Richard är jobbig och trycker bort det jag skriver så nu ids jag inte skriva om det jag hade skrivit. Ha en trevlig söndag.
Richard- gå o dö med din bok nån stanns!
Igår så var det fredag, rent logiskt eftersom det är lördag idag. Jag klev upp kvart över fem med R för att åka med honom in till stan då jag trodde att skolan skulle öppna runt sju - men tji fick jag :P Tur att vi har ett 7eleven nära skolan där man kan sitta och hänga med en kaffe. =)



På förmiddagen hade vi föreläsning av Snygg-Lars! Habba-habba vad snygg han är! Dock kunde jag inte riktigt njuda av ögongodiset då jag hade en sån fruktansvärd mensvärk. Tur jag hade Maddo som tog hand om mig och satt och strök mig över ryggen på precis rätt ställe så jag överlevde lektionen. (jag tror att jag har hittat en riktigt fin vän i den där flickan faktiskt.) Alex var jätte söt och såg så orolig ut när jag la mig över bänken och bara grät av smärta. Ja, inte mycket att göra åt saken faktiskt men dom är snäll mot mig och det värmer i hjärtat.

På eftermiddagen så hade vid fysisk aktivitet med Snygg-Lars också. Tränade motorik och koordination. Reaktion och snabbhet tror jag det var också. Jag var inte Med så mycket då jag knappt kunde stå rakt men det var intressant att se i alla fall =)

Det är rätt så krångligt att studsa två bollar i exakt samma takt, och att sedan göra det då man går på en bänk var inte det enklaste. Detta var bara en av övningarna som vi utförde.

Idag så fick jag ett sms av J i min klass som frågade om jag och R hade lust att hitta på någonting. Så det blir nog in till göteborg och kanske spela biljard och dricka en öl(?) och kanske dansa lite =) Jag ser fram emot det =)

Nu sitter min älskling och är en allmän lök i soffan =) Han är så söt - speciellt då han läser högt för mig men massa olika dialekter. ;) Haha! Jag har det bra :D


Visst är han söt när han är koncentrerad? ;)

Tjingeling!
Vänner är speciellt. Det är få förunnat att ha riktigt bra vänner som man kan lita på och känner sig bekväm att prama med om allt. Oftast så tar vi våra vänner förgivna och glömmer bort att tala om för dom hur mycket vi uppkattar att de finns i våra liv.

Jag har flyttat ganska ofta de senaste åren och varenda gång man flyttar så ångrar man att man inte umgicks mer med vissa personer. Att man inte talade om för dom att dom är vackra människor som man uppskattar.

Jag har en otroligt fin vän. Hon bor numera 55 mil ifrån mig och jag saknar henne! Därför så vill jag tala om för henne att hon är vacker, inte bara utseendemässigt utan att hon har ett otoligt vackert hjärta och att jag är glad över att hon är min vän.

Anna, jag saknar dig!


Denna vackra kvinna har även en blogg som ni finner här.

Hej och hå!

I morse så fick R lyfta upp mig ur sängen för att jag skulle ta mig till soffan och under dagen som gått så har det bara blivit värre. Usch!

Varför? kanske ni undrar. Jo, så här är det.

Jag har inte tränat sedan i November (fy på mig inte bra) och nyligen varit sjuk i lite över tre veckor. Som de flesta av er vet så läser jag Hälsa och fysisk aktivitet nu vilket inbär att vi har fysisk aktivitet på schemat. Vi började med detta i tisdags men då var jag inte med utan satt bara brevid. Igår var jag med på den tre(!) timmar långa lektionen. Sedan gick jag på banken och fixade lite ärenden och for hem för att ha lite "bonus-tid" som vår lärare ordinerat. (När man har Bonus-tid så får man inte tvätta,städa,diska och göra andra sysslor utan man ska ta hand om sin psykiska hälsa ;)) Sedan var det iväg till träningen/jobbet på fysiken.

Bussen in till stan var så knökad med folk att jag fick stå upp hela vägen(tränar balansen iofs så det är ju bra) och sedan var det då challange som är lite grann som en hinderbana och cirkelträning med bara dom roiligaste redskapen. Jag var inte med så värst mycket på passet men att bara plocka fram och ta bort alla grejerna var ju ett träningspass i sig :P

Så, jag känner mig misshandlad. Kan knappt gå för det gör så ont i mina stackars små muskler. Buhuuu! Jag vill at R ska komma hem ochge mig massage nu! =(


Aja, återtill pluggidugget =)
Tjingeling!

