el krycko

0kommentarer

Idag är jag såååå less. Jag har verkligeni nte gjort någonting alls förutom att bryna kött och duscha så nu är jag himlarns rastlös faktiskt.

Dock är det inte så enkelt att göra saker nu för tiden då det är ett helt projekt att bara ta sig runt i lägenheten på kryckorna.

Någonting som är possitivt är i alla fall att jag har fått tid på specialistmödravården i morgon klockan halv tre så jag hoppas nu att dom ska kunna hjälpa mig. Det blir dock lite stressigt då jag har FBU träff klockan tre men den får jag helt enkelt komma sent till. Det är viktigare att jag får hjälp med ryggen och händerna.

Så på torsdag så ska jag på akupunktur igen.. trots att det är en otroligt smärtsam upplevelse så är det värt det, jag mår bättre efteråt.

Idag är jag tacksam över min mor. Att hon finns och ställer upp hela tiden. Vad skulle jag annars göra? Hur ska jag någonsin kunna tacka henne för all den hjälp hon ger mig med skjuts till och från läkarbesök och hjälp här hemma och det som betyder mest av allt för mig är att hon orkar umgås och bara vara med mig. Hur kan jag någonsin betala tillbaka?

Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite. Tjingeling!

Kommentera

Publiceras ej