Över mig själv då övningskörnigen på motorcykel går framåt :D idag körde jag på trafikerad väg för första gången. Woho! :D

Har försökt lägga in lite bilder från telefonen men blogg.se-appen strular mest hela tiden.

Lite update då. Jag had fått jobb! Wohooo! Men det har ni nog redan greppat om ni varit in o läst här på senaste. Den 29/8 så börjar jag jobba som besiktningstekniker på Bilprovningen västerslätt och den 3/9 så åker jag ner till västerås för att gå kurs. Kommer att vara borta i 6-8 veckor beroende på hur snabbt jag kan ta till mig allt jag ska lära mig, men jag kommer hem på helgerna så jag får träffa mina fina killar lite i alla fall.

Jag längtar nästan ihjäl mig efter att få börja jobba men har samtidigt lite ont i magen eftersom jag vet att det betyder långa dagar för Filiph på förskolan, att jag kommer vara borta från Fille 5 dagar i veckan och så är det självklart en oro att jag inte ska klara kursen. Lite ont i magen alltså. Men det blir säkert bra när jag börjar jobba =)

Nu har Richard semester och det är så himla skönt. Jag hinner med att göra alla sådana ärenden som jag skjutit upp i all evighet för att det blir krångligt med Fille hängandes i benen.

Nu sover Filiph så jag ska passa på att göra detsamma eftersom han är inne i en period då han sover uruselt på nätterna nu igen. Ha en bra dag =)

Idag tog vi oss en tur ut till Nordmaling för att träffa min mormor och morfar. Som vanligt så rullar man typ därifrån efter all den goda maten. Filiph fick åka sitt liv första karusell och vart skitarg när han inte fick åka mer :p

Dricka rose och läsa och skriva under anställningsavtalet! Oj sån lycka!