0-74be46960504c5cfaf452431b80dc084.png

God morgon sverige! Idag har jag inga lektioner i skolan utan bara eget arbete. Sverige - Slovakien nu och därför klev jag upp ur sängen och flyttade till soffan. Döm om min träningsvärk idag! Oj! Hade tre timmar fysisk aktivitet på schemat igår. Sen även challange på fysiken, och bussen in till stan var så knökad att jag fick stå upp i lite över do timme. Puh! Jag är hur som haver väldigt öm i kroppen idag. Hur mår ni? Kliver ni upp och kollar på hockeyn eller ligger ni hellre kvar och snuttar? Tjingeling!

Jahapp, nu blir det iväg och jobba på fysiken. Mår ine så där jättebra men det fr så lov o gå. Nu får det bära eller brista. Blir jag inte sämre av o jobba så skiter jag i o fara på vårdcentralen i morgon =)
God morgon! Nu har jag suttit och druckit kaffe och kollat mailen samt sökt efter forskningsrapporter om e-nummer och e-tillsatser. Inte så lätt att hitta men vad gör man inte för att göra ett bra arbete.


Betsy frös lite här i helgen!

För övrigt så sov jag nästan hela eftermiddagen och kvällen igår - när R kom hem så sa han att det kändes som att jag hade feber igen. Kul. Jag som äntligen höll på att bli frisk har återigen fått ont ihalsen och går runt med ett konstant tryck i öronen. Ja och så är jag otroligt trött. Helt sannslöst! Ska jag aldrig få bli frisk? Jag skyller på vädret!  Det verkar ju inte hjälpa att man klär sig i täckbyxor och 15 lager kläder. Suck.

Bjuder på en bild av oss från helgen så ni har nått att skratta åt under dagen ;)



Nu : 15 lager kläder och gå ut till bussen. BURR!
Jag läser nog lite för mycket, och i kombination till det så analyserar jag och tolkar.

Idag så talade jag med en bekant och skämtade lite med denne och vart helt plötsligt avsnäst. Oj! Ja det är sådant som händer, alla kan ha en dålig dag eller bara en dålig stund. Inget att hänga upp sig på.

Försökte även tala med min bekanta lite senare på dagen och denna gång så sket densamme uppenbarligen i att lyssna då denne abrupt avbröt och började tala om någonting helt annat mitt i en mening.
Jag inser själv att jag säkert är jätte töntig som blir ledsen över sådana småsaker men det är sådan jag är som person.

Sedan så skrev jag att jag läser för mycket. Ja, folk har åsikter om det här förbannade vädret och jag läste nyligen en intressant åsikt. Att man ska sluta gnälla och se allt det possitiva i stället - men om det är personliga saker man vill gnälla om så är det okej.

Personligen så brukar jag känna mig mer bekväm med att gnälla om petitesser som vädret till folk än att blotta hela min själ. Men det är sån jag är.

Jag vill bara säga en sak till alla er som konstant kommer med komentarer som "Analysera inte så mycket", "Grubbla inte så mycket", "Det blir inte bättre för att man tänker och överanalyserar allting". Nä jag vet - Men det är sån jag är! Jag tänker, jag grubblar och jag överanalyserar! Och ja jag kan gnälla om vädret när det är -22 grader i slutet av februari. Det är inte helt okej! Tycker ni då inte om mig som jag är så är det okej med mig. Ni behöver inte. Jag är less på att ändra på mig och anpassa mig efter alla andra.

Nu är der slut med det. Jag tänker vara den jag är och det får ni köpa. Och jo, jag respekterar andra åsikter och förstår att det är jobbigt att höra folk gnälla om att det är kallt om man själv älskar vinter. Men dem måste ju inte jag tala med och jag behöver inte gå in på deras sidor på internet och läsa om att vintern är så underbar då jag inte delar den åsikten. Men det får stå för mig.

Oj, shit vad deprimerad och trist jag låter.. Hmmm... aja det får vara så. Min blogg- mina tankar. Jag behövde ventilera litet.

