Valborg

1kommentarer

Valborg = Uppsala!

Jag är så glad att jag följde med till Uppsala. Det vart mycket trevligt och rätt skönt att komma bort från det här förbannade råtthålet ett tag. :)

Dagen började kl sex på morgonen då väckarklockan medelade att det var dags att gå in i duschen. Sen frukost hos Ewe och inpackandes av madrasser och täcken o kuddar o sprit i bilarna. Vid åtta lämnade vi västerås och vid halv nio öppnades första cidern. Vid nio landade vi hos Ewe's syrra Anna och lastade ur bilarna. Sedan promenad och Jello ätande ner på stan. Mycket trevligt. Hittade lätt bästa platsen i stadsparken - lagomt mycket folk för vårat humör. Kycklingsallad, fruktsallad och kladdkaka till lunch. Helt klart lyckat. Träffade sötnöten, dock väldigt kort. Ewe fick nått tokryck och tyckte att jag var tvungen att träffa han igen på kvällen. Hon kämpade hårt med telefonterror för att övertala honom, stackars sate. Stackars mig med som inte fick träffa han igen - hade kunnat bli väldigt intressant. "Du är för snygg för mig, du är aldelens för snygg" Men men. Grillning på kvällen. Sittning i "madrass-rummet" nästan hela kvällen, socialt umgänge med "Gamlingarna" och mycket skratt. -Lalalabomdeeii,lalalabomdeeii- hahaha.

Vi gick och la oss vid tolv redan men det var värt. Utelåsning av halva gänget som hade dragit på krogen. Det snöade tydligen i natt fick vi höra på morgonen när dom äntligen kom in i trapphuset :P Oooops!

Allt som allt underbar dag! Tack alla medverkande!

image12image13image14image15image16image17image18

1 kommentarer

sötnöten

02 May 2007 23:29

Tack själv ;)

Valborg är och kommer alltid vara en strid ström av möten och missade minuter. Hur som så går man alltid ur det hela med ett leende på läpparna!

Riktigt kul att ni kom!

Kommentera

Publiceras ej