Nu har vi återupptagit renoveringen av hallen :) äntligen ryker den förskräckliga mattan som var på trappstegen o så kan vi nog börja måla den här i veckan. Gud vad vi he dragit oss för att ta tag i det här men ungefär halva trappen tog väl en fyrtio minuter att riva bort mattan i. Härligt! :)

En riktig mysfredag med amarone vin blev det :)

Tänk att det kan vara så kul att leka med kort!

Så har jag börjat ge mig in på att förstå hur instagram fungerar. Det roligaste är ju att enkelt kunna göra små kollage av bilderna :) mitt första försök ser ni här :)

Haft ont i huvudet hela dagen o så fick jag migrän när jag kom hem från jobbet. Jag har inte haft migrän på flera månader men självklart fick jag det den enda dagen som Richard inte var hemma. Suck! Men Fille var så snäll ändå och så kom världens bästa mormor och hjälpte till. Vad skulle jag göra utan min mamma? Ujuj.. Nu har Fille lagt sig så då ska jag också sova.. Nya tag i morgon.

Blä vad ont jag har i smalbenen, troligtvis de välkända problemet med benhinnorna som många får när man börjar springa. I morgon blir det en cykeltur på gymmet i stället för löpbandet. :)

Vilken tur att jag har snälla kollegor som gärna hjälper till, om än lite motvilligt ;)

Gardinerna rök igår, likaså gardinstängerna och fästena som vuxit fast i väggen.
Nu efter lunch blir det att gå en shoppigsväng och kolla på lite tyger och gardiner. :) Roligt med lite projekt när vi ändå har det så lugnt på jobbet :D

Det var nån gång någon som sa "ser du snygg ut när du tränat färdigt så har du inte gjort det rätt". Kan för mitt liv inte komma på vem det var men jag tycker att det stämmer så himla bra. Första passet den här veckan är gjort. Vart ett lite längre pass än planerat och det var riktigt tungt! Men skönt. Det får framåt iaf. Min plan den här veckan var att träna innan jobbet med alltså, jag är för morgontrött , jag tar mig bara inte upp ur sängen frivilligt när klockan är fem och det är bäcksvart ute.. Suck. Men två till springpass ska hinnas med i veckan på ett eller annat sätt. :)

Men nog om träning! Nu blir det sängen :)

Kanske dax att ta ner julgardinerna på jobbet?

Morgonen började med kaffe medans Richard gick till gymmet, sedan tog mormorn Filiph och jag gick ut och sprang och körde lite bålträning. Efter lunch och lite vila så Hängde vi på grannarna till Leos Lekland. Produktiv dag in deed :)

Efter att ha kört mitt första löppass någonsin här i början av veckan så har jag hunnit med tre totalt. På en vecka! Så sjukt stolt över mig själv :D blodomloppet i slutet av maj är målet och i den här takten så är det nog möjligt. Har fått bästa peppen av en gammal klasskompis från högstadiet som gör att jag håller motivationen uppe med springandet.

Mår så jämarns bra just nu :) underbart att få känna så här och tycka om träning igen :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/237970/images/2013/pic_511674e59606ee35f3fcce89.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/237970/images/2013/pic_511674e59606ee35f3fcce89.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/237970/images/2013/pic_511674e59606ee35f3fcce89.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/237970/images/2013/pic_511674e59606ee35f3fcce89.jpg" class="image">

Fille är fortfarande en tröttis men sååå mycket piggare än i lördags iaf. Lite bilder från gårdagen kan jag bjuda på idag :)

Filiph fick en så fint doktorsväska av Edwin med familj i krya på sig present när vi kom hem från sjukhuset. Var mycket roligt att leka med :)

Ja det vart ju en klart spännande helg kan man tycka såhär i efterhand.
Kom hem till en febrig men ändå pigg liten tvååring i fredags, han hostade så han kräktes men var vid gott mod ändå. I lördags så sov han, o sov o sov o sov o sov. Och när han var valen så låg han helt still och tittade in i soffan eller väggen så vi åkte in till primärvårdjouren med honom på eftermiddagen. Därifrån åkte vi med remiss till barnmottagningen ner på akuten och fick sitta och vänta ytterligare 1-1 1/2 timme innan vi fick hjälp. Konstaterades öroninflammation och misstänkt lunginflammation. Fick röntga Filiphs lungor för att utesluta det sistnämnda. Så till slut fick han dropp och antibiotika intravenöst och vaknade upp piggare idag. Fortfarande ganska trött och hängig men han har åtminstonde orkar leka några stunder idag, och febern har gått ner ganska mycket. Så nu blir vi hemma den här veckan också.. Kul kul. Är så glad att jag lyssnade på magkänslan och åkte in med honom, och tacksam för att han fick så bra hjälp.