojta. Nu är jag helt förstörd och ska lägg mig och sova. Puh!

Jag vet inte om det var seminariet om ätstörningar eller vädret eller allergin som gjorde det men nu håller jag på somna sittandes. Jag är helt slut! Fattar verkligen inte varför jag är så trött hela hela hela tiden? Nån som kan svara på det?

I alla fall... jag och alex the man gick och åt lunch ihop efter vi slutat. Kina buffé vart det dagen till ära. Fick även träffa hans flickvän Alice för första gången och hon var riktigt trevlig och rolig. Dom var väldigt lika i humöret dock. Båda vände från jätteglada till otroligt bittra på 5 röda och sen tillbaka till jätteglada igen lika fort. Det var förvirrande men ganska underhållande :P

Lagomt bitter alex i några minuter innan det vände igen =P

Efter att Alice åkt iväg på sångträning så gick jag och the man till ett café som jag tror hette fröken ohlsson.


Underbart god mango cheescake! Ids inte rotera bilderna då jag snart har slut på baterier på datorn så det får va =)

Nu (om en timme) så har jag a-box... suck... jag fattar inte vad som har hänt med min kropp och min motivation? Jag har aldrig lust att träna längre. Jag blir sjuk heeeela tiden och har absolut ingen ork i kroppen. Suck. Kanske dax att säga upp sig? Det känns som att jag nog får ta och fundera på detta..

Hoppas ni har en underbar dag! Kram kram

Jag var precis ner och plockade upp posten. Hade fått ett paket från min helt underbara storasyster!


Hon är helt underbar! Gud så glad jag blev! Det var precis vad jag behövde idag. Tack Camilla!


Jag har suttit ute i solen och lyssnat på Greenday samt läst om anorexia nervosa. Det är tugnt och jobbigt och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men, det hjälper lite att det är varmt ute. Dock kommer jag nog vara röd som en kokt kräfta i morgon då jag har så otroligt lätt för att bränna mig.


sjukt svårt att ta kort på sig själv i solen, jag får så ont i ögonen :P

Nu ska jag ta med mig mitt block ut och försöka sammanfatta mina texter. Det börjar bli riktigt molnigt ute nu tyvärr så man får passa på att sitta i solen så länge det går. I skuggan är det däremot inte särskillt varmt, men det är ju iaf varmare här än i till exempel Rovaniemi och Umeå och man får vara flad över det lilla!

Eating disorders. That's really a topic that gets to me. It's big, it's hard, it's more or less killing me!

I cant help but wunder why? Why do enoyone do this to themself? Why did I do this to me, twice? Why cant I talk about it or read about it without falling in to a tousand broken pices?

I am so broken!

Tjipp!

Nu har R precis klivit ut genom dörren för att fara till Landskrona. Dumma hans chef som ringde halv ett(!) idag och berättade att han behövde fara ner dit och jobba, och att han dessutom var tvungen att fara redan ikväll. Bra framförhållning? Nej skulle inte vilja påstå det! Så nu är han borta till onsdag natt, sedan far han till norge över helgen from torsdag dag och sedan tillbaka till landskrona som det ser ut. Lycklig? Näe. Vi ses inte på ca 2 veckor.. suck.

Men det possitiva är ju att vädret är underbart, jag har helt underbara fantastiska vänner, jag får massa tid till att plugga samt att det faktiskt är bra för våran ekonomi. Myckret bra.

Usch vad gnällig jag har varit de senaste dagarna. Men jag måste erkänna att jag är faktiskt inte så här gnällig i det vanliga livet. Det är lättare att vara glad och possitiv om jag får gnälla av mig här inför min osynliga publik som ändå inte verkar ha någonting emot att jag gnäller mest hela tiden. =P

Men som sagt, jag är betydligt mer possitiv i verkligheten. =)

Just nu läser jag en bok till skolan, Simmar-emma av Emma Igelström. Den är väldigt bra och lättläst men otroligt jobbig att läsa. Alla texter som vi har till seminariet om ätstörningar är jobbiga att läsa. Det är tugnt att läsa om behovet av kontroll. Det är tugnt att läsa om hur människor tänker och resonerar, hur dom blir fast i falska självbilder.. Ja, det är jobbigt och jag mår sjukt dåligt. Men det är bara att ta sig igenom det så man blir godkänd.