Nu ska jag lägga mig och sova en stund! 

-8f5b233b446b22c5cc19d369594dc94.png

God morgon mina vänner! Pigga och glada? Själv är jag helt sanslöst trött här i soffan med mitt stora mysiga täcke. :) Men nu är det ju Sverige-Finland i hockey =D det är anledningen till att R fick slita upp mig ur sängen ;) hoppas ni får en underbar dag! Tjingeling!

Idag har det snöat konstant heeeeeela dagen, jag är så less på snö nu! Det ligger säkert 30 cm på marken nu, ska vi aldrig få sommar?

Jag och R tog oss iaf till sist ut till ica (som ligger kanske 100 meter bort). he vart på med täckbyxor o tjocksockar, mössor o vantar och så begav vi oss. R åkte i snön en gång och jag åkte väl i snön kanske 10 gånger innan vi kom till ica. På vägen hem så åkte jag i snön säkert 10 gånger till, fast då gav jag igen med att snö-mula honom :D Haha! Jag är bäst! =)

Tänkte lägga upp lite mer bilder som inte kom med i mitt förra "bild"-inlägg. =) Håll till godo! =)


Fina Angelica och Albin som även är våra grannar (dockbor dom i ett annat hus men jag räknar dom som grannar)


Tydligen har vi nån bitterfitta till granne som tycker det är för tidigt att stiga upp vid sju-åtta på morgonen -Synduu!


Helt fantastiskt goda kakor! Tror verkligen att Ewe skulle älska dom! ;)


Alex och Maddo - min underbara projektgrupp =)


Jag och R var på Ikea i torsdags för att köpa lite saker som vi behövde. Jag hittade världens coolaste tvättkorg och även en sjukt snygg klocka =D


Mastodont-klockan som vi ska ha i köket! :D Jag är så nöjd! (Den är helsvart men det är diskbänken som reflekteras i glaset ;))

Idag så har vi mest bara myst (förutom att bråka i snön då) och så har vi även bakat hallon-muffins och gjort negerbollar. Mumma! =D Nu ska vi fortsätta mysa till lite Disney-filmer. Önskar er en underbar kväll. Tjingeling!

Jaaaa! Sista tio munuterna av tredje perioden Sverige-Vitryssland var extremt neröva men sedan styrde vi in 4-2 med 10 sekunder kvar och matchen var avgjord! Vinst! Skönt!

Nästa match blir mot Finland och det är nog den matchen som jag tycker är den absolut roligaste att kolla på =D Jag längtar!

Nu ska jag försöka sova. Tjingeling!

0-787bf40aca9962498be15ee0feac05bc.png

Idag lagade jag nötstek med morötter, lök, potatis och brunsås. Mums! Nu är det hockey som gäller för våran del! Tjingeling!

Runt halv fem fick jag för mig att vara effektiv för ovanlighetens skull ;)



tyckte det var dax att diska lite :]




Var och köpte rosa rosor till mig själv idag - tyckte jag förtjänade det!


Jag vart så extremt inpirerad av denna bild som Maddo hade lagt upp på sin blogg.  Jag har länge velat haft en stor canvas-tavla med ett motiv av en röd blomma och som jag har letat. Så såg jag den här bilden i morse - det är exakt så jag vill att min tavla ska se ut. Och maddo gick med på att jag kan få använda motivet till att göra en tavla. Så snällt!

Så vart jag även inspirerad till att gå och köpa mig en buktt med blommor. Med andra ord är det dax för mig att slänge på mig lite kläder och gå ner på ica för att se om dom har några buketter. =) Tjingeling!

Tusen ord är ganska mycket. I times st 12 så är det ca 2 a4 sidor med bara text. Det skulle nog bli rätt så jobbigt att läsa. Det sägs att en bild säger mer än tusen ord så vi satsar på att lägga upp massa bilder med en bildtext till så  ni hänger med =)



Maddo målade en rosa prick på min hand och sa " haha, I pinked on you", detta ledde senare till "Haha, i have you'r pink on my face"(rosa halsduk).



Jag har världens knäppaste och underbaraste sambo. Här satt han och spelade för mig medans jag lagade mat. =)


Nya frisyren - ostylad. En inte så nöjd Sandra.



