20110430359 (MMS)

Sitter på h&m o kollar på när r provar tröjor. Spännande :p

20110429355 (MMS)

Seg bebis ab.. =/ först sov han 2 1/2 timme, var vaken en timme, sov 1 1/2 vaken tre minuter sov tjugo, vaken fem o nu är han utslagen brevid mig igen.. Stackars liten =/

20110429354 (MMS)

Efter ca 1 1/2 timmes promenad så gör jag nu träningen ogjord med att äta godis -smart? Näe inteså värst, men himla gott :) Det är ju bara fredag en gång i veckan, visst var det så?

Jag började för några dagar sen att göra plankan.. jag orkade bara ca 15 sekunder. Gjorde sen 10 armhävningar, paus och sen 10 till.. En vilodag med världens träningsvärk i magmusklerna.
Igår orkade jag plankan i 30 sek.. gjorde en vända på förmiddagen och en på eftermiddagen. Idag orkade jag 36 sekunder =D Det går framåt :D Nu måste jag bara ta tag i att göra lite armhävningar också.. och så plankan en gång till i eftermiddag =) Det vankas en promenad i det vackra vårvädret också =)

Ikväll så ska vi äta pannkakor som jag har längtat efter i flera dagar nu. =) Woho!


Fille har fått solglajer av sin mormor =D Skit tuffa som matchar hans lila jacka (som var min en gång i tiden) =D
4 timmar och 45 minuter var jag hos frissan igår.. först blev jag missnöjd men sen fixade hon till det och nu är jag supernöjd =)


innan..

innan.. en utväxt bredare än e4an och fruktansvärt kycklinggult hår :P

Först försvann utväxten och heeeela håret såg kycklinggult ut.. :P

slingor i massor.. tror det var fyra olika färger i här..

När vi klippt och torkat håret kände jag mig som brunett så hon drog på mig en slinghätta och torterade mig lite..

hon gjorde en väldigt mjuk styling som jag inte alls gillade

min egen styling! Now I feel pretty! =D Jag är skitnöjd med färgen på håret =) Vad tycks?

20110428342 (MMS)

Before, nervös som attan... Får se vad frisören tycker vi ska göra. Så får vi hoppas att hon är bra ;) håll en tumme på att e4an utrotas nu ;D

Idag är det strålande fint väder och jag har hunnit med massor.

Jag har varit på bvc, fått besök av underbara marlen + dennis, gått en promenad med fina jessi, shoppat, myst, lekt och snackat skit med en ny granne. Ikväll blir det frissan o färga o klippa håret - första besöket hos frisör på nästan ett år =) jag längtar =)

Nu ska jag börja med middagen medans skruttplutt sover.. tyvärr ingen spännande mat idag då jag har total idétorka. Spaghetti och köttförsås it is!

Morr morr morr.. nu är jag trött, trött trött! Jag är less på att Filiph inte sover på nättrn autan vaknar HELA tiden.. så här har det varit från natten till måndag och nu börjar mitt tålamod vara obefintligt.

Vi började ju ge honom pure i helgen och jag undrar om det är så att det är det som spökar helt enkelt. Att magen inte klarar av det? Det blir i alla fall ingen mer pure den här veckan känner jag.. vad som helst bara jag får sova!

Annars så är han världens gladaste på dagarna nu för tiden och det är underbart att få vara mamma! =)

"ursäkta vad håller du på med mamma?"

Mina underbara pojkar =D

Nu sover Filiph så jag ska försöka få undan lite här o sen gå o lägga mig o hoppas att han sover mer än nån timme bara.

Natti =)
Idag säger vi Grattis till Filiph som blir fyra månader. Tänks å jämarns fort tiden går!

Fick hem ett paket med fyra bodys idag också =) Mycket najs tycker jag =) På denna står det "New baby on the block" och jag tycker den är skitfin till jeansen =)
Shit vad underbart det var med långhelg - nu ser jag ännu mer fram emot semestern!

Idag så var mannen på kurs och kom hem strax efter 15 - vilken possitiv överaskning! =D Strålande sol nu på eftermiddagen och jag har fått vila lite samt skickat iväg några cv'n =) Jag hoppas på att jag kan hitta ett halvtidsjobb till hösten =)

Ikväll så blir det besök av underbara Nenny o nony =) Och ja, mest bara slappande. Livet är allt bra härligt.