Nu åter till den roliga läsningen.. puh...

Puss och kram

God morgon god morgon! Nu är klockan 08.08 och jag är redan vaken. Trött som ett psyk så jag borde sova lite mera innan jag sätter mig och pluggar men what to do? Älsk står i duschen och jag funderar på att slappa framför tvn ett tag innan allvaret börjar =).

Hur ser eran dag ut?


Favorit tröjan är självklart min Aviation College of Sweden tröja! Man ser ut som en smurf men den är gudomligt skön =D

Ha en fantastiskt trevlig dag =)
Jag var inte så bra på att hålla min hemlis från mamma och richard... men det gör nog ingenting som tur är =D

Just nu är det så fantastiskt synd om mig och richard är elak som inte alls tycker synd om mig. blä! =( Gnäll gnäll gnäll! Gnöl! samt uuuuhhuhhuuuuuhuuhhhuhhh!
Oooh, jag älskar hemlisar =D Hoppas bara att jagklarar av att inte säga någonting till Richrd om denna hemlis nu :D Hihihi...

Iaf, idag så saknar jag min ewe och vill att hon ska vara här!

Jag älskar dig vännen!

Vad ska ni göra resten av lördagen då? Jag ska faktiskt sitta och läsa, och det kommer nog tyvvärr att ta hela dagen. Har en facklitterär text på ngelska som jag måste försöka förstå... det är inte så enkelt. sen ven en text om anorexi.. plus att jag skulle behöva fara in till stan o låna enbok om anorexi.. ska man orka? Hmm.. det är frågan... vad tycker ni?

Tjingeling
Det är många som har frågat vad vi gjorde när vi förlovade oss så jag tänkte berätta.

jag kunde inte sova på natten till lördagen, försökte i omgångar men det slutade med att jag somnade runt åtta på morgonen och vaknade sen igen vid halv tio. Vi gick upp och åt en mysfrukost som bestod utav äggröra, bacon och kaffe. Vi åt frukost och mös i soffan hela förmiddagen. Sedan tog vi oss en tur till systemet där vi hade tänkt att köpa en flaska Faustino 1, men på det lilla systemet som finns i lilla edet så hade dom inte den(vi har frågat förut men det hade vi glömt av).
Så det blev att stå och försöka hitta nått annat vin vi ville ha och det slutade med att vi köpte ett vitt vin att ha till middagen och en liten flaska med bubbel att ha i badet.

När vi kom hem från bolaget så var det Talang på tvn så vi fastnade i soffan igen en stund.. vi diskuterade även hurvida vi verkligen skulle ta tag i disken eller inte.. det vart det senare. När talang var slut så tappade vi upp ett bad med ett badsalt som luktar jättegott och tog fram champangeglasen samt vårat bubbel och parkerade oss i badkaret. Där i badet så bytte vi ringar och mös..

Som jag skrev tidigare så sov jag ca 1½ timme bara så efter två glas bubbel var jag fnittrig som tusan.. och klockan var kanske halv två då så det kändes lite syndigt att vara så fnittrig så tidigt på dagen. Efter vi klivit upp ur badet så skickade vi iväg lite bilder till familj och vänner.

Min syster ringdeupp och skrek i telefonen (sötnosen då) och mamma ringde och grät. Båda av lycka. Efter att alla samtal var avslutade så lagade vi middag. Lax med potatis och hemmagjord hollandaise sås och vin till det. Det var så himla mysigt. Senare på kvällen så gick vi över till albin och angelica och drack lite öl och träffade lite folk.

det var en helt underbar dag!

Efter att vi har berättat för folk så fick jag frågan av en bekant om jag var gravid. suck. Nej jag är inte gravid. Jag kan tala om för er att förlovningen var planerad och det var ingenting som hände "bara sådär" som jag fick komentarer om.