Fylle-bowling med R's bekanta


Maddo i bilen på väg till Vara


Det är inte alltid lätt att plugga ;)


Såg detta utanför skolan - så läckert!


Längtar ihjäl mig till sommaren då man kan få klädd i fina leggins utan att frysa ihjäl!



Ute på harry's i Säffle. Richard hittade två ragg under kvällen ;)

Richards barndomskompis emil och någon micke med flickvän. Var en himla rolig kväll! =)



Mera bilder kommer inom kort! Blir så förbannat långt märkte jag ;)

6d2a30f24b3fac4a08b4a2bddf3f462c.png

Dagens godaste - coca-cola i glasflaska! Det är så cola ska drickas =]

Jag har rättså kass koncentrationsförmåga idag så jag tar en paus från filmen för att skriva några rader.

Jag har en vän som är otroligt fager, jag blir lika hänförd varenda gång jag ser en bild på henne. Och inte nog med att hon är otroligt vacker utan hon är även snäll, omtänksam och otroligt rolig. Kan hon verkligen vara sann?


Bilden är lånad från Evelina's blogg.

Denna är min vän, jag tänker på henne flera gånger per dag och önskar att vi kunde träffas, att vi åtminstonde kunde prata i telefon. Men det är väldigt sällan vi kan prata nu, vi har våra olika liv och tyvärr så utspelar dem sig i olika land.

Jag är glad när du är glad vännen! Jag är lycklig med dig när du är lycklig. Jag är ledsen med dig när du mår dåligt och du finns alltid i mina tankar.

Jag älskar dig!

0-356e877e8a17d753acf307f83a660a88.png

Nu är det jag, filten, mina pocorn och en film i taskig kvalitet som gäller. Tjing!

07.15 i morse så vaknade jag återigen av att jag inte kunde andas. Jag är så fruktansvärt less på det här nu! =/ Klockan skulle inte ringa förens 8.00 så jag låg kvar i sängen och drog mig i ren protest. Det funkade dock bara en kvart innan jag steg upp och gjorde kaffe samt kokade ägg. Sedan satte jag mig i soffan och kollade på tv i väntan på att klockan skulle bli 9 och alex o maddo skulle komma in på msn för o diskutera våran redovisning.

vi var inte riktigt lika effektiva idag som vi var igår men vi vart klar med allt tills elva i alla fall. Så nu är det bara att läsa igenom planen några gånger och sen ställa sig framför spegeln och öva öva öva så det sitter tills på torsdag =)



Första och enda bilden på mig och maddo ihop..
Även om jag har en sjukt rolig projektgrupp så blir man gött less på att plugga ibland. Ibland får man damp helt enkelt :P


Ibland kännd det som att man vill slita sitt hår, göra fula grimager och skrika rakt ut - då är det lika bra att göra det ;) Så den här bjuder jag på!

Nu - Mera pluggis! Tjingeling raringar!
Idag när jag och Maddo satt och pluggade så pimplade vi även thé. Dock gick hennes vattenkokare sönder, men är man riktigt sugenså hittar man lösningar på allt.



Nöden har ingen lag så att säga ;) Bilden är lånad från Maddo's blogg =)

0-48b9f3d32b0faccf76ad8575b6bc7bb5.png

Jag borde kanske ha tänkt efter före när jag valde kläder i morse. Det är inte riktigt lika varmt och skönt ute nu som det var mitt på dagen. Aja, då där man tänka på det tills nästa gång. :) Idag så har jag och maddo suttit hemma hos henne och skrivit projektplanen, alex var sjuk så han fick delta via msn i stället. Hela fem timmar satt vi och skrev- men riktigt bra blev det. Nu är jag på väg hem till en tom lägenhet igen. Känns inte helt okej men vad gör man? R är i skövde för tillfället och det lär ju bli spännande att se hur länge han ska vara där. Haha, nu medans jag satt och skrev detta så fick jag uppleva min första biljettkontroll i Göteborg. Jädrans vad fort de gick. Spännande :p hoppas ni får en trevlig kväll så skriver jag nog när jag kommer hem igen :) tjingeling!

