Mysigaste mys-söndagen

2kommentarer

Igår så kom richard hem från jobbet vid åtta på kvällen. halv nio till halv tio var det earth hour så då fick datorn en välförtjänt vila (jag stängde faktiskt av den helt - inte bara viloläge), det fick även alla lampor och tv:n. Vi drack varsit glas rött vin (provade ett nytt som heter Villa Puccini och jag kan starkt rekomendera det!) och spelade fia med knuff i skenet av värmeljusen. Jag fick tokstryk två gånger och sen vart jag lite sur, gav upp och sa att nu spelar vi inge mer och vips så hade klockan blivit halvtio och vi satte på tv:n igen. Lamporna fick vara släkta resten av kvällen.

Vart en tidig kväll, runt elva tror jag vi la oss vilket resulterade i att vi vaknade kvart över nio i morse. =) Var helt utvilade och låg bara kvar i sängen och mös =)


Sen gick vi  upp och gjorde varmkorv med bröd till frukost. Både kokt och stekt kycklingkorv och det vart faktistk riktigt gott. =)

Nu ska vi gå ut och ta oss en långsam promenad och kolla på när gräset växer ;P haha! Har den grymmste träningsvärken i benen från krrafttaget igår. Puh! Men det är skönt att känna att man lever ;)

På tal om träningsvärk så undrar jag när jag ska sluta få träningsvärk utav att träna? hmm... intressant. Nån gång kanske? Vore ju kul om träningen gav resultat och man faktiskt fick några små muckler till slut :P.

Ha en fantastisk mys-söndag på er! Kram

2 kommentarer

Maddo

28 Mar 2010 13:38

Hehe, Alexander får ju fortfarande träningsvärk.. ;) Jag hatar lightprodukter.. bröd är en ytterst liten del av min kost och jag hatar ris men det jämnar ut sig: jag älskar potatis men jag vill ändå ha 1/3-del av varje typ.. eller jag vet inte.. jag vill äta normalt. Hellre träna lite extra, det är ju skoj liksom..



Vi får la köra pass imorgon istället! ;) Jag tycker inte om dina bussar! :P



KRAMAR VÄNNEN!

Anna

28 Mar 2010 13:44

Men sånt där är ju inget roligt att behöva hålla koll på! :)

Usch.. ja man känner sig verkligen tjock när man kolla på hur mkt man egentligen äter varje dag.. haha! Haft en bra helg annars?=)

Kommentera

Publiceras ej