Så nu vet ni hur det gick till.. och nu ska jag sätta mig och plugga. Kram
Igår så jobbade jag i klass 5 här i lödöse. Det är det värsta jag har gjort i mitt liv. Jag var helt psykiskt knäckt redan vid lunchen och det var ingenting jämfört med hur jag var när jag komhem. Fruktansvärt var det!

Idag har också varit en skit dag. ingenting har varit bra och jag har känt mig nere hela dagen. Har fått en hel del pluggat men inte så mycket som jag hade kunnat få gjort om jag inte hade gråtit så förbannat mycket hela tiden.

Ingen bra dag med andra ord. Den börjar dock bli bättre.. trevliga samtal med underbara vänner på msn hjälper faktiskt. Plus att jag håller på att tappa upp ett varmt bad där jag kan ligga med mina tönt-glasögon och läsa. (bild kommer måste bara orka.)


Så tack Malla och Jonte.. ni gjorde min dag lite bättre =)


Så här ser nya glasögonen ut. Det var ett enhälligt beslut från mina klasskamrater att jag skulle ha dom här.

Så här ser bågarna ut på sidan. Märket är Birka och dom är hur sköna som helst att ha på sig.

Jag fick även ett par extra glasögon gratis och dom kommer det en bild på lite senare. Mår inte alls så bra idag så jag ska lägga mig i soffan med min dator och försöka plugga lite en stund.

Hur mår ni?

Och tack för alla gratulationer kring förlovningen. Det värmer i mitt hjärta!

Pussinuss

En bild säger mer än tusen ord! Du tar fram det bästa i mig!
Klockan är över halv sju på morgonen och jag har fortfarande inte somnat! Jag kommer att vara helt död idag... ffffffffaaaannn... varför kan jag inte somna för? varför är jag klarvaken för? åh! varför har jag så ont i halsen? =/ Grrr... morr... mutter... ibland är livet roligt..

Jag vill beklaga mig, är det okej?

Jag har så ont i min hals! Det är inte alls nå roligt! ='( Kan knappt svälja och så känns det som att jag har feber. Stackars stackars stackars mig!

I morgon så ska jag jobba på förskolan, 7-16. På en fredag! Usch! Men det ger ju pengar och det behövs verkligen verkligen! Så jag är glad iaf =)
Dock betyder det att jag måste upp kl sex i morgon så jag ska nog gå o snutta snart.

Lite bilder =)


Stolarna är målade men bordet har vi inte hunnit med än.. det kommer tids nog. Var även och kollade på tyg till stolarna idag. Najs! =D


Påskmiddag med richards mamma och lillebror. Mycket trevligt med massa kortspel, godis och vin. =)

Min älskade snygging! Perfekt väder för att fika utomhus. Underbara påsk! =)

 

Men den tråkigaste läraren vi haft på göteborgs universitet. Det känns inte allt för possitivt men man får väl ge det ett försök iaf :P

Vaknade i morse men så fantastiskt ont i halsen. Kan knappt svälja och har inte fått i mig nått att äta eller dricka ännu. Blä! Men jag har bara skola till 15 idag så det ska nog gå bra iaf. =)

Ha en bra dag! =D
Nu har jag lugnat ner mig lite.. eller lite och lite nu är jag lugn som en filbunke men Richard möttes tyvärr av en flickvän som var arg som ett bi när han kom hem från gymet. Tyvärr vart det han som fick ta smällen och utskällningen medans jag satt i soffan och var så arg att tårarna sprutade.

Jag känner att ingenting duger. Jag har försökt att anpassa mig, att inte driva på, allt för att alla parter ska känna sig lika delaktiga och att ingen ska bli ööverkörd. jag mår inte bra av detta då jag konstant går runt och oroar mig för att ingenting händer, att ingen tar tar i saker och ting. Så jag gör som jag brukar, efter att ha frågat och frågat och frågat så till den grad att jag faktiskt har tjatat så har jag tagit tag i saker och ting och drivit på. Jag har gjort och jag har ansträngt mig och jag har vänt ut och in på mig själv. Jag säger inte att jag är den enda som har tänkt på detta, eller att jag har gjort allting själv för så är inte fallet. Men tydligen så har jag drivit på för hårt.