7819c2d85eb563cef479337d1ad5c7e6.png

Nu har vi tagit oss upp till Säffle. Har ätit middag med Rs far och druckit kaffe, sen for vi till hans mor där det vart ännu mer kaffe och nu dör vi i soffan framför en film. Mysigt! Vi får se vad kvällen bjuder på för spännande :)

570b3774111c21a8ee7edb1c9cab18c5.png

Jag fick gå och lägga mig ensam ikväll. Suck. Jo, hade redovisning idag. Kändes som att det gick helt okej. Hoppas hoppas. Sen for jag hem och jag och R for och handlade. Till middag lagade R potatisgratäng med nötytter lår till. Mycket gott. Vi delade även på en flaska vin. Mycket mysigt. Sen vart det film och självklart så somnar R i soffan. Jag sa till honom ett antal gånger att gå och lägga sig, men icket. Så till slut gav jag upp och gick och la mig ensam- det börjar kännas naturligt att sova själv nu och vill han inte lyssna så får det fan va. Aja, i morgon så ska vi fara till Säffle över dagen och träffa hans familj- på mitt initsiativ. Hoppas det blir bra. Saknar ewe gånger två, saknar cissi, anna, jenny gånger två, jessica, sanne, josefin, josefine samt min familj och många fler. Jag längtar hem. Nu ska jag försöka sova lite. Tjingeling!

Så ja =D Tillbaka till verkligenheten och skriva om någonting roligt eller åtminstonde lite komiskt i stället. =) Nu ska vi vara glada "så länge du ler är vi nöjda". Vi kör på den, jag ska le.

I alla fall. insåg att jag inte hade några rena underkläder! =O Usch jag måste bli bättre på att ta tag i mitt liv o tvätta. Men men! I alla fall så är jag så innerligt tacksam mot min mor för att hon har lärt mig att handtvätta =) Det går relativt fort, man behöver inte boka tvättid, inte springa ner i källaren miljarder gånger och ja det är ganska bekvämt ;) Och sen är det bara att hänga tvätten på elementen i lägenheten.

Dagens tips : Om man har bråttom och precis har handtvättat lite kläder och inte har en torktumlare i lägenheten så är en hårtork väldigt bra att ha, det går skit fort att torka kläder med en hårtork faktiskt :D

jag får ofta höra folk som gnäller över att man blogga och att alla har en jävla blogg. Så jag tänkte förklara varför jag har min blogg.

Jag bloggar inte för att bli känd eller rik eller för att provocera. Jag har inte bott hemma i Umeå på 4½ år, jag har min familj där uppe och många kära vänner som bor där. Efter att ha gått tre år i Västerås så har jag vänner som bor lite var stans i vårt avlånga land. Den här bloggen är för dom. Eftersom vi alla har gått vidare med våra liv så hinner man inte tala med alla vänner varje dag. Min blogg handlar om mig, mitt liv, vad jag gör, vad jag tänker, vad jag känner, med och motgångar. Diskussionerna om hur en blogg ska vara är många, personlig men inte privat får jag ofta höra. Men det här är mitt liv, min blogg. Den är personlig och oftast så är den väldigt privat - för det är sån jag är som människa. Vill ni inte läsa så låt bli - det är frivilligt faktiskt.

Men den här bloggen är även för mig. Just känslor kan vara jobbigt att prata om, ibland är det lättare för mig att uttrycka mig i skrift och detta är min frizon där jag får skriva vad jag vill när jag vill.

Jag uppskattar jätte mycket när ni komenterar och brukar försöka komma ihåg att svara på alla komentarer( detta gör jag i samma inlägg som ni komenterar).

Jag hoppas att ni uppskattar denna "kontakt". Lämna gärna komentarer om det är någonting speciellt ni vill veta. =) Det finns mycket som jag inte skriver i bloggen , speciellt som hndlar om skolan - är ni intresserarde av att veta mer om skolan eller ska jag hålla det på den ytliga nivån?

Nu ska jag ta och göra nått vettigt.

tjingeling!

0-7205c960aec80d8bdc74ff16a5fac540.png

En bild till presentationen

0f746afa85ce9f609f00d92149a9611d.png

I'm broken. I can't be whole again. I'm sorry..

Nu är jag nyduschad och inte längre drottningen av flöt. Så skönt!

Har pratat med min underbara bästaste bästaste Evelina idag. jag önskar att hon var här och tog hand om mig just nu, jag skulle verkligen behöva henne!

