Sista kvällen (nästan)

0kommentarer

Nu är det sista kvällen i Lödöse, eller nästan i alla fall. Åtminstonde är det sista kvällen som vi har möjlighet att göra någonting.

I morgon bitti kommer mor och cyster runt sex-sju på morgonen och då får dom sova några timmar, sen är det till att packa bilen, äta middag, dricka en flyttöl och sen sova sådär lagomt vid åtta på kvällen (inte för att jag tror det går men man kan ju alltid hoppas).

På söndag är det uppstigning vid tre-fyra på morgonen för att ta oss iväg så fort om möjligt. Det enda som ska göras då är att bära ner sängarna (kul att göra det direkt på morgonen =/) och tv:n sen bär det iväg mot umeå. Vi hoppas på att vara framme i umeå och ha plockat ur bilen till klockan tio på kvällen men vi ser hur det går. En annan måste ju kissa var tionde minut så det tar nog lite tid att ta sig upp :P

Aja, älskpälsk sliter och sliter och sliter och jag kan inte göra så värst mycket då det mest är hans grejer kvar nu, men jag är moraliskt stöd och förbannat söt på det :P hoppas jag han tycker i alla fall.

Tjingeling

Kommentera

Publiceras ej