20111230945 (MMS)

Undrbar,perfekt, fantastisk! Jag är så glad :)

Filiph sov som ett litet barn i natt ;) Trött som tusan efter allt besök o lek med alla roliga människor. Julklappar fick han i mängder men roligast igår var en liten lego-blomma.. i eftermiddag var snigeln han fick av farmor och det spelande grejamoj-bondgården han fick av mormor och morbror roligast.

Annars så trivs den lille huliganen superbra med att få leka med farmor massor.. han är så glad o trevlig mest hela tiden. Det känns så ovant för mig, men jag är superglad =D Hoppas det håller i sig. =)

I morgon ska Richard jobba och jag ska baa tårta, för på tisdag blir ju våran huligan 1 år! Tänk att tiden gått så fort :D

Det känns som att det var igår han var så här liten =)

20111223938 (MMS)

Trött delux.. I morgon är det julafton... Shit så stressigt. God natt:)

Igår kom Filiphs farmor upp och gissa om det har varit en glad pojke idag som har fått leka och leka och leka. Själv har jag stökat och stökat och stökat runt här hemma. Gjort klart revbensspjällen, städat, plockat, handlat och håller på att laga middag nu. Puh! Jag är så stressad så jag dör snart tror jag.


Finaste Filiph med sin farmor.. oj så glad han är =)

Finaste busungen min.. =)

20111221934 (MMS)

Kvällens andra projekt vart vaniljkola.. Yummie yummie in jy tummy!

Igår så städade jag i princip hela lägenheten, diskade i all oändlighet och tvättade o vek tvätt o hände tvätt o tvättade lite till(vart kommer alla kläder ifrån?).

Idag så har jag gjort rocky road godis och även vaniljkola som nu står på kylning. Jag hoppas att det blir gott!

20111218928 (MMS)

Dagens just-innan-pyjamas-bus-mys. Det gick lite ur styr kan man säga. ;) Nu sover minstingen sött sedan länge, den store är ute o jobbar sen ännu längre tillbaka och jag väntar på att lasagnen ska bli klar i ugnen så jag kan få sova nån gång. =)

20111218927 (MMS)

Sitter och myser i mammas soffa medans fille sover. Liiite seg är manallt efter gårdagens julfest. Men den var super trevlig, massa god mat och dryck o glada trevliga männikor. Avslutades med ett överrasknings besök hos en som fyllde år och hade öppet hus. Vem vill inte ha ett busslass med ett helt företag i födelsedagspresent? ;) Riktigt roligt. :)

Ikväll så ska jag o richard på julbord med hans jobb. Mor min ska vara barnvakt så vi kan gå. Nu sitter jag här o letar inspiration till nån frisyr man kan göra.. hur tuuuusan ska man kunna bli snygg i håret när det bara hänger och är ivägen mest. Åh! Jaja.. nu ska jag lägga på ett kol. =)

20111216926 (MMS)

Mmmm! Fredagsmys med en underbar öl, en bra serie och en mysig sambo ;)

20111213925 (MMS)

Älskar myset våran julgran ger oss.. Röd och vit belysning i kombination med rött och svart pynt och lite glitter. Älskart!

20111212916 (MMS)

Ser lite granna ut som ett lik men det är okejändå. Ska försöka sova nu så kanske man orkar med morgondagen också :) I dag stod Filiph utan stöd ca 10 sekunder. Mammas stora kille :D snart kanske han går ändå? Man kan ju hoppas i alla fall :)

20111212914 (MMS)

Sovande bebis o seg mamma. Passar på att äta lunch o vila till en film för sen blir det iväg o vara sociala med kickan o sötungarna :)

20111210909 (MMS)

Trött mamma ab! Laddar inför en tjejkväll med underbara Jenny. Älska att få lite egentid med fina vänner. Tur man har en fin mamma som vill vara barnvakt ibland :)


Snart fyller dom här stiliga herrarna 1 år! Tänk vad tiden går fort! =)


Råkade få ett ryck och slängde i en intensivtoning så här lagomt till jul ;) Underbara Kickan hjälpte mig att klippa håret också så nu känns det skönt och fräsht! =D

Let it snow, let it snow, let it snow! Den här tiden på året, då första snön har lagt sig, får mig alltid att tänka på och sakna min fina vän Jonte! =)
Det är sååååå skönt att veta att man har så fina vänner runt omkring sig. Som tar sig tid för en och orkar lyssna på ens funderingar, rädslor och bekymmer trots att de alla har sina egna. Det är skönt att ha några som man kan dela allt det jobbiga med helt enkelt =)

Jag är tacksam för mina vänner idag. Speciellt så är jag tacksam för Ewe, Anna, Kickan och Angela som tar sig tid. Som orkar träffa mig , eller bara ringa/smsa/skriva en rad och visa att dom finns där.


Jag sörjer fortfarande att min vecka hos Ewe aldrig vart av.. jag kommer nog att sörja det enda tills jag har möjlighet till revanch på den där jäkla vägen. Men det ska bli av! Så snart som jag har råd att köpa en ny bil, och allt vad det innebär.

Nu ska jag njuta av att min sambo är helt fantastisk och försöka glömma bort min onda rygg. =) Hoppas ni alla har en underbar kväll med fina människor omkring er =)

20111204899 (MMS)

Äntligen blir vi klara med vardagsrummet och kan sätta upp gardiner och julgran :D

20111203898 (MMS)

Har nog världens snällaste fästman. Jag fick en ide om att göra julgodis, chokladkola närmare bestämt, så han la sina planer åt sidan och hjälpte mig. Nu har vi suttit flera timmar och skurit samt rullat in kolan i små sörgåspappers förpackningar. Vilket långsamt jobb! Men vi hade då roligt under tiden i alla fall :)

Idag är en sån där dag då ingenting känns särskillt kul, jag känner mig så ledsen och inte ens världens finaste skruttbebis får mig att bli glad.

Så istället för att sitta inne och bara deppa ihop totalt hela eftermiddagen så ska jag ta tag i mig själv, göra nått åt saken helt enkelt.
Steg ett , Vad är possitivt idag?

* Filiph är supergosig
* Filiph är på bra humör idag
* Richard kom hem på lunchen och vi fick äta lunch ihop
* Jag har jätte fina vänner som fortfarande hör av sig för att kolla hur jag mår
* Jag har vänner som säger att dom är så glad för att jag och Filiph lever (Finfina människor)
* Jag och Filiph lever
* Jag har frysen full med älgkalv!(Gissa vad jag ska äta till middag? ;D)


Nu ska vi gå ut och gå en sväng.. =)