Nu ska jag skynda mig att klä på mig o så ska jag iväg till skolan för o fixa lite skolarbete innan vi börjar 13.00.

Tjingeling!

0-223a9fb5be5f02d6fbda602b2e295bf2.png

God kväll! Det här är inte det inlägget jag tänkte skriva pga att datorn hängde sig, men det är nog lika bra för jag antar att ni ändå inte är särskillt intresserade av deliberativ demokrati och empowerment i hälsofrämjande skolor (men om ni nu skulle tycka det var intressant att veta mer om det eller liknande ämnen så lämna gärna en komentar så berättar jag mer). Idag var jag vikarie på en ny förskola här i Lödöse, personalen var helt fantastisk och så var även barnen. Jag hoppas verkligen att jag kan få jobba mer där i framtiden. På eftermiddagen var vi på Lödöse museum och barnen fick lära sig lite mer om riddare(dom har det som tema just nu på förskolan) och även färglägga sin egen sköld - självklart var jag tvungen att göra en egen också. Fick även ett otroligt vackert halsband av en pojke idag. Sen vid mellanmålet så kramade samma pojke mig och sa "Sandra, jag tycker om dig". Åh, jag började nästan gråta. Vilken tönt jag är. Det här med att plugga när man verkligen måste alltså - shit vad roligt det blir att plocka, diska och laga tidskrävande mat då! Jag är sämst! För övrigt känner jag mig som drottningen av flöt för tillfället. Och för att vara ytterligare osammanhängande så är dagens sötaste ord "knö". Just love it! God natt på er!

Jag är inte direkt något fan utav skola. Det är nödvändigt ont även om jag har valt det själv. Men fy tusan vilken tur jag haft som har hamnat i just den här klassen med just dessa människor! Hahahaha!

Jag kommer att lägga upp lite videosar och även bilder från dagen och förhoppningsvis så kommer det fler videosar i framtiden. Och om ni inte kan förstå att jag älskar att gå till skolan nu efter att ha sett denna video på min fina vän Alex så kommer ni nog aldrig att förstå att glädjas åt de små sjuka sakerna i livet ;)

Idag så var vi på Hälsoäventyret OASEN i Vara med klassen. Maddo och Alex tog bussen till lödöse och åkte bil med mig därifrån. Vi hade sjukt roligt i bilen, lite för roligt till och med. Jag skrattade så jag grät :P Alex fram ch Maddo bak.

Själva hälsoäventyret var väl inte allt för spännande, vi fick öra lite olika aktiviteter så som att presentera varandra med hjälp av en bild och ordna grupper efter stjärntecken och favoritfärger med mera. Vi fick även se hur ett av deras "program" går till och hur dom undervisar barnen om Bra bränsle. Intressant men knappast värt att fara till Vara för.

Samordnaren för hälsoäventyret slängde ur en en störtskön kommentar och "Vad bra! Då kan ju ni befrukta varandra!" Hahahahaha! Min humor är såååå låg och tydligen så hade hela klassen så dålig humor då alla började fnittra ;)


Att styra med hakan gick ju rätt så bra - såg inte alls ut som ett cp ;)
Bilresan dit och hem var rätt rolig som sagt =)



När vi skulle fara hem så hittade Maddo en rullstol :P



Bilden är sne och datorn vill inte med mig. Jag orkar helt enkelt inte sitta och fixa det nu :P

Aaaaa, det var lite kort. =) Hoppas ni också ser det roliga i det hela ;) Nu måste jag sova om jag ska orka upp och jobba i morgon =)

Tjingeling raringar!

296eb9235ae11df46747667a3b8245c3.png

Jag är fullt medveten om att jag är rätt så dålig på att uppdatera nu men jag ursäktar mitt dåliga beteende med att jag fortfarande är sjuk och har rätt mycket i skolan att orka med. I börjanav helgen trodde jag att jag höll på blifrisk så jag och R följde med hans vänner och bowlade vilket sedan ledde till ett besök på strippklubb och hemkomst vid halv sex på söndagsmorgonen. Det var inte mitt smartaste beslut då den ansträngningen gjorde att jag vart ännu mer förkyld. Är man dum så. I morgon så ska klassen på studiebesök i Vara, vi hoppas att det blir skoj. :) Nu ska jag försöka sova och hoppas att jag inte hostar sönder min hals under natten. Tjingeling raringar!

