Inställda möten

4kommentarer

Idag så skulle jag ha varit hos akupunktören klockan två men dock så ringde hon mig och ställde in det i morse. Aja, får gå en vecka till.. suck =/

Men jag får försöka överleva. På torsdag så ska jag till specialistmödravården och trots att alla i min släkt säger att jag inte får föda före januari så hoppas jag på att dom kan ta och sätta igång mig snart, väldigt snart.

Nu är jag helt knäckt. Igår bröt jag ihop så till den grad att jag fick panikångest över hela situationen och låg och grät hysteriskt och hyperventilerade. Så december kanske inte är en sån dum månad i alla fall. Jag orkar bara inte mer nu, och då får folk faktiskt tycka vad dom vill. Jag vet ju själv om att det är egoistiskt men vad tysan ska jag ta mig till?

Jag är såå trött hela tiden men kan inte sova. Jag har så ont hela tiden och ingenting hjälper mot smärtan. Jag har verkligen inget socialt liv eftersom jag inte kan ta mig utanför dörren utan skjuts och mina vänner har ingen lust/ork att komma till mig. Allt detta gör att det blir en ond cirkel och det är inte helt okej. Det kan bara inte bli värre nu så jag tycker nog det vore bra om jag fick föda nu så jag kanske orkar med livet igen.

Men men, som sagt så är det torsdag vi ser fram emot nu.

Bild tagen igår måndag, 35 + 5.

Jag funderar på om jag ska orka fara ner på Godishuset och köpa mig en påse svindyrt godis innan psykologen kommer hit. Åh, om jag bara inte hade så ont så jag orkade skutta ut till bilen och bara fara iväg. . Jag får nog ladda lite i min fotölj först innan jag försöker bege mig ut på äventyr :P

4 kommentarer

Svante Larsell

07 Dec 2010 15:00

Lugn flicka allt ordnar sig. Sätt dig i ett hörn och tyck synd om dig själv. I morgon har allt blivit bättre. Tycker om dig.

Svante

martina

07 Dec 2010 17:05

mmm jag tror faktiskt att der får bli något såndant i färgväg...Kan ju göra massa olika o se vad som passar bäst.



Låter jobbigt att ha så där ont, foglossning??? Hur länge har du haft det???

Annah

07 Dec 2010 19:10

men gumman då!

Hoppas att du inte känner att vi inte ids eller orkar komma till dig! Vill jättegärna träffa dig, men det är långt att gå till dig med lilleman både fram och tillbaka när det är kallt, hoppas du inte blir lessen!

kraaaaaaaaaaam!!!!

Anonym

08 Dec 2010 19:00

människor som du ska inte ha barn... Ta hand om dig själv och ditt eget pyske innan du sätter en annan människa till livet..

Kommentera

Publiceras ej