Gråtfärdig

3kommentarer

Igår så var våra underbara vänner Josefin och Jonas förbi. Vi fick socialisera och även hjälp med att ta bilder på oss och magen.
Jag är så himla nöjd för många av bilderna var väldigt fina.

Visade några av bilderna för mamma och hennes reaktion var att dom var jättefina, men kunde jag inte haft på mig några andra byxor? Åh, =(

Jo jag önskar att jag kunde det men näe, jag har faktiskt inga kläder som passar längre så jag lever i Richards mjukisbyxor.. jag har försökt att inte lägga för mycket tanke på detta men fasiken nu känner jag mig helt gråtfärdig. Och hur nödvändigt känns det att köpa ett par nya jeans för mindre än 30 dagar? Näe det gör jag bara inte. SUCK!

Nu vet jag ju att hon inte menade någonting illa och att hon faktiskt inte kunde veta.. men ja, jag hade ju faktiskt också föredragit att ta lite "fina" bilder i finare kläder. Dumma hormoner! Nu låser jag in mig så jag inte kan vara otrevlig mot någon fler idag.


Denna bild är från gårdagen, jag lekte lite med  ljus och konstrast med de "riktiga" bilderna får jag hjälp med att redigera. Kan visa några stycken som inte ska användas , resten får ni vänta med tills efter jul. =)

Nu ska jag lägga mig och sova lite för att bli på bra humör igen, hatar att börja gråta för allt.
Tjingeling!

3 kommentarer

Maddo

05 Dec 2010 15:52

GUMS DÅ! DU är supervacker och tänk inte på byxorna! Du kommer skratta åt det om en månad! ;) PUSS!!

Anna

05 Dec 2010 17:27

gumman då, så fint!

ska jag leta fram mina storbyxor som jag hade sist i graviditeten? Du måste ju lära dig fråga om du behöver något! du får ju låna!

Jenny S.

05 Dec 2010 18:42

Dumma dig - vi vill ju se nu :D

Kommentera

Publiceras ej