Så här underbart fina är mina pojkar just nu =)

20110424329 (MMS)

Jag mår bättre än jag trodde men är endå glad att richard tar hand om filiph o leker med honom så jag får vara bakis :)

20110424328 (MMS)

Hahaha! Girls night out! Packad morsa ab.. He bju ja på ;D

20110424326 (MMS)

Full ab på krogen med josefin.. Jorå satteeeee... Kommer må som ja förtjänar i morgon. Det är de värt, är de krog premiär så är det ;p


Foto : Storasyster Camilla

Fyra generationer samlade.. himla roligt tycker jag.
Påskmiddagen är avklarad. Grillat med potatisgratäng blev det - och nu har vi mat en hel vecka tror jag :P Vi var lite pessimistiska när vi beräknade mängden :P

Fille har ätit palsternacka och morotspure idag för första gången och han åt som om det vore hans sista måltid. Jag hade helt klart väntat mig att han skulle spotta ut maten o grimagera men näe.. han mumsade glatt på =)

Han har även fått låna en hoppgunga av mammas kollegas dotter (oj låndraget!) som han provade idag.

Det var riktigt roligt tyckte fille =D

Lille herrn fick massa massa uppmärksamhet och inte var han ledsen över det inte :D

Alla bilder är tagna av Camilla =)

20110420319 (MMS)

Alla dagens planer vart inställda av olika anledningar, bla att fille fick för sig att sova lite över tre timmar i sträck. Nu myser jag o gladisen, han pratar med spegelbilden o jag sitter brevid och kollar på Mulan på disney chanel play :) trevligt värre säger jag. Börjar dock tro att jzg har pms, fem minuter in i filmen så grät jag första gången - och då var de ju inte ens sorgligt. Knas!

20110420317 (MMS)

Andra natten i rad nu som filiph äter först vid halv fem, synd bara att han vaknar av vana flera gånger o vill ha nappen då så man själv måste vakna också.. Men snart kanske han sover hela nätterna :) :) hoppas hoppas. Nu ska i bege oss ut, första dejten vart inställd men vi kikar nog förbi apoteket o sen öf en sväng i alla fall. Herr f är världens gladaste när han fått ersättning så nu vågar man ju ha med honom ut :p

20110419304 (MMS)

Idag var vi utan vatten på förmiddagen, ovanligt va, så den tiden spenderades hemma hos min mor. Det var mycket trevligt vill jag lova. Gick o handlade med en vän vid lunch o sen kom en annan vän förbi på eftermiddagen. Efter det så provade jag göra salsafylld lammstek, jag tyckte inte om det med det gjorde mr r och min mor så det var ju tur det. I morgon blir det öf på förmiddagen med en bekant och sen lunch på stan med en barndomsvän. Puh! Måste hinna förbi barnens hus eller babyproffsen för att köpa en potta åt mr f också.. När ska jag hinna? Menmen, det är roligt att man har ett liv i alla fall :)Tror jag ska hålla torsdag obokad så vi får en vilodag för fredag är det stormiddag hemma hos oss och lördag blir det kanske middag hos oss igen. Det är jobbigt med påskhelg vill jag lova ;D nu ska jag försöka sova..igen. Natti natti

Idag har vi varit ut till Nordmaling för att fira min morfar som fyller 78 år. Vi åkte ut på förmiddagen då det passar bättre med filles sovtider och att vi då slapp trängas med resten av släkten :P Blir så jämarns jobbigt för Filiph när det är så mycket nytt märker man så det är bättre att ta det i små doser.

Vi blev i alla fall bjudna på en underbart god lunch, kakor, bullar och tårta. Så nu rullar jag nästan fram vill jag lova.

Nu ligger jag i soffan och håller tummarna.. jag hoppas hoppas hoppas verkligen på det bästa nu! =)

Låter som fille börjar vakna också.. jo just det, det kommer upp en bild på mig o fille senare. Måste bara stjäla richards telefon och föra över den till datorn först.

Tjing =)

20110416299-001 (MMS)

Har sänkt mig till Filiphs nivå i väntan på att vi ska bada och sova. Försöker få honom att somna halv åtta i stället för sju nu, då kanske jag får sova längre i natt :D

20110416295 (MMS)

Mjölkfri choklad och bus på golvet. Jag har de ganska bra jag :D

20110416289 (MMS)

Sötnöten däckade i soffan på grund av dålig planering från vår sida.. Får se om han tänkt sova lika länge som vanligt eller om det bara är en powernap. Jag hoppas på det senare då vi ska iväg och fixa massa idag :)

20110414283 (MMS)

Utslagen. Ligger i Richards knä och kollar på när fbk vinner sm guld på hemmaplan. Får se om kag ens orkar hålla mig vaken.

