Lååångt inlägg

1kommentarer

Onsdag dag, nu har man legat sjuk sen i måndags kväll. Jädra spruta. Här går man och vaccinerar sig för att man inte ska bli sjuk och vad händer, jo man blir jätte sjuk av sprutan. Usch! Men jag börjar att må lite bättre nu iaf =)

Helgen var så himla rolig, i fredags så satt jag och drack vin med Chanel och Elin och sen kom Richard upp vid kanske tio elva på kvällen. Då vart det tequila och utgång på Pluto. Det kändes sååå hässlö =] Vi hade riktigt roligt och flummade runt en hel massa.



Snygga Chanel uppe på Pluto's övervåning



Elin var taggad ;]



Richard var en aning övertrött



Jag vart helt svett av allt dansande och skuttande

Sen på lördagen så var vi och shoppade hela dagen på IKEA och Rusta

Det vart en hel del grejer, bland annat tre par julgardiner och fina julljusstakar, massvis med julpynt helt enkelt =)

Sen for vi till Jenny och André och socialiserade litet och åt middag på Jensens. Mycket mycket god middag! Och himla trevligt sällskap. Synd bara att jag och Jenny höll på somna i soffan när vi väl kom tillbaka hem till dom. =/ men men..

Sen i söndags gjordes inte mycket alls. Jag och R var och åt lunch på Choys Garden, så himla fin blomma dom hade gjort utav morot =)


Sen så åkte R hem till Lödöse och Sanne kom tillbaka hem till Västerås och gjorde pizza till middag. Den vart super god! =)



Nu ska jag ta och äta lite Nyponsoppa =) Söta sanne som gjorde i ordning det åt mig igår så det bara är att värma upp i micron.

Tjingeling!


1 kommentarer

Mamma E

09 Dec 2009 21:50

Choys 4 life! Tänk om man kunde få bo i Vås ett tag, bara för att uppleva lite gamla minnen.. Pluto, Slisk, Gränden, allt! BJÖRNÖ, vinter som sommar! Me miss! enjoy for me!

Kommentera

Publiceras ej