0-660c48015ba5e612d19ae400440ff202.png

En sån här stämpel får man på strippklubben på andra långgatan i göteborg. Jag är härmed inte oskuld på den punkten längre och jag är förbannat nöjd :D

0-7d1c99d49d1ec2151999d41343019a60.png

ny frisyr, ny färg. Nu blire bio :)

Eftermiddagen har tillbringats med att kolla på hockey på tv:n, Frölunda mot Färjestad. Tråkigt nog så förlorade Färjestad stort! Sopor - skulle man kunna säga men då lär jag få stryk av R så jag låter bli ;)

Annars har vi nog mest pulat på här hemma med lite allt möjligt. Myspys. Dock så har jag inte pluggat någonting idag så jag har ångest. Får sitta hela dagen i morgon i stället =S

I förrgår så var R och klippte sig hos sin vän som är frisör och hon klippte även mig. Bild på frisyren kommer upp i framtiden, om jag väljer att behålla den. Tycker den är lite tråkig så det blir kanske nått lite mer extremt framåt veckan (vill säga om emma har tid att piffa till mig nån dag ;) ). Jag har bestämt mig för att ge frisyren en vecka och tycker jag fortfarande inte om den så blir de att kapa håret. Vi märker =)

Idag så färgade R mitt hår också - färgen är jag grymt nöjd med! =) Känns faktiskt riktigt roligt :D

Så som rubriken avslöjar så ska vi fara o se på bio nu snart =) Edge of darkness blir det. Jag gissar att jag kommer kissa på mig av rädsla men den verkar ju bra =) Nu ska jag faktiskt ta och piffa till mig lite så R lipper skämms över att visa sig ute med mig.

Puss o kram ;)
Idag så vaknade vi vid halv elva - såååå skönt med sovmorgon =) Så vart det att göra gigantiskt mycket äggröra och bacon till frunch. Dagen blir nog lugn, bara mysa och ta hand om varandra. Samt att jag måste plugga lite, men jag får i alla fall mysa med älskade =)

Vad ska ni göra idag?

569fcd2309b550b468705b74b268c5e1.png

Det är bara på, vissa har det bättre än andra. ;) Idag har vi besiktat bilen, shoppat, kramats, sovit middag två timmar, byggt ihop en bokhylla samt lagat köttgryta :) Förutom att jag fick ett glas matlagnings-vin så fick jag även en personlig trubadur. Jag har det oförskämt bra ibland :) I morgon ska vi förhoppningsvis fara och se på hockey. Det känns lagomt ansträngande då jag fortfarande inte mår helt hundra :) Nu ska jag fortsätta mysa med världens finaste pojk :) Tjingeling!

Kom inte på någon vettig rubrik så de får bli som de blir :P

Jag låg ochtänkte igår. Har försökt få tag på en vän i ca en månad, har ringt kanske tre fyra gånger , skrivit nått sms när jag kommer ihåg det, skrivit iaf två gånger på msn helt utan svar. Så kom jag o tänka på att det kanske är hennes sätt att ta bort mig från hennes liv. Att visa klart och tydligt att hon inte vill ha någonting med mig att göra. Så jag skickade i alla fall ett nytt sms till henne och frågade om hon lever - än har jag inte fått nått svar och får jag inget så får jag väl erkänns för mig själv att hon tyvärr inte vill veta av mig. Sånt är livet antar jag.

Idag är det seminarium - jag kommer nog inte säga många ord har så himla ont i halsen=( Blä! Men idag kommer R hem i alla fall =) Det är mysigt =) Ojojojoj! Måste skynda mig att klä på mig så jag inte missar bussen! Tjingeling!

Sjuk kan man vara på en miljard olika sätt. Man kan vara förkyld och ha feber så man sover under tre duntäcken på nätterna. Rosa, svart och vitt. . nej då jag fryser inte.



Sen kan man vara lite allmänt sjuk också vilket jag är för det mesta =P

Imorgon så ska min projektgrupp hålla i ett seminarium om folkhälsa.