I natt så ska jag få sova.. underbart säger jag! Jag ska pumpa när jag går och lägger mig och så styr jag in skrutten till min mamma och går o lägger mig i hennes säng o sover heeela natten (peppar peppar). Hon får väcka mig tidigast klockan åtta i morgon. ;D

Ljuvligt skulle jag vilja kalla det. Richard säger att jag lider av sömnbrist då jag knappt sovit på en vecka, det kan stämma. Tur mamma är ledig i morgon så vi kan sova där. Och det är TVÅ stängda dörrar emellan oss så jag behöver inte höra när skrutten vaknar i natt. WOHO! =D

Aja, 2-0 till FBK, saik verkar helt ha gett upp. SM guld med andra ord.

Nu ska jag se klart matchen och sen gå hem till mor min o sova. Tjing! =)

Dagen var verkligen inte bra idag, fille var omöjlig och jag är helt slut. R var så underbar när han kom hem från jobbet, han skickade mig i säng på en gång och jag som aldrig brukar kunna sova på dagtid somnade på två röda. Sov i två timmar och det var helt underbart. Sömnbrist ab säger jag bara.

Vaknade av att badvattnet rann så jag gick upp och då var min mor här och badade Filiph, R höll på att både tvätta o laga mat - snacka om att känna sig helt vädelös som då har legat och sovit i två timmar. =/

Nu har jag dock så j*vla ont i mitt bäcken på grund att att Filiph har velat vara i famnen hela dagen, och sitta still var det inte tal om, så nu har jag tagit en citodon för att förhoppningsvis kunna sova i natt med. Lite välbehövd sömn skulle inte sitta fel.

Just ja, skulle ju baka bullar idag. Det gick åt skogen då fille skulle vara nära nära hela tiden och bärselen var i bilen på richards jobb(detta upptäcktes när degen hade jäst klart), så bullarna vart helt överjästa och inte alls speciellt goda enligt mig. Men men.

Nu ska jag försöka sova lite.

Scchhleeten AB! He bju' ja på ;D

God morgon! 

Jag gav upp och klev upp ur sängen 05.20 idag.. finns verkligen det klockslaget på morgonen också? =O Mystiskt.


Nu myser jag med mina pojkar och sen blir det att baka bullar idag =)
Morrn morrn! =)
Hej vilken bra dag jag har haft =)

Var på stan med underbara Nenny 10.30 - 14.00 och fille skötte sig exemplariskt.
Skickade iväg en burk ersättning till andra sidan landet - en god gärning som förhoppningsvis glädjer och leder till en bättre värld i slutändan =)
Diskade, plockade och lekte massa med pluttis.
Började laga fiskgratäng.
Åt mat, drack kaffe.
Myste med skruttungen.
Bakade kärleksmumms.
Diskade
Gjort matlådor och fikalådor.
Diskade.
Kollade på hockeyn och vart helt fast i den (vad har hänt med mig?)(JAAA! FBK vann!)
Fixa cykel till min man =)

Nu ska jag försöka sova lite.. i morgon är det full fart. Ska baka bullar och fara iväg och besöka folk hela dagen. SKOJ! =)

20110412274 (MMS)

Lånevagn från barnenshus medans våran får nyfjädring. Inte den snyggaste matchningen med våran liggdel mendet duger :)

20110412266 (MMS)

Sötungen som sitter och pratar med tvn :p


Jag och hjärtegrynet för en tid sen.. myspys.

Herrarna rubbernose =) Richard försöker matcha filles hårmängd ;P

En jädrigt trött marshmallow efter badet =)

Idag har vi visat vår lägenhet för ett par som kanske vill ta över den om vi flyttar så vi slipper dubbel hyra en månad. Vore najs! =)
Nu är man studerande igen då =)
Var och registrerade mig idag, trodde det var kl 9.00 men hade tydligen tittat fel. 10.00 började det, men jag fick registrera mig i alla fall och 09.10 var jag klar och på väg hem. Nu ska jag bara hitta böcker också.. det är svårt. I alla fall o hitta de begagnade. Lär få köpa dom nya verkar det som tyvärr =/ men men =)

50 % Ska jag studera på till att börja med så får vi se hur det går. Gjorde bort introduktionskursen på 30 minuter i alla fall så nu är jag studiefri tills på måndag då allvaret börjar =)


På ett sätt är det synd att det är distansstudier - man missar ju chansen att få en sån här härlig klass att umgås med :P
Igår så var min man ute på galej och själv var jag näst intill grön av avund, mest för att det är så mycket enklare för honom att fara iväg. Själv är jag inte särskillt bekväm med att vara ifrån grisen nån längre stund, men det beror nog mycket på att jag inte är van vid det.