Jag känner att nu lämnar jag över facklan. Nu tänker jag inte driva alls. Jag tänker inte ta tag i saker och ting. Och i värsta fall så får jag ta konsekvenserna av det för jag står inte ut med att försöka och försöka utan att det någonsin blir bra. Jag orkar inte ta ett steg tillbaka. Jag orkar inte repetera föregående steg. Men fine... gör de om det blir bäst, själv så stannar jag nog hemma den dagen.

Nu ska jag kolla klart på gossip girl och sedan sova så jag orkar jobba i morgon med.

Nattinatt
Idag är det tisdag, men, det känns som att det är måndag. När jag gick och la mig igår så var jag 99% säker på att dom skulle ringa från förskolan och fråga om jag kunde jobba. Ändå så var jag på samma gång inställd på att vara ledig idag. Dom ringde i morse vid sju och ja visst kunde jag jobba... la på och tänkte att "ja men klockan ringer om 30 minuter... jag blundar tills dess så har jag 30 minuter på mig att äta frukost o gå till jobbet" snark. Började åtta i morse... tre minuter över åtta så vaknade jag. Utan att klockan hade ringt eftersom jag inte ställt den då jag var ledig. Ibland är man knäpp. Så det har varit en skum dag idag. Är helt slut i kroppen och huvudet men har ändå lyckats gjort min 24 h recall som vi skulle göra till skolan. Har även hunnit en vända till tvättstugan och blivit snopen då någon stulit min tvättid så det var bara att vända och gå upp igen. Får gå ner om en timme och kolla i stället.

Ja just ja, jag har hunnit dammsuga också och nu ska jag laga mat för att sedan kolla på legally blond 2.
Pussinuss
Hej hopp! Hur har eran påsk varit? Min var faktiskt mycket trevlig. =) Rs mamma och lillebror kom hit i fredags och då åt vi köttgryta och drack vin. Efter middagen så lärde jag dom alla tre hur man spelar Trissolång, ett jätteroligt kortspel.

På lördagen klev vi upp vid nio och gjorde frukost samt griljerade påskskinkan sedan bar det iväg till Göteborg för att fördriva lite tid. Det vart att shoppa ett fotoalbum och även fotopapper samt ha en liten stadsvandring. På kvällen så åt vi påskmiddag, drack ännu mera vin plus några öl och lite snapsar. Efter middagen vart det örslaget och sedan Trissolång igen. Himla trevlig helg faktiskt.

Dock så känns det som att april är en ekonomiskt obra månad för både mig och R. He ha vart mycket utgifter som inte var allt för välkomnade så det blir att leva på pasta resten av månaden nu. Men, det är ju "bara" 20 dagar kvar till lön.. jejj!

Jaja.. nu ska jag sätta mig och plugga faktiskt, känns som att jag har försummat skolan lite väl mycket nu på senaste. tjingeling!
Hej hopp! Och glad påsk på er!

Igår kväll började jag och R att städa och tvätta lite och hela dagen idag har gått åt till städ och tvätt. Och nu pratar jag inte vanlig städning utan vårstädning/påskstädning blandat med att äntligen rensa upp i "lasses rum" som nu ska bli ett "kontor" och i framtiden ett gärstrum när vi får råd att köpa en bäddsoffa eller en extrasäng att ställa in där =)

Idag har vi(läs jag) tvättat 6 maskiner med tvätt. Puh!!! jag är helt svett nu... har vikt all tvätt också så nu ska den bara in i skåpen så blir det fint här. Richard har varit extremt duktig och tagit itu med köket och vardagsrummet och håller nu på att måla sista vändan på köksstolarna. jag tog en vätskepaus med bloggande nu innan jag ska damma lite och sen lägga in kläderna (snacka om att det är trist!) och bädda rent i sängen.

Vid tre så far R till trollhättan för att hämta sin mamma och sin bror som kommer med bussen. jag förstår personligen inte varför dom inte kunde ta bussen ända hit då den i princip stannar utanför dörren. men men. Aja ska väl gå o vara duktig nu igen då.

Återigen, Glad påsk på er!