De elva målområdena är följande:

1. Delaktighet och inflytande i samhället

2. Ekonomisk och social trygghet

3. Trygga och goda uppväxtvillkor

4. Ökad hälsa i arbetslivet

5. Sunda och säkra miljöer och produkter

6. En mer hälsofrämjande hälso- och sjukvård

7. Gott skydd mot smittspridning

8. Trygg och säker sexualitet och en god reproduktiv hälsa

9. Ökad fysisk aktivitet

10. Goda matvanor och säkra livsmedel

11. Minskat bruk av tobak och alkohol, ett samhälle fritt från narkotika och dopning samt

minskade skadeverkningar av överdrivet spelande.

Låter det spännande? Njaaaa... fast lite spännande är det. Men det r rätt så segt att sitta och läsa om vill jag lova. Puh!



bilderna vill inte med mig idag så dom får bli sneda. Hoppas ni överlever =)

Tänkte bara bjuda på denna söta bild av Alex och Maddo =) Jag har en otroligt rolig projektgrupp. Jag har haft tur jag ;)



I fredags så var R med mig till skolan och umgicks lite med min klass, sedan gick vi och drack en öl och åt middag. Vart även utgång sedan. Dock så vart jag dyng sjuk efter helgen så det känns ju inte så där jätte värt i efterhand men det var trevligt för stunden =) Och ni som känner igen den ser även att jag har världensäldsta tjocktröja på mig, haha! =) Fint skare va ;)

Får se om jag orkar lägga upp lite mer bilder senare eller om det rinenr ut i sanden som det brukar göra =P Tjingeling!

1402b1e208dc30349245b26072512bad.png

Vitamin bry sig om. . Får mig att tänka på ewe. Är på väg hem nu, har skyhög feber och så ont i halsen att jag knappt kan svälja. Suck. Blä. Döda mig. Men skolan var helt okej i alla fall. Tjingeling!

 Har egentligen verkligen verkligen inte tid med det här men jag ramlade in på Sara's blogg och hittade den här. Lite roligt ;)

Du vet att du är en äkta Norrlänning när . . .

1. du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E10:an
2. "semester" innebär att fara till Piteå Havsbad på sommaren
3. du mäter avstånd i timmar
4. känner flera stycken som har kört på en ren
5. du naken kan växla mellan ett hett rum och isande kyla utan att blinka
6. du ser folk ha på sig jaktkläder vid social evenemang
7. du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta
8. du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka
9. minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen… för det är hans bror
10. du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem
11. din idé om en stor fest är en med massor av billigt öl, hembränd sprit som smakar kol och några kompisar som du gått i högstadiet med
12. du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum
13. renar är bara en del av sceneriet
14. du eller någon du känner har en 4WD pick up
15. du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern
16. du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft
17. att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor
18. du uppskattar kulinarisk mat såsom märg
19. du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon
20. du är stolt över ditt urspung
21. du kan namnge alla som du tog examen med
22. du vet vad 4H är
23. du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest
24. du i din ungdom "brände däck"
25. du sa "K"-ordet och dina föräldrar hade fått kännedom om det inom en timme
26. du har varit på renmärkning
27. skolorna inte stänger för att det snöar
28. du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder
29. det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun
30. du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner
31. du tycker att män som har rosa tröjor är gay
32. du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder
33. du skryter för dina vänner om dina nya däck
34. du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll…det fanns bara ett
35. till och med fula tjejer är med i skönhetstävlingar
36. du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts
37. helgspänning innebär att åka till IKEA
38. din lärare förväxlade dig med ditt syskon…eller din moder/fader
39. "gula sidorna" består av 4 sidor
40. du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall
41. du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer
42. halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten
43. du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant och sen vidarebefordrar du det till alla i din adressbok…vilket faktiskt är halva stan.

400d6286395ae803310ce7ff59fb5d0e.png

Som så ofta när jag har svårt att sova så kollar jag igenom bilderna på min telefon. Hittade denna bild från i fredags då vi hade föreläsning. Den lilla krummeluren under texten ska föreställa en legobit och den symboliserar att min fina Maddo är ett litet kloss-mongo =) Jag kunde inte ha fått en bättre klass. Jag är så lyckligt lottad,och ändå känns livet allt annat än okej i dagsläget. Jag hoppas det ljusnar snart. God natt på er.