Så idag var mr r lite seg så jag o bobbo fet gick över till mormor och plågade henne lite i stället :P

Idag så fick jag lära mig att göra köttsoppa och mackaronipudding. shit vad duktig jag känner mig :D

Grisen =)

Bubbo fet och nalle puh med junk in the trunk =D

Nyduschad mamma efter att ha blivit helt nerspydd :P

Mr R har rakat av sig sitt hår idag.. oh my vad annorlunda det ser ut. Han lovade att jag skulle få ta en bild i morgon och lägga upp =) Ni får vänta tills dess helt enkelt =)

Nu blir det sängen =)

20110409263 (MMS)

Undra om det blir en god dip av detta? Helt fri från mjölkprotein i alla fall. I eftermiddags och i kväll så är jag pch unge herr edlund ensama medans pappan är iväg o kollar på hockey, därför provar jag att göra dip som kag kan ha till mina salta chips(som inte är så goda utan dip). Hmm, vad mer.. Ja, jag har precis lagt bubbo så nu är jag nog ensam resten av kvällen Vad gör ni ikväll? :)

20110408258 (MMS)

Jag försökte göra grillade marshmallows i ugnen och lyckades bränna dom.. Får göra ett nytt försök :p

Richard la Filiph på golvet i badrummet medans han hällde upp badvatten och gick sedan ut för att hämta blöja och pyjamas, när han kom tillbaka så ropar han på mig, jag skyndar mig dit och det ända man ser är en bebisrumpa sticka fram under elementet. Goungen har rullat över från rygg till mage för första gången och då rakt in under ett element. Så himla söt. Jag hann tyvärr inte ta kort på det då vi var lite orolig för att han skulle slå huvudet i elementet men det var definitivt dagens skratt.

Mammas skatt! =)
Precis hemkommen från att ha kollat på en större lägenhet. Den var inte allt för fräsh, skulle verkligen behöva tapetseras om i princip överallt men vissa rum gick att leva med så länge.

Nu är det till att ringa bostaden och fråga om dom tänker renovera någonting och sen bestämma sig. Även om vi tackar ja så är det ju inte säkert att vi får den då vi är på plats nummer 6 just nu. Men jag hoppas hoppas hoppas verkligen att dom vill fixa till den och att vi får den. Och så hoppas jag ju såklart att vi hittar någon som vill ta vår lägenhet så vi slipper åka på dubbla hyror.

har inte lagt in några nya bilder på datorn så här kommer en gammal bild på vardagsrummet.. =)

20110406246 (MMS)

Min Gris-fis. Vi är bättre vänner idag i alla fall. :)

20110405244 (MMS)

Alla sätt är bra utom de dåliga. Där under ligger vår skrutt och sover. Vi hoppas och ber att han ska sova mer än 10 minuter i sträck nu. Jag orkar inte vara vaken hela natten.

Skrev ett låååångt inlägg o allt försvann. Jag o fille har varit ovänner hela dagen och jag är helt slut. Natti!

Jag trodde jag hade tänkt på allt och var inte alls beredd på att få problem redan - men tji fick jag. Visst var jag väl medveten om att massa saker troligtvis kommer gå åt helvete men seriöst, redan? Usch nu har jag bara lust att lägga ner dopet helt och hållet. Men det känns nog bättre i morgon.

Nu när vi fått finbesök av Filiphs farmor och farbror så tyckte inte skrik-nils att det var nödvändigt att visa sig från sin bästa sida. Han valde i stället att visa varför vi valde att ge honom Loke som andranamn. Mitt lilla charmtroll ;)

20110401233 (MMS)

Knasig mys-fredag. Filiph sov mellan tre och åtta i eftermiddag så nu får vi mysa en stund innan vi provar sängen igen. Sötkorven min. Dagen och kvällen spenderas med Josefin och i morgon kommer filles farmor och farbror hit. Trevligt värre. :)